![]() |
Citiraj:
|
Lorde Lemilico. STRMA, anybody LOCK!!!!
|
Što se memorije tiće upoznat sam da postoji bolja. Ali gdje god da sam došao odgovor je bio ovakav:" Trenutno je nemamo raspoloživu u skladištu, ali je možete narućiti i prićekati koji tjedan" što se meni naravno nije dalo. Što se tiće Harda svjestan sam da mu je mali kapacitet ali učitavanje podataka je na njemu iznimno brzo baš zbog toga što što na njemu nemam svakakvik sranja.
Kompjuter planiram koristiti u razne svrhe od clockanja, do igranja, pa sve do organizacije nekog partya tipa onog koji se jućer desio u Londonu. Sve u svemu želim vidjeti koji mu je maximum do krajnjih granica. Trenutnio sam procesor uspio dići mna 3.6 ghz, ali mislim da će moći nagurati i do 4ghz. Jedino mi još treba neka pila od monitora(cijena nobavezna), LCD sa izniomno malim odazivom i sto većim ekranom. |
uz zracno bome i neces izvuc max...trebas vodeno onda...
raptor nije brz jer nema neka "sranja" nego jer ih ima i jer se vrti na 10000 okretaja a ne kao ostali sata/ide diskovi na 7200 tj od 4200 5400 i onda tek 7200...tu mu je brzina sto veci ekran ti netreba...nepogodan osim za programiranje ili gledanje videa... ps gdje je buba u vezi monitora?:D al sta stoji stoji...ovo treba lokat..ili premjestit jer ovoj temi nije mjesto tu(donekle i je,al svejedno) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ako vec zelis 22" onda to spada u profesionalne vode a ti nisu ultra brzi vec ultra kvalitetni pa pucaj na ovo: -EIZO ColorEdge CG220-BK Black 22.2" LCD Monitor $6,399.99 Part #: CG220-BK In Stock 22.2" (22.2" Viewable), 1920 x 1200 (Native Resolution), 400:1 Contrast Ratio, Connects Via RGB (Analog), and DVI (Digital), PC and Mac Compatible Ili trazi tu |
kaj je tebe dans ugrizlo?:D
ajd ohladi prvo;) a onda mu reci mirno da je zahebao sa konfom i to je to:beer: |
Mogu ja umjesto njega?:D
Zajebao si s konfom. Hvala:clap: |
Zbog memorije i harda. I don`t think so!
|
Zbog memorije, harda i matične, a usuđujem se kazat i procesora. :D
|
Citiraj:
|
Latencija memorije: 72.6. Sasvim odgovarajuće
|
Ako ti cijena nije bitna onda si trebao pucati na ovo:
-AMD 64 FX-55 7100Kn -Zalman CPU cooler 350KN -DFI sck 939 SLI-DR 1650KN -2x512Mb Corsair DDR 550 2244Kn -HDD 160.0 GB HITACHI, Serial ATA II 3.0, 8 MB cache, 7200, Deskstar GST T7K250 684Kn -2 x VGA PCI-E LEADTEK PX6800GT TDH, GeForce PCX 6800GT, 256MB DDR3, DVI, TV SLI Mod (ULTRE su preskupe) 5788Kn - Napajanje TAGAN 580W Super Silent, TG580-U22, 2Force, PCI-E, S-ATA, ATX2 v2.0 1072Kn -Case izaberi do 1000Kn 19816Kn-E to je bolesno dobra konfiguracija.... A ako bi uzeo 3200+ umjesto FX-55 ustedis gotovo 6000Kn! Taman da ubodes 2 Ultre u SLI mod umjesto GT-a pa nabavis 4x22" LCD |
nisi tako jako zeznuo konfu...al si ju zeznuo...inace ja latenciju imam oko 50
|
meni je na sck.A latencija oko 68
tako da to tvoje i nije baš nešto.... a što se konfe tiće OK uzeo je ono što je uzeo....mogao je proć bolje ali.... ...mislim da bi ovo trebao bit kraj jer dalje će se samo nastavljat ove prepirke kaj je bolje.... :smoke: |
reko sam vec vise puta to al niko ne slusa:beer:
|
@Fila1000
Koja je graficka unutra za tih 14K Kn? |
Grafa je mrak , to nema prigovora, x800xl ako se ne varam , takvu stalno sanjam da radi na mojoj kanti :)
|
Decko se zaebo i kraj price
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
iz pogresaka se uci
|
Ja ne kuzim zakaj Vi sad tu njemu govorite da je dal previse love.Covjek ima para i nije mu to vazno :rolleyes:
|
LOOOLL
kaze mu neko kao zajebo si se za komp, kaze file nesto tipa : A DA ZBOG MEMORIJE MATICNE I HARDA KODA JE TO BITNO :D LOOLL ma file, gledaj, poanta je da si za 10k kuna mogo proc isto ako ne i bolje... uzeti hard od 36gb je glupost, i onda se izgovarat kao "joooj jasam cuo da taj jako brzo cita podatke e, cita ultra brzo e... "... |
Dobro ljudi,ja mislim da je čovjek to već skužio,ne žei sad od svakog pojedinačno s foruma slušat to...moje mišljenje je da je zajebo stvar jer je mogao kupit mnogo bolji komp za te pare,ali sad kad ga je kupio,nema više load (game) opcije...:rolleyes:
|
Ovako:
|
Citiraj:
|
Vote 4 lock!!!
|
Citiraj:
|
Je, zakljucaj , izivio sam se :)
|
Daj Lord di si? Zaključaj ovo!
|
Ova tema je postala malo prevelika (70 odgovora)
Vrijeme je za LOCK |
LOK
|
Citiraj:
MBO 1701Kn CPU 1829 PS 1072 case 977 2xDDR 784 HDD 872 Zalman cpu 301 Zalman vga 212 X800XL 2734Kn Dakle UK nesto preko 10000Kn... Neznam di dojde 14K. Inace i ja sam za LOCK. |
Dobro hoće li netko lokat ovo više? Gdje su moderatori/admini:confused:
|
LOCK nije potreban ako prestanete postati u thread ;)
|
Jeah,ali mi se vidi da bi opet mogla biti kriva pravila :D
btw.nekako mi se čini da su najbolji uvijek u trgovini,šta god ja kupio pederi za dva dana imaju nešta jače-bolje neovisno o marci. |
Ako je stvarno stvarno platio tu konfu tolko popušil je cca 4000 kn ,al trgovci znaju zaraditi na takvima...
Citiraj:
LOCK |
kaj ,opet nam je Admin na Godišnjem????
|
tko su ovdje admini uopće?:confused:
|
Dodao još:
hdd 74.0 gb western digital raptor, serial ata, 8mb cache, 10000 okr/min Zamjenio: ram pc-4300, 512mb, ddr2, kingmax, ddr 533 mhz sa ram pc-4200, 512mb, ddr2, corsair value, ddr 533 mhz. A sad jedno pitanjce u vezi ove grupe konaćno: Dali bi ga bez vodenog hlađenja mogao dići na 4 GHz. Trenutno mi je na 3.6GHz. temp procesora mi je 41, northbr. 43 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |