![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Govorili smo o mesi VS c.ronaldo. Da moraš dati više golova da bi bio bolji. Ali opet s druge strane nisu samo napadači najbolji igrači. Bolje? :)
|
malo offtopica, nisam zna di bi s ovim, al zbilja se isplati pogledat....noćas fantastična utakmica na U17 svjetskom, njemačka vs. mexico, 5 krasnih golova od kojih su drugi njemački i mexički izravno iz kornera zbilja fenomenalni....
@Hamm: ne znam čime ti se messi zamjerio, no momak je - bez ozbiljn(ij)e konkurencije - najbolji igrač zadnjih 20-ak god. nije ništa napravia s reprezentacijom - istina, no ni maradona nije bogzna kako poharao u klupskoj karijeri (mislim 1 kup uefa) pa to niko ne uzima za poseban problem.... :) |
Citiraj:
Nema veze, tebi je Ronaldo bolji, a meni Messi i šta ćemo sad :) |
Citiraj:
|
Messi je bolji od curice jer pokaže nešto u velikim utakmicama, ove male kad zabije 5-6 komada mi je isto kao da ja nađem 10 ljudi i idemo igrat protiv dinama, a ja nemrem trčat više od 5 min :D
Makar su obojica premladi da bi se to uspoređivalo (osim ovih trenutnih sezona), treba pričekat par godina pa ćemo vidjet kako se stvari odvijaju. Sad igraju u istoj ligi pa je zanimljivije. |
Messi vs. Ronaldo usporedbe su previše subjektivne. Šta bi recimo bilo da Ronaldo igra u Barci, a Messi u Realu? Mislim da bi Ronaldo bio puno bolji isključivo zbog uigranijih suigrača i sveukupno bolje ekipe. Znači, IMHO Barca>Real ali ne i Messi>Ronaldo.
|
pa hebemu, nije real iz donjeg lapca, pa sad kao nagelirani stagnira žešće jer igra kod njih....godinama već igra u najjačim svjetskim momčadima.
i daj nabaci neku vrhunsku utakmicu tipa el klasika/završnice lp/portugalske reprezentacije u kojoj je preuzeo punu odgovornost i rješio meč. nema nijedne? nisam drugačije ni mislio. ;) |
|
I da je fulao Ricardo bi obranio tako da... :D
Moglo bi se možda navest onaj gol protiv barce u kupu kralja ali s obzirom kaj je sve prije toga fulao ovo mu je bila sreća :p |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Jesam li jedini koji je pomislio na to da bi Messi mogao preuzeti španjolsko državljanstvo? Ipak on nemre bez Xavija, pa i Inieste. :)
|
Vjerujem da jesi :D
Već je upisao nastupe za Argentinu, pa i da dobije državljanstvo ne može nastupati za Španjolsku... |
Tko je taj Bebeto????:D
|
Citiraj:
|
Bilo bi lijepo da Costa Rica zaigra malo bolje:p
Istinabog sumnjam u to lagano ali bi bilo lijepo:D |
Citiraj:
@Jelc-okrutan si:D |
Noćas igraju sa moćnom i superjakom Costa Ricom:)
|
ajd bar je brazil preuvjerljiv, posebno novo 'pojačanje' real madrida.
ili kako bi reka komentator sky-a nakon meča s paragvajem: 'a big disappointment'. |
Citiraj:
edit: eto Messi je pokazao da je najbolji trenutno ;) |
|
Citiraj:
Sada lagano povecavaju ponudu dok ce Lukino nezadovoljstvo jos vise rast, onda ce zadnji dan poslat ponudu za jos jednog igraca i za Luku, e tad Tottenham vise nece imati mjesta za kalkuliranje jer ako ga tad ne prodaju za 30mil kolko ce bit ponudeno, nece ga ni prodat a imat ce nezadovoljnog igraca. |
Potpisao je Luka dugogodisnji ugovor...nema biti sta nezadovoljan...ako se ne proda,ima da igra,nema tu puno filozofije:)
|
Veceras tekma. Da vidimo kako ce krenit ova sezona. :)
|
Udju li u tekmu ovako,nece biti problema:D
|
Dinamo sa 3:0 pobjeđuje večeras ;)
|
Citiraj:
|
Mislim da ću nakon dugo vremena pogledati tekmu nekog našeg kluba. :) Nadam se da će dinamo odigrati kak spada. :)
|
Ako Neftchi ima golmana ko WBA, pobjednik nije upitan :D
http://www.24sata.hr/nogomet/golman-...bio-gol-227545 |
Citiraj:
|
Mad_Duke ti neki prorok ha? Sigurno si stavio neku jos okladu.
|
neznam kak vi, ali meni je ovo veceras bila opet muka isusova, bezidejan nogomet sa povremenim bljeskovima.
iskreno, ocekivao sam malo vise protiv ovako slabog protivnika ( ne rezultatski, igracki ) |
Patka :care: . Najbolji dio tekme. :D
|
Evo i mene
Doso tek sada sa stadiona. Patka je bila zvijezda veceri :D Nisam jos dozivio da cijeli stadio pljesce patki :D Uglavnom tekma je bila na mahove zanimljiva sve ovo drugo vrijeme ista prica kao i proslih godina. Igramo doma, pred punim stadionom, a nasih 6 igraca stoji u svojoj polovici. Tomecak je trebao biti od prve minute jer smo preko bokova mogli stvoriti neke sanse. Prvi gol smo zabili srecom, a da je kojim slucajem Emil par minuta prije dao golcinu bi izgubili sigurno. Ne bu bilo dobro ak cemo i dalje igrati ovakav nogomet jer smo pobijedili na srecu i nista vise. |
dozivljaj na punom stadionu je bio odlican, makar je navijanje bilo dosta slabo. Ulaz na jug je bio koma, neki su se probijali preko reda pa je nastao opci kaos i naguravanje...
patka je bila zgodan detalj :D sama igra je bila s jako malo sadrzaja, malo dodavanja i par nemastovitih prilika, golovi su pali iz neocekivanih situacija i mogu bit zadovoljni s 3 gola |
Krstanović je baš ko Mandžukić. Kupili ga od Zagreba, visok, suh ko sušeni bakalar i valja se poslije najmanjeg kontakta. Možda ode i u Njemačku za sezonu, dvije, ako ga pak ne zapazi Milan po svojim kriterijima 30+.
Alispahić bi mogel puno toga pokazat, sviđa mi se njegova igra. Vida se lijepo uklopio, svaka čast ;) I da, Ćosićeva izjava kad je Ibanez pucao onaj slobodnjak u 2. poluvremenu :D "Ibanez je specijalist za ovakve slobodne udarce i da vidimo......tup! (lopta skoro okrzne korner zastavicu)..... hhhuuuh, nema su to što pametno za reći." :D :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ekipa koji ste bili na tekmi, aj recite za koga je bila minuta šuznje na početku? Ako je itko čuo!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:08. |