![]() |
Citiraj:
|
još ga nema jedva čekam da odem do linksa da ga vidim uživo i ako mi se svisi da ga uzmem
|
Citiraj:
10 FPS-a znači itekako puno. I više od toga. Slažem se s ekipom koja kaže da je 2500kn previše za kućište kakvo god bilo. Nikako se nebih mogao složiti s time da se za 800-1300kn ne može kupiti vrhunsko kućište i dizajnom (gotovo) svakome po ukusu. |
Svaka roba ima svog kupca pa tako i Cosmos 2.
|
Razlike između 65 i 55 FPSa nema.
Između 30 i 40 se već da primjetiti. Ali sve iznad je gotovo neprimjetni. (Jedino za engine koji imaju sweetspotove kao 125, 250 ili 333 no to je već cjepidlačenje) I za 1300 kn se može kupiti dobro kučište, ali vrhunsko - ni blizu. (eventualno polovni Stacker) Vrhunsko kučište je jedna sasvim druga liga. Dizajn je pak stvar ukusa. Netko će reći da mu je Bitfenix od 400 kn ljepši od Corsaira 600T. |
Citiraj:
Citiraj:
Ni jednom rečenicom nisam rekao da dizajn nije stvar ukusa. Rekao sam da u spomenutom rangu ima kućišta za bilo čiji ukus. Što se cosmosa II tiče, zgodan mi je ovaj mehanizam poklopca za 5.25''. |
Citiraj:
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/2D/Co/3S2G4...0-kkn1-w02.jpg |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Haha..kad sam rekao prozor, mislio sam pošten prozor...a ne ovo govno, i uopće se ne uklapa u dizajn kućišta..zapravo ga i naružuje...cijelo kućište ima glatke aerodinamične linije i onda ovaj isprdak od prozora, s vanjske strane pleksi i još se vide šarafi...katastrofa...
|
katastrofa nadam se da će napraviti i veći
|
2 x 240 radijatora u TOLIKOM kućištu ??
Toliko ih ja imam u 690 II :lol2: |
Citiraj:
|
Jedan lijepo sredeni cosmos
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:33. |