PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Srednjoškolci kak ste prošli? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=21992)

Vuco 19.06.2005. 20:42

Kod mene prosle 4 godine samo tako, inace sam isao u XI. gimnaziju u Zagrebu, 1. i 2. prosao sa 4,54 a 3. i 4. sa 4,80...mature znaci nisam ni imao, a maturalni rad imao iz Tjelesnog (jebiga, snasao sam se:D)

jebiga, imao sve knjige, neke nisam niti otvoril, ucio kad sam morao...skola koja se zavrsava bez problema:
ak ti se ne uci, cetvorka ti je osigurana, a ako se malo potrudis i budala moze imati 5!

Buducnost? Ako Bog da zdravlja FER ili strojarstvo...fizike me najvise zanima, struja i to...zapravo bih htio delati nes poput Towara na ovom forumu (mislim kao hobi, a pravi posel kakav god bio u pocetku ja sretan)

s.u.l.e.l.u.s 19.06.2005. 20:58

2.73:cool: ,da su štrajkali pao bi razred-opet,a ovako sam se zadnji tjedan bez popravka izvuko

big_B 19.06.2005. 22:17

Citiraj:

Cijelu ubogu godinu nisam niš radio, al sam se zadnji faking mjesec fakat ubio i navuko skoro sve za ocjenu+
Trebaš vidjeti kak izgleda drugi turnus........smijeh......

Koga si imao iz povijesti ili fizike ?

Sam Fischer 19.06.2005. 23:10

Citiraj:

Originally posted by big_B
Trebaš vidjeti kak izgleda drugi turnus........smijeh......

Koga si imao iz povijesti ili fizike ?

Povijesti - Bogovićku. Imam 4,3,4 i ona me pita za 5. :D:D
Fizika - Stojić, 2 je carska ocjena u ovom slučaju

:beer:

Towar 19.06.2005. 23:25

Citiraj:

Originally posted by BladeRunner
3.5 nadam se nakon popravnog-Elektrotehnička-elektronika
jebene osnove elektrotehnike,iman samo jednu cjelinu negativno i ina me baci na popravni,dabogda crkla

Ko ti predaje osnove i koji si razred?

Bran 20.06.2005. 09:55

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
Nakon srednje: FOI - Fakultet Organizacije i Informatike... a mozda i FER - Fakultet Elektrotehnike i racunarstva :D
Ja se mučim na FOI-u. Prva godina.

noda 20.06.2005. 10:24

@Rendula
Mislio sam si! Makar ga ja nemam, znam kakav je! :D
@Sam
Kog znaš iz pete?

big_B 20.06.2005. 11:40

Citiraj:

Povijesti - Bogovićku. Imam 4,3,4 i ona me pita za 5.
Gle kada iz povijesti sretneš ženu po imenu Pavlović onda mi se javi za koliko si kod nje učio.............

(Poslije osnovne škole ja više nisam trebao knjigu iz povijesti, prosijek ocijena na svim testovima od čitavog razreda je bio 5.00, i nitko u razredu nije imao manje od 5)

- možda vam dođe ne neku zamjenu....., nadaj se.....

Nisi susreo ženu iz fizike po niku Točkica, to je tek smijeh.......

krpica 20.06.2005. 16:44

Kam idete na maturalac?
22.06. Prag : cheers2

Mad ID 20.06.2005. 21:00

ZED-M Bok.

Evo ja sam prije par dana maturirao u Ruđeru, tehničar za računalstvo.

1.r = 5
2.r = 4
3.r = 4
4.r = 5

Imam 368bodova za FER.

Arrow ili koji vec nick :) Ne treba ti 700-750 bodova da upadnes na FER, oko 100 manje ti treba..700 ti treba jedino ako zelis 100% upad bez placanja

BTW ja si računam oko 650 bodova.. 15-20 zadatak na prijemnom su moje sposobnosti.

Pozdrav !

Sky 20.06.2005. 21:10

Citiraj:

Originally posted by Izopaceni
Gornjogradka Gimnazija Prosjek:3.1 Knjigu nisam pogledao cijelo drugo polugodiste,bez poprvanog sam prosao!
Ahh, moja stara škola...taman kad sam otišao su je našli preuređivati...
Koje imaš profesore?

Problem 20.06.2005. 22:12

4,64 za građ. tehničara (RIKŠ, Vž), s time da sam najbolji učenik u razredu. A šta se tiče knjiga, imam samo 2 i to iz hrv i mat jer tamo profesori zahtjevaju da ih imamo.:D

csx 20.06.2005. 22:23

ponavljam godinu :beer:

(1.god-mehaničar)

tihomir 20.06.2005. 22:25

Ja pucam na FER ili ETFOS...

n00b 20.06.2005. 22:35

Citiraj:

Originally posted by csx_pc_info
ponavljam godinu :beer:

(1.god-mehaničar)

E za ovo treba biti sposoban... :smoke:

miato 20.06.2005. 22:36

Citiraj:

Originally posted by big_B
Da li ti po novom imaš 4 ili 5 do kraja ?
ak mislis na godine, novi program je 5godisnji (magistar struke), ali ja jos furam po starom ;)

csx 20.06.2005. 22:37

Citiraj:

Originally posted by n00b
E za ovo treba biti sposoban... :smoke:

Misliš da bi ja bio na ovom forumu da sam mehaničar i još da ponavljam razred?

:clap:

Broken Arrow 20.06.2005. 23:00

Citiraj:

Originally posted by Mad ID
ZED-M Bok.

Evo ja sam prije par dana maturirao u Ruđeru, tehničar za računalstvo.

1.r = 5
2.r = 4
3.r = 4
4.r = 5

Imam 368bodova za FER.

Arrow ili koji vec nick :) Ne treba ti 700-750 bodova da upadnes na FER, oko 100 manje ti treba..700 ti treba jedino ako zelis 100% upad bez placanja

BTW ja si računam oko 650 bodova.. 15-20 zadatak na prijemnom su moje sposobnosti.

Pozdrav !

thnx :beer: , sada sam pogledao prošle godine je trebalo 610 bodova za upis uz potporu ministarstva ;još bolje :)

vga killer 21.06.2005. 04:53

Ja se ove godine opako pogoršao. Jedva sam izvukao da imam dva popravna (3. razred Tesle). Jučer sam tek saznao da mi je ipak dao 2 iz finomehanike jer bi inace pao razred. Biser sam

Chuby 21.06.2005. 15:18

Citiraj:

Originally posted by csx_pc_info
Misliš da bi ja bio na ovom forumu da sam mehaničar i još da ponavljam razred?

:clap:

cuj igrom slucaja znam bas jednog takvog.......
mehanicar.... propalica........ internet inventar :D
BTW ja sam imao tu fazu ranije pa sam bio biser u osnovnoj :rolleyes:
@ VGA to ti je zbog wow-a :D

Emissary 21.06.2005. 18:06

Koji prosjeci :beer:

Opća gimnazija, prva 2 razreda sa 4, treći mi je između 3 i 4 jer još ne znam jesu li mi uvalili koju ocjenu više. :beer:

Uglavnom, ništa ne radim i ladim yaya, a učim zadnja 2 tjedna. :beer: :beer: :beer:

Towar 21.06.2005. 19:01

@emissary: jel s tobom u razred idu par ženski s brda i ravnih njiva :beer:

big_B 21.06.2005. 19:36

Mala digresija

Pitanje za ekipu koja pokušava upasti na FER.

Namjeravate li rješavati kakve zadačiće, od kuda (možda da mi preporučite kakvu knjigu) ili ćete samo ponavljati zadatke iz protekle 4 godine iz srednje……..

Da li netko ima kakvih saznanja od kuda vade zadatke ovi kaj sastavljaju testove za prijavni……..

P.S.

Koliko postoji grupa na prijavnom na FER-u ?

Vuco 21.06.2005. 21:00

@big_B
Ja ti rjesavam zadatke iz Trinoma (pripreme) ali imam i doma knjigu sa zadacima sa prijemnih sa Tehničkih faksova! zuta knjiga (MAtko Fizić)!

Uglavnom, od 1972 pa do danas. svi ispiti...

na prijemnom se okupi tim matematicara i fizicara i delaju zadatke...barem ja mislim, a na stranici FER-a pise iz kojih su poglavlja zadatci...

smrad 21.06.2005. 22:53

Ljudovi, vi ste preSposobni za tu školu. Pa kako vam se da prolazit s 5. Ne kažem da je to loše, ali stvarno mi se ne da.

proslek 2.7 - pomorska škola - oko 200 neopravdanih sati (nije greška i ne lažem - 200 neopravdanih - srušio sam prošlogodišnji rekord kojeg je postavio prijatelj tj. 146 sati).
2 predmeta na popravni, rješit ću ih bez problema.

"ovo mi je škola, drugi put ću pametnije"

Chuby 21.06.2005. 23:25

@ big_b
kaj se vise nemoze otic na fax i kupit skripta za 30-ak kuna s zadacima (i rjesenjima) od proteklih par godina?

Towar 21.06.2005. 23:27

gg smrade, sa mnom je ista priča... moga bi prolazit s 5-icom, al mi se ne jednostavno ne da....
Pa sam fiziku bezveze, inače bi prosjek bia oko 3.2-3.3 a znam da mogu puno više.
btw elektrotehnička 3.razred :D

Emissary 22.06.2005. 02:06

Citiraj:

Originally posted by Towar
@emissary: jel s tobom u razred idu par ženski s brda i ravnih njiva :beer:
Ma orem im njive :D

Ne pada mi sad napamet odakle je koja, ako te zanima broj od neke ili slično šalji na PM. :beer:

Emissary 22.06.2005. 02:10

Citiraj:

Originally posted by smrad
Ljudovi, vi ste preSposobni za tu školu. Pa kako vam se da prolazit s 5. Ne kažem da je to loše, ali stvarno mi se ne da.

proslek 2.7 - pomorska škola - oko 200 neopravdanih sati (nije greška i ne lažem - 200 neopravdanih - srušio sam prošlogodišnji rekord kojeg je postavio prijatelj tj. 146 sati).
2 predmeta na popravni, rješit ću ih bez problema.

"ovo mi je škola, drugi put ću pametnije"

Koji si razred?

flare 22.06.2005. 06:43

a kako to da te vec nisu izbacili iz skole s toliko neopravdanih???

jer koliko ja znam, a znam dobro ;), izbacuje se sa vise od 30 neopravdanih...

to ti je neka malo jaca skola :D

smrad 22.06.2005. 11:27

razred je treći.

Nisu me izbacili jer sam do petog miseca ima 30 neopravdanih (izbacuje se sa 32), a u 5 i 6 misec san napravija ostalih 170.

To ti je zato što te u 6 misec ne mogu izbacit iz škole, a u 5 im se ne da jer to dugo traje, pa obično dođe do 6 miseca i sav trud im propadne.

Na kraju ti ispadne da se isplati ne učit cilu godinu, kad ti ionako svi poklone ocjene zadnji tjedan. Meni je isto, proć sa 2 ili sa 5, važno da sam proša (i to sa 3 jer mi je etiku zaključila 5 ):D :D :D

Fleks 22.06.2005. 22:52

@Flare: Ova smradova škola je očito splitski pandan zagrebačkoj selskoj :D

Vuco 22.06.2005. 23:06

Citiraj:

Originally posted by Fleks
...Ova smradova škola je očito splitski pandan zagrebačkoj selskoj :D...
nemoj ti sad Fleks protiv takvih skola, opcenito moje misljenje je da su one najteze za zavrsiti...profesori te ?ebu ko konja...

Kako god bilo, ako neko se sad upisuje u srednju skolu s foruma, topla preporuka ze neradnike je ova moja->XI.gimn u ZG-u
mislim da nema lakse skole...

noda 22.06.2005. 23:17

Mislim, ono, imam 2 frenda koji idu u Selsku, oba 2 su izbačena, jer ih nema u školi nikad! A kad mi počnu pričat kakvi su im profesori i koliko imaju nastave dnevno...popi/dim of ljubomore, zato nemoj pričati gluposti.
Moraš bit budala da te izbace iz Selske....:rolleyes:

Izopaceni 22.06.2005. 23:49

Citiraj:

Originally posted by Sky
Koje imaš profesore?

A jebi ga....sad bas preureduju prizemlje i gornji kat...u kabineetu od likovnog su nasli zidine gornjeg grada.......
Fizika-Canic
Kemija-Mikulicka
Povijest-Ticic
To su oni najvazniji......ja sam A turnus!

Izopaceni 22.06.2005. 23:50

Citiraj:

Originally posted by Sky
Koje imaš profesore?

Kaj si ti upiso?Kolo si bodova imo?

Vuco 23.06.2005. 00:10

Citiraj:

Originally posted by noda
Mislim, ono, imam 2 frenda koji idu u Selsku, oba 2 su izbačena, jer ih nema u školi nikad! A kad mi počnu pričat kakvi su im profesori i koliko imaju nastave dnevno...popi/dim of ljubomore, zato nemoj pričati gluposti.
Moraš bit budala da te izbace iz Selske....:rolleyes:

Dobro, nisam ja sad konkretno za selsku govorio, no imam par frendova koji isu u takve slicne skole (vise nit neznam, al mislim da je jedna bila drvodjelska ili kakva vec) i nije im lako, profesori ih hebu do bola,tolko da te totalno sje**u...

Sky 23.06.2005. 08:08

@ Izopačeni:
Nijedan profesor mi nije poznat, ali opet, ja sam bio B turnus :D
Iz fizike sam imao onu "razred gori" Hercegovku, kako se zvala...
kemiju "Bič Božji" Jurišu, a povijest najveću legendu i meni osobno najboljeg profesora kojeg sam ikada imao "Spil-ju" Krajačića.
Nego, jesu još Ivo domar i Zlata čistačica tamo? A žena iz knjižnice? Koja si soba bio? jesu li napokon dobili nove kompove u kabinetu informatike? (hehe, i jesu makli Red Alert sa kompa u stražnjem lijevom dijelu kabineta? Ako nisu, sad znaš tko ga je instalirao tamo :D )
Hebi ga, hvata me nostalgija...:) Inače, upisao sam ekonomiju prije 5 godina, imao sam brijem 240 bodova iz škole (ili 290, ne sjećam se, uglavnom petica koliko i četvorki) i 400 iz ispita (sjećam se da sam riješio 2/3). :)

noda 23.06.2005. 12:00

@Cyrus
Sami su si krivi ak nisu mogli naučit u osnovnjaku gradivo. To kaj se njima nije vjerojatno dalo učit, im se sad osvećuje, pa moraju u ovakve škole.
Sami su krivi. Nisam ja u V. upao bez učenja.. Da su se malo potrudili bi mogli upast u neku bolju školu.. Al to sam opet ja... :)

Izopaceni 23.06.2005. 13:13

Citiraj:

Originally posted by Sky
@ Izopačeni:
Nijedan profesor mi nije poznat, ali opet, ja sam bio B turnus :D
Iz fizike sam imao onu "razred gori" Hercegovku, kako se zvala...
kemiju "Bič Božji" Jurišu, a povijest najveću legendu i meni osobno najboljeg profesora kojeg sam ikada imao "Spil-ju" Krajačića.
Nego, jesu još Ivo domar i Zlata čistačica tamo? A žena iz knjižnice? Koja si soba bio? jesu li napokon dobili nove kompove u kabinetu informatike? (hehe, i jesu makli Red Alert sa kompa u stražnjem lijevom dijelu kabineta? Ako nisu, sad znaš tko ga je instalirao tamo :D )
Hebi ga, hvata me nostalgija...:) Inače, upisao sam ekonomiju prije 5 godina, imao sam brijem 240 bodova iz škole (ili 290, ne sjećam se, uglavnom petica koliko i četvorki) i 400 iz ispita (sjećam se da sam riješio 2/3). :)

Nisam tj nemam niti jednog od tihprofesora to je zbog turnusa,ja sam ti ucionica na zadnjem katu predzadnja od kraja.....no sad kad ureduju premjesten sam sam u cetvrtu ucionicu od pocetka hodnika....nema nikakvih igrica na nijednom kompu....da Ivo je domar al za tu cistacicu ne znam....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:42.