Old friend |
09.12.2011. 19:55 |
Citiraj:
Autor Laxarus
(Post 2045626)
Ma evo dao nam je amis otpicki prikljucak na krovu njihove zgrade u zagrebu, i bezicno smo to provukli do bulica uz jednu medjutocku.
64 kilometara wifi linka, nije lose.
Slazem se da bi LTE bio puno prakticnije rijesenje, al pitaj boga kad ce krenut u komercijalnu upotrebu i oce li uopce biti flat-a, jer koja je ono cijena gige prometa u t-mobile? 60.000,00kn!! (bez nekog paketa)
Jos racunaj da je to pripizdina u brdima di jedva ima signala za mobitele, 3g mozes samo sanjat, znam da LTE nudi bolju pokrivenost al je jos uvijek upitno kakve bi bile brzine.
|
Super neka ste riješili onda radi?
Kažu da ide u komercijalu 2012. točnije ne mogu nači, jedino CEO Vipa Pejković je izjavio da će trebati neko vrijeme da se uhoda i do 2015. zbog samih LTE uređaja nihove dostupnosti, a i vremenom će se oslobađati više spektra za LTE, oko LTE kod nas računam na FLAT zbog toga jer eto fala Bogu već 5-ti mjesec ga imam bar 8 sati dnevno i nemam problema, na vipu,
a nova je mreža nema veze sa 3G trebala bi pokriti sve jednako i mene u Zg i ne znam koji otok ili pustaru, jednostavno ta tehnologija to može, jer je na 800Mhz koji su prodorniji u prostoru od sadašnjeg stanja, pa jedna LTE bazna pokrije prostora kao puno 3G baznih ali kao što kažeš sve je to teorija dok ne vidimo baš u praksi,
sistem rada očekujem kao i na fiksnom netu znači primjer po brzinama do te i te toliko košta a do te i te toliko, ne znam 10Mbs/2Mbs, 25Mbs/10Mbs, 50Mbs/20Mbs...a naravno promet je FLAT koliko znam sa stranica austrijskog t-mobilea imaju upravo takvo razmišljanje, ali da puno ne trkeljam i ne kvarim temu u svakom slučaju mi je zrak pao na pamet kao rješenje a i drago mi je da je rješeno!!
|