![]() |
Citiraj:
|
Takve tweakove nema i to je sasvim u redu jer ni ne trebaju..
Meni su zadnjih godinu dana njihovi driveri sasvim ok. Nebi ni stavljao nove da nije BF3 izaso. Skroz sam zaboravio da postoje, doslovno.. |
Ajde da mi onda definiraj razliku između "tweaka" i toga da nakon update-a drivera nešto radi X% bolje? Isti drek!
|
nVidia može komotno preskočiti jednu generaciju, samo neka izbacuju još 560Ti 499 šejdera, pa onda sa 3GB radne, pa onda kombinaciju 8800GT sa 560Ti na jednoj kartici, 8800 radi u idle, špara struju, a inače vrti physx pa rebrandirani 560Ti kao 660, a ova 499 šejdera bude 660Ti i opet mogu tu izmišljat toplu vodu, tako da mogu još jednu generaciju komotno preskočiti što se tiče nvidia fanboya
EDIT: Zaboravio sam spomenuti, OC verzije pa SOC pa tri slot hlađnje, dual fan hlađenja, možda neku kombinaciju sa četiri hladnjaka i vodenim za cpu (intel i5 2500k naravno) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Primjetio sam da iz CCC ne reagira povećanje voltaže. Sa sapphireovim programmčićem ide gore i asusovim. |
sad treba čekati da nvidia izda keplera pa da padnu cijene i onda si možda uzmem ili 7970 ili gtx680-670 ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:59. |