![]() |
Za 2700 mu treba 1.875V. Grije se ko blesav. a i sad kad je toplo, pa kad on siše struju, pa grafa i sve ostalo jadan fortron vrišće ko blesav :D
za ovih 2350 mu treba 1.55 (1.5V realno) i to je ono do kud defakto ide sa default voltažom. sve dalje treba ogroman skok voltaže... da vidiš kako fortron se dere nakon 2h GTA :SA :D |
ja bi htio svoju "tajtejniumku" zamjenit za neku GF6800le i stavit još 512 ram da zaokružim na gigu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
On ne opterećuje komp, a ja navijem muziku pa mi svejedno :D
Radio Los Santos rulez :D |
Citiraj:
Žešći mi je Radio X :) |
Rama, rama, a da ne pricamo o prokletoj ploci koja se bloka na 10 i 10,5 multicima :rambo: :rambo: :rambo:
|
1.novo napajanje
2.još 512 rama 3.jača grafička 4.DVD snimač 5.kvalitetniji hladnjak na procesoru (npr. Zalman) 6.možda još jedan hard Za godinu dana bude sve gotovo, a u 10 mj. stižu zvučnici Creative 5.1 za 200KN. |
Meni je komp dovoljno brz za moje potrebe, samo mi fali diskovnog prostora.
|
LCD 19"!
sve drugo je vise manje ok... TYAN S2460, 2x Duron 1.8+2x spire falconrock II, 2 GB transcend ECC reg, SAPPHIRE ATI 9600XT 128MB,Barica PATA 160Gb, Maxtor 120gb PATA (poklonjenom konju se u zube ne gleda), LG 4163B, TOSHIBA SD-M1912,TT Hardcano 13, Creative Live 5.1, sve skupa u chieftec LCX kucistu, za hladjenje tu su zalmanovi 92mm ventovi komada 4 + 1x120mm YS-TECH... sve to skupa gledam na DELL CRT 19" 1991 i sad mi fali jedan LCD da pripomogne radu... Zaboravih da bi u lapu volio 512 rama... ili centrino umjesto ovog P4 1.8M - kile me muce... |
usko grlo mog kompa je gotovo sve :D
od komponenata vrijede: Pioneer DVD-117 Pioneer DVR-108BK Tagan 420W i-Xeye i Mitsubishi Diamondtron DiamondPlus 93SB 19" Monitor ovo ostalo je staro 2 i pol godine: Gigabyte 7-VAX matična VIA KT-400 čipset AMD AthlonXP 1700+ palomino 2x 256MB DDR RAM Samsung 333 MHz Gigabyte Radeon 9000Pro 64MB i da za kraj the one and only: Genius VideoWonder DVB-T PCI card nedavno kupljeno, a goru komponentu u životu nisam kupio, nije do kartice nego do softvera softver je totalna koma, a ono najgore jest to da debili iz geniusa skoro pa godinu dana nisu ispravili nedostatke i izbacili bolju verziju softvera, tako da ukratko rečeno, mogu se hebat s tom karticom :D:rambo: |
niš posebno ,ali volio bih ovu baricu 160GB NCQ zamjeniti za 2x80Gb SATA2 Itači
:) |
Ono đubre koje sam neki dan pokupil na netu. Neda se van, al dobit će on po pi*** čim nađem vremena.
|
fali mi novi proc i nova matična.
AMD i Shuttle, ajoj...:grrr: :grrr: :grrr: |
procecosr
grafa ram napajanje matična ma, ukratko cijeli komp |
Meni jos fali samo pola gige geila....
|
Diska diska diska amo , jer utjehe nema, nema u ovom. :)
Gladan sam dodatnih 200-300gb , ove plane za cas u capturingu. Masni i Visage, pomozte :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:44. |