![]() |
i zato je btc maltene mrtav za kućne korisnike ;)
|
Koliko ste cekali da vam autoriziraju racun na mtgox?
Meni evo vec 8 dana (6 radnih) i jos nista...poslao sam im mail u nedjelju odgovora nema.. |
Koristite therocktrading.com iz lokalpatriotskih razloga ;-)
Meni sjeo transfer u PBZ unutar tri dana ... |
za ovaj therock privi put cujem.. lokalpatriotski razloga ?wtf
Citiraj:
danas je sve palo:nono: |
1. Da li mogu koristiti integriranu VGA na MBO za spoj sa monitorom a ovu koja je u utoru PCIE za rudarenje i kako ?
2.Koji je dobar pool za LTC ? 3.Kako otvoriti wallet a da ga imam spremljenog npr. na CD-u ako mi se pokvari komp ? 3.Da li proces ide na ovaj nacin: napravim wallet, prijavim se na pool i kada skupim LTC onda ga sa tog polla prebacim u svoj wallet i onda da bi prodao LTC otvorim racun kod npr. BTC-E i onda prebacima iz svog wallet-a i prodam. Kada sam prodao onda npr. dolare prebacujem na svoju debitnu karticu ( master ili visu ). Da li postoji neka Master ili Visa debitna kartica na koju mogu prebaciti dolare a da nije otvorena u HR bankama ? Znaci debitna kartica sa kojom mogu placati po ducanima ili podignuti gotovinu na bankomatu. Unaprijed zahvaljujem na prijedozima,sugestijama,razumjevanju. Pozdrav. |
Organizira se neka radionica u ZG o temi, pa koga interesira neka ode na nju
http://www.webedukacija.com/bitcoin |
hihi
Citiraj:
|
Citiraj:
smijesno... |
Jel ima uopce neki dobar "all in one" tutorial? Još prije kad sam se malo informirao nisam baš naletio na nešto cijelovito i dobro strukturirano, pogubio sam se već u ovim pool-ovima :D
|
pool:
za litecoin - wemineltc.com za najprofitabilniji coin (za one koje iskljucivo zanima BTC bez da moraju trejdati) - middlecoin.com ili hashco.ws ja sam trenutno na hashco.ws |
Nije mi jasno par stvari.
Dakle, imam Multibit u kojem mi piše moja "adresa". Tu "adresu" i podatke od multicoin.com sam ubacio u GUIMiner koji opterećuje grafičku i dobivam oko 70 Mhash/s. Gdje ja sad vidim ukupno stanje tih Mhash? Po nekim kalkulatorima, 0.5$ bih dobivao dnevno tom brzinom. |
ne isplati se "majnati" bitcoin sa grafickom, litecoin je puno bolji izbor... ja sa R9 290 (bez X) imam oko 800kh/s + drugi stroj sa 7850 radi oko 350kh/s... pri toj brzini ispadne oko 3 dana za 1 LTC koji je trenutno na 35$ . Dakle 11$ dnevno.
E sad ono sto mene zanima je - kako LTC pretvoriti u kune, imam 3 LTC-a u walletu... prebaciti na BTC-e pa pretvoriti u 0.1 BTC pa dati konanu da mi da kune ili ima neki bolji nacin od uplate na tekuci... radje bi da mi na VISA karticu paypalom uplate tih 500-tinjak kn...? |
Majnate ovdje. Domaci mine je proslost. Cloud mining je the new shit.
Svako jutro u 6 sati sjedne na adresu. |
Glavno da si stavio referral link...
|
obožavam takve stvari...
ako hoćeš majnati bitkonje, moraš platiti bitkonjima :D |
Citiraj:
|
ma sve mi je to jasno, al netko poput mene time definitivno gubi svakavu volju za započinjanjem rudarenja :)
|
dobro i šta nitko ne zna kako BTC isplatit na tekući u HR
|
Jesi probao tu?
|
buljo, probao jesam tamo, ali ne znam koji payment processor izabrati...
http://i.imgur.com/MNZ5fqS.png kao sto vidis na vecini su veliki limiti, ja da prodam svoja 3 LTC-a dobio bi oko 90$... |
Reko je kolega neki dan (par postova ranije) preko cega ide na tekuci (doslovce PBZ) i od kud.
Ali osobno, ne pada mi na pamet vuc nista tu kod nas. Ste vidli da su blokirali racune ekipi po Kanadi zbog toga. Ne treba mi blokada racuna sa kreditom i djetetom zbog povucenih 500 kuna pogotovo kod nas gdje banke ne znaju sto je paypal a bitcoin mogu samo sanjat. Da ne pricam o financijama u drzavi. Radje cuvam. Pa jednog dana ako/kad ce btc vrijedit 49485948594 $, prodam i isplatim na kajmanske otoke (citaj - moze i Slovenija), posto cu onda, khhm, imat i za kartu do tamo :D :chears: |
|
Citiraj:
EDIT: Čekaj, ovaj najmanji paket je oko 35€ !! protuvrijednosti? WTF? |
pa 10gh paket je onak 400-500baksa, a ispod toga imho nemaš kaj (trenutno) tražiti.
|
Ljudi moji bitcoine se neisplati mine-at s gpuima vise.. odite na druge valute. Ltc je jos kolko tolko isplativ dok ne dodju asic masine; vec su prvi testni cipovi ugledali svjetlo dana..
|
Ne kuzim kako netko uopce moze isplatiti tu investiciju od 450$ u 10GHs miner, a kamoli ista zaraditi :/
|
samo da potvrdim zox-ove navode, therocktrading.com zbilja radi... upravo mi leglo na tekuci u kunama 512kn za 3 LTC-a, banka uzela jos 7.50kn provizije za priljev. U cetvrtak je poslano na obradu, dakle zbilja 2-3 radna dana!
|
Čisto iz zatiželje skinuo sam GUI Miner.
Vadim 490Khs prosječno. Dali je to dovoljno za ostvarit nešto ili nije?.. |
po trenutnom diff nije baš neki raj iskreno... ~0.1ltc u 24h što je mizerija.
|
O bože kuda minirati bitcoin ili litecoin??
Pa gdje su oni po profitabilnosti od jednog Worldcoina?? Da ne spomenem koliko je uopce bolji coin od ijednog drugog. |
Ja uskoro pokrećem sysscoin, desetina sysscoina će se zvat naranvno pupocoin . Uskoro više :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Dok se BTC ustabili i prihvati kao normalna valuta (za jedno pet - deset godina) bude mjesta za još jednu, max dvije alternative. |
Citiraj:
Lol. Ziher cemo vidjet izmisljenu valutu koja nastaje iz nicega kao ravnopravnu. Zaradite sad dok se moze i dok stvar ne pukne skroz. I nemojte se zavaravati da je ovo nesto dugorocno. |
Citiraj:
Tak dugo dok ga je moguće mijenjati i/ili kupovati s njim, neće propast ... Uostalom, ja sam zaradil s BTC -om dovoljno, mineri rade čist zato jer je računalo upaljeno 24h i podešeni su tako da ne smetaju u radu. Kak bu bilo i kaj se bu desilo s LTC - don't care. Dao Bog da se iznenadim jednog lijepog dana ... |
Pretpostavljam da se ovo ne isplati niti pokušavat kao nemam neku ludu grafičku, ako ne i više njih?
|
Ostale valute nisu nastale iz nicega, nego su nastale u normalnoj ekonomiji. Ja tebi napravim ovo, ti mene zauzvrat napravis ono ili mi das novce. Rad u zamjenu za novac.
Bitcoin je nastao iz nicega (zapravo, struja se trosi, koja se placa pravim novcima), uz puno sumnjivih stvari, i zacetnika koji vjerojatno posjeduje ogromnu kolicinu. A da uopce ne pricam o tecaju, koji ovisi iskljucivo o tome koliko ljude trenutno zanima bitcoin. Mislim da nije dobro sto se u temama o bitcoinu rijetko nalaze svi argumenti protiv njega, i objasnjenja zasto bi bitcoin mogao propasti (od strane ljudi koji se razumiju, ne laika poput mene). Vidio sam da se sada, u doba visoke cijene, jako puno ljudi opeklo. U krajnjoj liniji, kad se vidi kako je bitcoin nastao, te kako se trguje s njime, moze se naci puno poveznica s piramidalnim prijevarama. Velim, super je sto su neki ljudi poput tebe zaradili sada dok je hype, ali lose je da onda svi steknu dojam da ce tako biti i u buducnosti. Ako se ne ostvari neki znacajan napredak (a s obzirom na vijesti iz Kine, bas i nece), onda ce puknuti u jednom trenutku slicno kao piramidalne i postati prakticki bezvrijedan. U odnosu na sysscoinove, dogecoinove i ostale sad ga drzi samo ime. Ako Kinezi odluce kupiti milijardu sysscoinova... |
Citiraj:
Naravno kad zadovoljis hardver, mozes majnati i druge valute (dogecoin itd) nVidia kiksa debelo za AMD-om, pa tako tvoja 550Ti radi samo 50-80Kh/s pa ne pokusavaj s njom :) |
Citiraj:
Za tvoj info, ni ostale valute nemaju ništa iza sebe osim obećanja, tj. povjerenja. Ili misliš da se sav novac koji kola da odštampati ili pretočiti u neki plemeniti metal :D Ko je stekel dojam da će se moći zaraditi na njemu u budućnosti? Nadam se niko jer je to sad u sferi ASIC -a. Da se sa par grafa još kaj sitno povuć, ali LTC je daleko isplativiji (i riskantniji). |
Koliko sam razumio, trenutno se BitCoin ne isplati mineati, jedino Litecoin i Dogecoin i neki treći (?), pa onda eventualno tradeati za BitCoin?
Pratio sam neki guide za Litecoin i uspio dobiti nekih 405 khash/s za GUI Minerom i 7870 na 1000/1450 što bi rezultiralo sa dnevnim dobitkom od 0.13 LTC ili 1.6€, ali vidim ima tu još nekih troškova oko poola što baš i ne razumijem. :D Okaniti se ćorava posla ili...? :D |
Trebas si u tu računicu stavit i cijenu struju za pc koji bit trebao radit 24/7...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:43. |