![]() |
U uvjetima promocije. Ide na dupli bonus račun.
Taj bonus račun koristiš na naknadu za uspostavu poziva, internet ako potrošiš MB iz opcije i slično. |
Po meni je to super ponuda, za 55 kn dobiješ onda 1GB interneta, 1000 min i neograničen sms, a uspostava poziva je (pretpostavimo) unutar bonusa. Tko ima probližno dobru ponudu za tu cifru?
|
Citiraj:
|
Prejaki tjedan, Huawei G6 LTE - 998 kn
|
Jel mozda netko kupio HTC Desire 620 iz Simpa ponude za 1598 kn?
https://www.simpa.hr/mobitel/htc-des...4-32-1-1-0-0-0 Ako je, da li je mob zakljujčan na t-mobile mrežu? |
Uvedeno prebacivanje novaca na prepaidu.
Nije besplatno kao u bonbonu vec naplacuju 1kn provizije, neovisno o iznosu. |
Citiraj:
|
Nisam bio na simpi ni na bonovima već godinama, al treba mi uređaj nekakav, i gledam simpa ponudu.
Znači kupim simpa paket s uređajem, bacim karticu i stavim svoju i to je to? (Možda glupo pitanje, al bolje pitat neg skitat) |
Yep,to je to. bilo koju t-mobile svoju karticu stavis u njega i radi,a staru pohranis u smece,ili ostavis,ne trazi kruha,kao poklon dobijes 5 kn na racunu na toj kartici :D
Osobno to napravio prije mjesec i pol :D |
Iam još jedno pitanje :D
Di da kupim simpa paket za odma, naručio preko weba i već danima čekam. Još je "u obradi". Jel ima tog u tmobileu? |
Citiraj:
https://www.simpa.hr/pomoc/prodajna-mjesta Vjerojatno i kiosci imaju. A i na pošti ima sigurno. |
Kako da provjerim stanje MB u trenutnom podatkovnom paketu???
|
Citiraj:
|
Unijeli ste krivu kljucnu rijec ili nemate pravo na koristenje usluge. Pokusajte ponovo slanjem ispravne kljucne rijeci. Vise informacija potrazite na web stranicama operatora.
Edit: szk kaže je je ustvari slanje MB na 13230 pravi način i doista jest. Samo ne znam zašto im to ne piše na webu. Problem solved! :D |
Skineš si Simpa app i pratiš stanje svega.
|
Moram priznati da je t-mobile SPACE SHUTTLE u usporedbi sa teladi. Imam svuda maksimalan signal, internet je brži... ma divota!
EDIT: je li se za korištenje njihovog appa treba negdje registrirati? Jest da su poruke/pozivi skuplji, ali preživjet ću. Dobra strana je što podatkovni paketi koštaju isto kao na teladi, a usluga je 100x bolja. Stvarno mi žao što davno prije nisam odkantala telad i njihove glupe probleme/nepokrivenost. |
Citiraj:
|
Za 50kn dobiješ 1000min prema svim mrežama (uspostava poziva 0.29kn), neograničene poruke i 1GB interneta ako aktiviraš Prejaku opciju. Pogledaj si ovdje.
Neznam kakvi su ti troškovi i zahtjevi, samo predlažem. Za njihov app je dovoljno otvoriti ga dok si na mobilnim podacima (ne WiFi) i učitat će sam sve. EDIT: Vidio sam na drugoj temi što si rekla o Prejakoj pa zanemari ovo gore. |
Citiraj:
|
Dugo vec koristim prejaku opciju. Prezadovoljan sam. Brzine su 10mb/ps download i 5mb/ps upload. Meni super. :D
|
Jedino nije istina ovo poviše za simpa app.
Naime, traži nekakav id i pass. Uninstall. :D |
Eto, ti tvrdi da nije istina a ja ju na taj način koristim.
Uključim mobilne podatke, upalim app i on sam skonta ID i pokaže mi stanje. |
Pa kad ona nije na Simpa tarifi.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sad skinuo, zgasio Wifi, upalio i radi normalno
|
Simpa ugasila prejaku i uvela "Zmajske opcije"
http://i.imgur.com/t3VH4yD.png Obračunska jedinica je navodno 60 sekundi, a internet je 1 MB. U prijevodu, potrošiš odmah net praktički. Pa tko ima u 2015. obračunsku jedinicu za internet 1 MB. |
Ovo je idio***am.. Umjesto da smanje cijenu, oni povećaju i uvedu bezvezni obračun koji ide samo njima u korist. Pazi molim te, 1MB za net.. Haha. Tjeraju svoje korisnike na druge mreže.
|
doviđenja simpa, bonbon dobar dan...
|
Ako koristiš Prejaku i dovoljna ti je, ne vidim smisla prelazit na drugu mrežu. Stari korisnici ionako imaju pravo koristiti i reaktivirati Prejaku svaki mjesec.
Naravno ova zmajska je sve samo ne što joj ime govori heh. |
Citiraj:
U bonbonu za 80 kn imaš sljedeće: 1000 minuta prema svim mrežama (bez naknade za uspostavu poziva i obračunska jedinica je sekundu), 3GB interneta i 150 SMS-a. Rekao bih da je mnogo isplativije. Jedino onome koji šalje hiljade SMS-ova nije ajd |
Ajd nisam računao na uspostavu jer meni već godinu dana skida sa bonus računa pa to i ne osjetim odnosno ispadne me čistih 50kn mjesečno. Sorry..
|
sad su napravili to da ti jedan bon od 50kn nije dosta za tarifu.
|
Ispadne te 55kn jer placas 10% iznosa bona za frekvenciju ili kaj vec ...
|
Nije na to mislio nego na Zmajsku tarifu za koju moraš kombinitat bonove ili uzimat bon od 100kn kako bi ju uopće aktivirao za razliku od Prejake koja je 50kn.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
namet plaćaš svakako i svagdje i nema ga smisla uvrštavati u računicu. |
Vidim da se na simpi moze aktivirati internet dan 4g, 15kn i neogranicen promet
Dali netko koristi i dali se smanji brzina nakon predenih 1gb ili kako to vec ide? |
Citiraj:
|
potvrđujem :) najbolja opcija tko nema optike a nesto hitno treba
|
Zna li netko gdje se mogu kupiti Simpa bonovi, a da se plati PayPalom?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09. |