![]() |
Kod mene prosle 4 godine samo tako, inace sam isao u XI. gimnaziju u Zagrebu, 1. i 2. prosao sa 4,54 a 3. i 4. sa 4,80...mature znaci nisam ni imao, a maturalni rad imao iz Tjelesnog (jebiga, snasao sam se:D)
jebiga, imao sve knjige, neke nisam niti otvoril, ucio kad sam morao...skola koja se zavrsava bez problema: ak ti se ne uci, cetvorka ti je osigurana, a ako se malo potrudis i budala moze imati 5! Buducnost? Ako Bog da zdravlja FER ili strojarstvo...fizike me najvise zanima, struja i to...zapravo bih htio delati nes poput Towara na ovom forumu (mislim kao hobi, a pravi posel kakav god bio u pocetku ja sretan) |
2.73:cool: ,da su štrajkali pao bi razred-opet,a ovako sam se zadnji tjedan bez popravka izvuko
|
Citiraj:
Koga si imao iz povijesti ili fizike ? |
Citiraj:
Fizika - Stojić, 2 je carska ocjena u ovom slučaju :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Rendula
Mislio sam si! Makar ga ja nemam, znam kakav je! :D @Sam Kog znaš iz pete? |
Citiraj:
(Poslije osnovne škole ja više nisam trebao knjigu iz povijesti, prosijek ocijena na svim testovima od čitavog razreda je bio 5.00, i nitko u razredu nije imao manje od 5) - možda vam dođe ne neku zamjenu....., nadaj se..... Nisi susreo ženu iz fizike po niku Točkica, to je tek smijeh....... |
Kam idete na maturalac?
22.06. Prag : cheers2 |
ZED-M Bok.
Evo ja sam prije par dana maturirao u Ruđeru, tehničar za računalstvo. 1.r = 5 2.r = 4 3.r = 4 4.r = 5 Imam 368bodova za FER. Arrow ili koji vec nick :) Ne treba ti 700-750 bodova da upadnes na FER, oko 100 manje ti treba..700 ti treba jedino ako zelis 100% upad bez placanja BTW ja si računam oko 650 bodova.. 15-20 zadatak na prijemnom su moje sposobnosti. Pozdrav ! |
Citiraj:
Koje imaš profesore? |
4,64 za građ. tehničara (RIKŠ, Vž), s time da sam najbolji učenik u razredu. A šta se tiče knjiga, imam samo 2 i to iz hrv i mat jer tamo profesori zahtjevaju da ih imamo.:D
|
ponavljam godinu :beer:
(1.god-mehaničar) |
Ja pucam na FER ili ETFOS...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Misliš da bi ja bio na ovom forumu da sam mehaničar i još da ponavljam razred? :clap: |
Citiraj:
thnx :beer: , sada sam pogledao prošle godine je trebalo 610 bodova za upis uz potporu ministarstva ;još bolje :) |
Ja se ove godine opako pogoršao. Jedva sam izvukao da imam dva popravna (3. razred Tesle). Jučer sam tek saznao da mi je ipak dao 2 iz finomehanike jer bi inace pao razred. Biser sam
|
Citiraj:
mehanicar.... propalica........ internet inventar :D BTW ja sam imao tu fazu ranije pa sam bio biser u osnovnoj :rolleyes: @ VGA to ti je zbog wow-a :D |
Koji prosjeci :beer:
Opća gimnazija, prva 2 razreda sa 4, treći mi je između 3 i 4 jer još ne znam jesu li mi uvalili koju ocjenu više. :beer: Uglavnom, ništa ne radim i ladim yaya, a učim zadnja 2 tjedna. :beer: :beer: :beer: |
@emissary: jel s tobom u razred idu par ženski s brda i ravnih njiva :beer:
|
Mala digresija
Pitanje za ekipu koja pokušava upasti na FER.
Namjeravate li rješavati kakve zadačiće, od kuda (možda da mi preporučite kakvu knjigu) ili ćete samo ponavljati zadatke iz protekle 4 godine iz srednje…….. Da li netko ima kakvih saznanja od kuda vade zadatke ovi kaj sastavljaju testove za prijavni…….. P.S. Koliko postoji grupa na prijavnom na FER-u ? |
@big_B
Ja ti rjesavam zadatke iz Trinoma (pripreme) ali imam i doma knjigu sa zadacima sa prijemnih sa Tehničkih faksova! zuta knjiga (MAtko Fizić)! Uglavnom, od 1972 pa do danas. svi ispiti... na prijemnom se okupi tim matematicara i fizicara i delaju zadatke...barem ja mislim, a na stranici FER-a pise iz kojih su poglavlja zadatci... |
Ljudovi, vi ste preSposobni za tu školu. Pa kako vam se da prolazit s 5. Ne kažem da je to loše, ali stvarno mi se ne da.
proslek 2.7 - pomorska škola - oko 200 neopravdanih sati (nije greška i ne lažem - 200 neopravdanih - srušio sam prošlogodišnji rekord kojeg je postavio prijatelj tj. 146 sati). 2 predmeta na popravni, rješit ću ih bez problema. "ovo mi je škola, drugi put ću pametnije" |
@ big_b
kaj se vise nemoze otic na fax i kupit skripta za 30-ak kuna s zadacima (i rjesenjima) od proteklih par godina? |
gg smrade, sa mnom je ista priča... moga bi prolazit s 5-icom, al mi se ne jednostavno ne da....
Pa sam fiziku bezveze, inače bi prosjek bia oko 3.2-3.3 a znam da mogu puno više. btw elektrotehnička 3.razred :D |
Citiraj:
Ne pada mi sad napamet odakle je koja, ako te zanima broj od neke ili slično šalji na PM. :beer: |
Citiraj:
|
a kako to da te vec nisu izbacili iz skole s toliko neopravdanih???
jer koliko ja znam, a znam dobro ;), izbacuje se sa vise od 30 neopravdanih... to ti je neka malo jaca skola :D |
razred je treći.
Nisu me izbacili jer sam do petog miseca ima 30 neopravdanih (izbacuje se sa 32), a u 5 i 6 misec san napravija ostalih 170. To ti je zato što te u 6 misec ne mogu izbacit iz škole, a u 5 im se ne da jer to dugo traje, pa obično dođe do 6 miseca i sav trud im propadne. Na kraju ti ispadne da se isplati ne učit cilu godinu, kad ti ionako svi poklone ocjene zadnji tjedan. Meni je isto, proć sa 2 ili sa 5, važno da sam proša (i to sa 3 jer mi je etiku zaključila 5 ):D :D :D |
@Flare: Ova smradova škola je očito splitski pandan zagrebačkoj selskoj :D
|
Citiraj:
Kako god bilo, ako neko se sad upisuje u srednju skolu s foruma, topla preporuka ze neradnike je ova moja->XI.gimn u ZG-u mislim da nema lakse skole... |
Mislim, ono, imam 2 frenda koji idu u Selsku, oba 2 su izbačena, jer ih nema u školi nikad! A kad mi počnu pričat kakvi su im profesori i koliko imaju nastave dnevno...popi/dim of ljubomore, zato nemoj pričati gluposti.
Moraš bit budala da te izbace iz Selske....:rolleyes: |
Citiraj:
Fizika-Canic Kemija-Mikulicka Povijest-Ticic To su oni najvazniji......ja sam A turnus! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@ Izopačeni:
Nijedan profesor mi nije poznat, ali opet, ja sam bio B turnus :D Iz fizike sam imao onu "razred gori" Hercegovku, kako se zvala... kemiju "Bič Božji" Jurišu, a povijest najveću legendu i meni osobno najboljeg profesora kojeg sam ikada imao "Spil-ju" Krajačića. Nego, jesu još Ivo domar i Zlata čistačica tamo? A žena iz knjižnice? Koja si soba bio? jesu li napokon dobili nove kompove u kabinetu informatike? (hehe, i jesu makli Red Alert sa kompa u stražnjem lijevom dijelu kabineta? Ako nisu, sad znaš tko ga je instalirao tamo :D ) Hebi ga, hvata me nostalgija...:) Inače, upisao sam ekonomiju prije 5 godina, imao sam brijem 240 bodova iz škole (ili 290, ne sjećam se, uglavnom petica koliko i četvorki) i 400 iz ispita (sjećam se da sam riješio 2/3). :) |
@Cyrus
Sami su si krivi ak nisu mogli naučit u osnovnjaku gradivo. To kaj se njima nije vjerojatno dalo učit, im se sad osvećuje, pa moraju u ovakve škole. Sami su krivi. Nisam ja u V. upao bez učenja.. Da su se malo potrudili bi mogli upast u neku bolju školu.. Al to sam opet ja... :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:42. |