![]() |
|
LXGIWYL = Weapon Set 1, Thug's Tools
KJKSZPJ = Weapon Set 2, Professional Tools UZUMYMW = Weapon Set 3, Nutter Tools HESOYAM = Health, Armor, $250k OSRBLHH = Increase Wanted Level Two Stars ASNAEB = Clear Wanted Level AFZLLQLL = Sunny Weather ICIKPYH = Very Sunny Weather ALNSFMZO = Overcast Weather AUIFRVQS = Rainy Weather CFVFGMJ = Foggy Weather YSOHNUL = Faster Clock PPGWJHT = Faster Gameplay LIYOAAY = Slower Gameplay AJLOJYQY = Peds Attack Each Other, Get Golf Club BAGOWPG = Have a bounty on your head FOOOXFT = Everyone is armed AIWPRTON = Spawn Rhino CQZIJMB = Spawn Bloodring Banger JQNTDMH = Spawn Rancher PDNEJOH = Spawn Racecar VPJTQWV = Spawn Racecar AQTBCODX = Spawn Romero KRIJEBR = Spawn Stretch UBHYZHQ = Spawn Trashmaster RZHSUEW = Spawn Caddy CPKTNWT = Blow Up All Cars XICWMD = Invisible car PGGOMOY = Perfect Handling SZCMAWO = Suicide ZEIIVG = All green lights YLTEICZ = Aggressive Drivers LLQPFBN = Pink traffic IOWDLAC = Black traffic AFSNMSMW = Boats fly BTCDBCB = Fat JYSDSOD = Max Muscle KVGYZQK = Skinny ASBHGRB = Elvis is Everywhere BGLUAWML = Peds Attack You With Weapons, Rocket Launcher CIKGCGX = Beach Party MROEMZH = Gang Members Everywhere BIFBUZZ = Gangs Control the Streets AFPHULTL = Ninja Theme BEKKNQV = Slut Magnet BGKGTJH = Traffic is Cheap Cars GUSNHDE = Traffic is Fast Cars RIPAZHA = Cars Fly JHJOECW = Huge Bunny Hop JUMPJET = Spawn Hydra KGGGDKP = Spawn Vortex Hovercraft JCNRUAD = Smash n' Boom COXEFGU = All Cars Have Nitro BSXSGGC = Cars Float Away When Hit XJVSNAJ = Always Midnight OFVIAC = Orange Sky 21:00 MGHXYRM = Thunderstorm CWJXUOC = Sandstorm LFGMHAL = Mega Jump BAGUVIX = Infinite Health CVWKXAM = Infinite Oxygen AIYPWZQP = Have Parachute YECGAA = Have Jetpack AEZAKMI = Never Wanted LJSPQK = Six Star Wanted Level IAVENJQ = Mega Punch AEDUWNV = Never Get Hungry IOJUFZN = Riot Mode PRIEBJ = Funhouse Theme MUNASEF = Adrenaline Mode WANRLTW = Infinite Ammo, No Reload OUIQDMW = Full Weapon Aiming While Driving THGLOJ = Reduced Traffic FVTMNBZ = Traffic is Country Vehicles SJMAHPE = Recruit Anyone (9mm) BMTPWHR = Country Vehicles and Peds, Get Born 2 Truck Outfit ZSOXFSQ = Recruit Anyone (Rockets) OGXSDAG = Max Respect EHIBXQS = Max Sex Appeal VKYPQCF = Taxis Have Nitrous, L3 Bunny Hop NCSGDAG = Hitman In All Weapon Stats VQIMAHA = Max All Vehicle Skill Stats OHDUDE = Spawn Hunter AKJJYGLC = Spawn Quad AMOMHRER = Spawn Tanker Truck EEGCYXT = Spawn Dozer URKQSRK = Spawn Stunt Plane AGBDLCID = Spawn Monster :cool: |
Konačno sam se i ja "ukrcao" u avion za San Andreas :D
Je** ga, drugi tjedan su mi ispiti, a ja sam si nabavio 3 nove igre :rolleyes: :D |
Citiraj:
Joooj nemoj me podsjecati na to :D Da barem ovaj vikend uzivam :beer: |
Citiraj:
si u blizini mene idući tjedan ??? ;) imam pauzu od 13-13:30h pa bi mogli na neku kratku kavicu.....pa da podjeliš veselje sa prijateljima :D |
evo, igram je na jednom i drugom kompu....
sad, da ja odma nesto pitam. :) 1.kak prec onu misiju kad ti daju auto koji poskakuje pa trebas nesto radit dok ti dole idu strelice kroz nekakav krug. 2. jel istina da se moze igrat koperativno i kako? 3 zašto nestane zvuka na i ponovno se pojavi na ASUS A7N8X-X a zvuk ide preko Creative 5.1 Live! a na mom kompu sve ok. Al sestri nije po volji... :) |
Citiraj:
2. vjerojatno ko i V.C. sa nekim modom. 3.Pretpostavljam da je igirca jako osjetljiva na audio drivere. probaj skinut nove. |
Evo, igram već San Andreas sat-dva i mogu rać da sam više očekivao...Gotovo je pljunuti vice city (zasad, naravno uz mnogo dodataka)...
Igram na 1280*1024, i gotovo je neigrivo bez AA...Mogu vam screen nabacit... http://img35.echo.cx/img35/4753/banana1ti.gif http://img35.echo.cx/img35/4753/banana1ti.gif http://img35.echo.cx/img35/4753/banana1ti.gif |
ma nije, moja sestra pere na 1024x768 bez AA sa R9550XT i sasvim je ok.....sviđa mi se.....sjecam se kakve sam igrice igrao i kakve jos i danas igram tak da mi je ovo daleko od neigrivog :)......
osobno mi kod igrica najvise smeta masivan pad frameova i stekanje,a sad ako se vidi koja kockica, a sve radi brzo, ko ga jebe :beer: iako je moja najveca zamjerka model ruku likova u igrici, spoj tekstura ruke mi se nekad cini gori nego u morowindu... |
Reku su koma. Ko da su na male štapiće nabili šake promjera 2m. Al ostatak je solidan pogotovo glumci koji su dali glasove.
|
Prvi dojmovi
Mene igrica baš nije oduševila nekaj više sam očekivao od nje ali igrivost je dosta dobra a i misije su ok pa joj je to plus ali grafika nije neš napredovala za razliku od vice citya
|
Re: Prvi dojmovi
Citiraj:
|
jel se moze igrati bez dvd-a khmm^^(samo recite da ne)
|
odgovor je potvrdan. moze se:)
tako da ne moras raditi backup kopiju svog originala jel ces vrlo rijetko koristiti DVD |
:gringo: Dovoljno?
|
Citiraj:
Ne, al sad ozbljno, trebali bi ovakvog čovjeka stavit za moderatora tržnice. Nebi onda bilo sranja. Respect pow. :beer: |
Igram GTA već par sati i imam pitanje, jel lik mora jesti ili je to samo za promjenu izgleda?
|
SPOILER
Ne znam jel netko skuzio da se u jednoj misiju utrkujete sa Claudeom Speedom (tip s kojim igrate u GTA3 ). A ona luda Catalina ga je upucala na pocetku radnje u GTA3. :D |
Citiraj:
|
SPOILER-2Vidjet ćete odvjetnika Rosenberga iz V.C.
|
Ako imate problema sa nestajanjem tekstura na likovima i prolaznicima, a imate ATI karticu, instalirajte Catalyst 4.9 i problem rijesen :)
|
Spoiler: Lenoardo di Caprio umire na kraju titanica
Jel baš morate pokvarit mi gušt :D Kakva je muzika u igri? |
Citiraj:
Muzika je odlicna, 12 radio stanica, za svakoga ponesto :D |
Citiraj:
|
fenomenalna igra
nego kako do tog user radia ? |
U my documents imaš folder od igre i u njemu user files. Kopiraj tam šortkate od mp3-ica, ako neće sa šrtkutom onda kopiraj mp3-e i u igrici napraviš scan tog foldera.
|
Evo jedan mod
link With this mod you will be able to unlock the uncensored interactive sex-games with your girlfriends in San Andreas. Rockstar build all this stuff in the game, but decided to disable it in their final release for unknown reasons. And now this mod enables these sex-games again, so now you can enjoy the full experience. This package contains two versions of this mod: * the quick action version, that will bring you quickly to the action, but may spoil your gameplay. * the gameplay friendly version, that will show you the action, but doesn't influence the game-play. Now you must play the game until you unlock a girlfriend and get her to go drink coffee with you. pa uživajte ja tek sutra dobivam igru... |
Jel mi se moze javiti na PM netko spreman zezati se s WinHEX-om i poslati mi nesto na mail velicine cca 30MB? Jako je jednostavno.
|
Da se pohvalim:D . Prošao sam kampanju trebalo mi je oko 48h igranja. Sad su ostale dodatne pod misije.
Kraj je pomalo razočaravajući al neću spoilat. |
Citiraj:
Ja tek na 45% |
Završio sam sa misijama na 68%. Sad zavisi kolko si obilazio dodatne sadržaje.
|
Citiraj:
|
Nisi. Vraćaš se opet u Los Santos.
|
Citiraj:
Vec sam se pribojavao da je kraj :D |
pa kud se zurite....treba uzivati u igri....
|
Ne mogu stati :D
Cim zavrsim jednu misiju, mislim si "ajde jos jednu cu" i onda tako do 4 AM :D Jednostavno te tjera da ides naprijed :beer: |
Citiraj:
za odigrat. Sve u svemu da se skupit preko 100h igranja.:clap: |
heh... ja imam igru tjedan dana i jos sam u prvom gradu...:)
tek sam ukro onaj kombi sa onom mjuzom:) |
di se san adreas moze kupit (nabavit) u splitu
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |