![]() |
malo gameplaya
|
Samo da zadrže SP kao i Crysis 2. Nakon dugo vremena FPS koji sam s guštom odigrao. Naravno i MP , uzeli su najbolje iz COD serijala, perkovi , level progress + fore tipa "plašt nevidljivosti".
|
Citiraj:
|
ne, stvarno mi je to super u Crysisu dvojci. Šteta da nisu uveli neki anti cheat zaštitu jer je to uništilo MP. A SP je bio odličan , na zadnjoj težini nekad pravi izazov.
|
Citiraj:
Čekaj, jel postoji FPS igra koja po tebi nije nešto "ukrala" iz COD serijala? Crysis je igra za sebe i serijal za sebe, koji potječe iz prvog i orginalnog Far Cry-a. Kakve veze sad to ima sa COD-om ??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hehe , a daje neku čar. Inače , siguran sam da će trojka kao i dvojka donijest solidnu količinu zabave. Ništa spektakularno nije bio Crysis 2 , da se razumijemo, milju iza jedinice. Ali opet , jako zabavna igra.
|
Čemo onda "Samo da zadrže SP kao i Crysis 2" ?
Zar nebi trebalo bit ; "Samo da zadrže SP kao i Crysis 1" ? ..........whatever.........the fact is; prvi krajzis sam proša nekoliko puta a drugi sam proba proc nekoliko puta al bi vrlo brzo odusta jer je igra opako dosadna tako da se ja NE nadam SP-u kao u drugom...............ok........100 ljudi-100 čudi |
crysis 1 i 2 nemogu uopce povezat
..jedinica je top fps sa top grafikom i svime, a dvojka ne zasluzuje po meni zvat se crysis..tako da od trojke očekujem nastavak sranja s dvojke crysis 1 i warhead = http://www.gamer.hr/forum/images/smilies/icon_ave.gif |
Citiraj:
Crysis 3 bi se trebao vratiti na one otoke i vratiti DPRK vojsku natrag :D |
upravo to,otvoreni krajolici,nove misije i kosooki da imamo sta tamaniti i decloakati se ispred njih i njihov izraz lica...
i Crysis 1 i Warhead su imali puno bolji soundtrack nego ovaj i vise mi svidjao HUD u jedinici nego dvojci... |
Da, Crysis 2 je bio nabacan svim i svačim, a u suštini ništa novo i sve već viđeno. Ali jedino u čemu je bolji je eye-candy grafika, ali se za razliku od Crysisa 1 i Warheada poprilično igra linearizirala, nije klasični sandbox kao prethodnik. to je još jedan minus, barem za nas koji smo navikli na trčkaranje po širokim poljima.
Igrače SP igara poput COD-a i sličnih, linearnost neće previše smetati. |
ma ali ta "nelinearnost" u jedinici se bila samo prividna. U biti se sve svodilo na taj plašt isto ko i u dvojci i samo na kraju ima 3 načina za situaciju:
1. zaobići ih nevidljiv 2. obračunati se s njima nevidljiv, bilo "stealth" ili po osobnom preferenci 3. "rambo style" pucnjava. Ne prolazi na "very hard" ili koja je već težina- |
kako prividna? mogao si se popesti preko drveta, ili srušiti deblo i popesti se preko njega, kao i doći sa više strana. A u COD-u ne mozes preskociti pola metra visok plot.
Stealth najviše korišten u jedinici? meni je bio više korišten Snažni mod i oklop nego stealth. |
ma pustimo sad COD. Nego meni se dvojka sviđala zbog urbanog okruženja.
Ne znam , možda stvar ukusa , ali onaj apokaliptični ugođaj u dvojci mi je fenomenalan , totalni terminator-judgment day + alien osjećaj. |
To se slažem. Sami ugođaj, ideja i scena su OK, ali izvedba nije baš unaprijeđena. zato i velim da se nadam da ser ipak malo više osvrnu na početak priče, nego na nastavak.
|
Citiraj:
Zapravo niti nema toliko opcija kolko vi svi tu naglašavate nego otprilike samo te tri koje si naveo. Ali recimo meni je džungla višestruko bolja od bilo kakvog grada jer su mi se gradovi tj. neboderi, beton itd. zgadili više kolko to siluju. Da barem naprave sandbox. :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Lijepo izgleda, ali baš me zanima kakva će biti igrivost. Dvojka me baš i nije oduševila.
|
grafika je bolesna...
|
:facepalm: Gluposti. |
Sve to vizualno izgleda super i mega cool ali moje je misljenje da ce igre biti prosijecna. Kupio sam 2-ku te nemogu reci da sam nezadovoljan. Lijepo je vidjeti super grafiku ali igra nema pricu, potrebna je veca sloboda kretanja, po meni preslab mp(onaj iz 1 tj.crysis wars mi je super-velike mape...)...Nadam se da ce napraviti neke promjene ali i dalje mi sve to izgleda bezveze.
|
Hvale se ovim hunter modeom nebi da je ne znam šta i plus na to ponavljaju stare modove i hvale se njima... :stoopid:
Nebi ovo ćesme kupio ni za 50 lipa. Piratizirat sa guštom! :D |
A jesi lik, ako već kakaš o igri onda nemoj ni igrat, pored toga hvališ se sa bedastom stvari..
Osobno sumnjam da ću igrat jer me je zadnji nastavak razočarao i izazvao mi glavobolje, doslovno.. |
Ja sam se nekako nadao da ce vratit Power Struggle, vise manje jedini razlog zasto bi iEye candy grafika medjutim
|
Citiraj:
Zašto bih im dao lovu, ako se nisu potrudili nešto konkretno novo ubacit u igru!? Jebla ih luk i strijela. |
Vrime je da naprave neku drugu vrhunsku pucacinu s na ovom engine-u....
Osim ako ne ispeglaju Crysis do neba :) |
Cryengine se prodaje, Crysis je više tech demo :)
Npr. novi Mech Warrior Online će ga koristiti... |
http://www.techpowerup.com/174753/NV...pha-Trial.html
Giveaway alpha kljuceva, ja sam dobio.Morate imati origin. EDIT: keyevi razgrabljeni, ko je jamio, jamio je... |
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...78745611_n.jpg
Citiraj:
Evo druge sanse, jos ima keyeva. |
skida se :D
|
Stavi koji SS da vidimo i to..
|
Alpha tek pocinje od petka,a do tada Crysis 3 MP preloadan i ceka :)
|
invitations@diabolic-servers.com - na ovaj mail posaljite samo ime i svoj mail i dobit cete key svaki puni sat ;)
|
THX. Dobio ga..
|
ako nekom treba alpha key, ko prvi na pm njegov...
edit: otiso key |
Evo ocito sam na neku foru dobio jedan key ekstra, ko prvi njegovo. :)
BDYG-L3N8-WDW7-WWE2-68C3 np :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:40. |