![]() |
NE IDEM NA MORE!!!!
zato jer ću dobit sina za cca 2 tjedna:D :D :D |
Citiraj:
|
ja sam isto u novalji od 31.7. pa recimo 5-6 dana, ovisno o parama...a mozda ostanem i dulje...:cool:
|
ludnica, sad kad ce nas stvarno bit toliko na pagu bilo bi steta da to prođe bez mitinga (citaj: alkohola):D
|
21.7 na Rab...
Jedva čekam da se zaletim u vodu :) |
Ako bude mitinga možda se ja zaletim sa Vira frendici u Novalju baš tada... :)
|
U utorak...hmmm, to je sutra, idem na Kornate, nema struje pa ću se na forum samo par puta javiti iz Salija, anyway pozdrav svima:beer:
|
Citiraj:
|
DA,stvarno kolko će nas bit dole???
|
OK, kako stvari stoje nas će dolje bit krcato...
Ja idem 4.8., četvrtak, sa katamaranom dolje. doma idem 8.8, ponedjeljak ujutro. Zasada znači ja, jozha, sulelus, ferrys, lasagne, zmaj, komer, nodavilp, masni, možda i miato to nas je 10 komada dole. to zaslužuje meeting. definitivno... Ako koga ima još, neka iskopira ovaj popis i doda sebe... |
Citiraj:
|
Da je bliže došao bih gliserom iz Ždrelca na Pašmanu, ali mi je gorivo malo poveći izdatak.:(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovaj troši oko 15 do 20 litri, a ja treniram da ga stignem u litraži.:beer: |
Citiraj:
|
A pitanje je di se nać,ja sam bio prošle godine,tako da donekle znam grad!!!
|
donesite gajbe, klopu,....trebe i miting bu bil na mojoj verandi, kasnije vam naplatim noćenje:D
ja sutra idem tak da je ovo moje zadnje javljanje, ak neš dogovorite pokusat cu nekak dočepat se komjutea i neta, ak ne nadam se da neko ima PCE majicu tak da ga prepoznam;) Pozdrav |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
os doc na street race 31.7. mozda...?? ili mozda jos netko sa foruma...?? ja dolazim s frendom 31., idemo na natjecanje u muzici...:D |
hmn ja cu mozda se zaletiti do novalje na par dana neznam kada
uglavnom sta di cemo se naci na ZRCU :D u vodi sa pivom nema druge :D |
Citiraj:
BTW Jel zna tko kak je fico proso u osjeku |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja predlazem negdje kod Cockoma ? :confused: |
to ti je ko neki klub,kafić ili neš slično nasred grada,taman tamo di staje mini bus za zrće
|
Meni se neda ići na more...Brzo mi dosadi.
|
Citiraj:
Znam dije cockomo onaj upitnik znaci dali odgovara drugima da se tamo nademo ? :beer: |
Ja idem u Tucepe a mozda u pirovac(15% su sanse da idem,na zalost)
|
Evo ja cu se isto zaletit sa društvom na pag oko 5.8., pa kad se vi konacno dogovorite mogo bi doc da vidim konacno kak to izgledate. Al ak donesem pive mislim da cemo se svi skompat.:beer:
|
Evo ja i cura krećemo za 30min u Lanternu, kamp pored Poreča.
|
Citiraj:
|
aj jeste se dogovorili di cemo se nac, meni svejedno?
trebali bi i razmjenit brojve moba, ja nemam niciji, zapravo pisite moj; 098-567-066 - Marin aka FERRYS |
Citiraj:
|
Hello, evo javljam se iz Ath Cliata aka. Dublin :) tu sam naso neki web kafe i reko idem se javit ekspertovcima, cyrus, smijat ces se al tu su strozi nego u medvedgradu nedaju mi pit :) al dobro kupila mi frendica :D jucer sam bio u guinness storehouse tolko pive na jednom mjestu :P nis idem dalje; pozdrav
|
Citiraj:
|
Budite pozdravljeni!!!!!!!!
Odoh u jutro na more, čujemo se za tri tjedna.
|
Evo mene nakon dugo vremena...
Meni je došlo do promjene planova. idem 6.8. subotu popodne i vraćam se u nedjelju ujutro. :( |
Eh, a ja san na moru!!! Inače san iz Šibenika, ali san evo baš sad na Brodarici (2 km od Šibenika)!!!
Sad san bija na noćnom kupanju tu na brodarici!!! Obavezno probajte svi koji dođete na more!!! Nešto neopisivo!!! Pogledajte ispod posta kad san ovo pisa!!! I još san mokar od mora!!! jao živili:beer: |
Idem se ja večeras zaletit do Zrća:)
Trajektom iz Rijeke u 9, a povratak sutra ujutro u 9 Bit če samo mala pijanka :beer: :beer: Da vidim kako je na tom mjesto o kome svi pričaju Najtopliji dan ljeta, a ja sa žujom u bircu u bazenu jedva čekam |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:15. |