![]() |
Samsung S5230, oko 10 dana...
ne koristim ga previše; mjesečno imam oko 1.5 sati razgovora i oko 400sms-a, Internet na mobitelu ne koristim |
Citiraj:
Ima vec i 2.3.4, najnovija verzija. Kada bih mijenjao firmware, stavio bih njega. |
Citiraj:
Ali sa 2.3.3. em mob leti doslovno, u svemu, em nema battery draina i trajanje baterije je duplo. Evo, sad je 4d i 8h i imam još 55% baterije :D Screenshot: http://img90.imageshack.us/img90/563...0614150648.png |
SE W580 6-7 dana uz 10 -tak minuta pričanja dnevno
|
Citiraj:
Meni je sad na 46% nakon dva dana i par sati, uglavnom zato sto display drzim na minimalnom osvjetljenju, a i sad pojede oko 70% baterije. Recimo preko noci, za nekih 7h baterija padne tek 2%. Sto se firmwarea tice, nemam mogucnost nadogradnje kroz KIES, jedino da preko ODIN-a instaliram novu verziju, ali onda ode i garancija. Froyo mi je ovako sasvim ok. |
sony ericsson w890i
baterija traje 4 dana uz razgovor cca 40min dnevno i igranje igrica 30min dnevno.. ja zadovoljan :) |
Defy @ stock Froyo 2.2.2 -> cca 3 dana (vecinom 3. dan na punjacu), brightness na auto, 2g only, custom profil za bateriju,
10-15 min razgovora i 10-tak sms-ova dnevno uz pola sata do sat wifi-a, tu i tamo bacim koju igru (nfs, death worm) ali ne cesto... Me happy :) |
K810i,
2 god star,brightness 60%, u prosjeku sat vremena razgovora dnevno, 2-3 sms-a, ~30min igranja dnevno, 6-7 dana |
Citiraj:
da k800 je vrhinski sto se tice baterije.. ali meni je najjaci mob bio nokia 6030.. bateriju sam trebo puniti svakih 10-ak dana.. zaboravis di si ostavio punjac ;) |
Citiraj:
Pa to je STOCK samsung rom.... A ja sam na 6d i skoro 11h i još nisam punio mob, pa se ti premišljaj za stavit 2.3.3 ;) |
Pa stavio bih XEU rom, a to nije ono sto ovamo rade. Svaki telecom operater ima svoju verziju roma.
|
Citiraj:
GPS je osta isti,kao i WIFI, 3G je dobija dodatnih 15 KB/S, to no je možda do mreže, ali je bluetooth usporen. i NARAVNO, nisu pretvorili filesistem u ext4. jebate RFS. 2.3.3. is the way for me. :chears: @SRV: Garancija se gubi flashanjem, ali se također vraća flashanjem stock ROM-a. I to ne provjeravaju u VIP-u, a pretpostavljam da je tamo ostvariva garancija. Nema veze koji ROM staviš, može biti i kineski, svejedno će ti raditi. Čak je dokazano u Froyu da azijski modemi u njihovim ROM-ovima rade bolje nego europski. Ako netko želi probati: http://techgom.blogspot.com/2011/06/...ad-234-on.html |
cijeli tjedan (4-5 dana) zaboravim kad sam ga punio ... uz malo više razgovora nešto manje
SE Naite |
Nokia N8.
Punim ga svaki drugi dan ili svaki dan ali ne zato jer je toliko potrebno nego da budem siguran, uglavnom mi skoro nikad ne padne ispod 50%. |
iPhone 3gs sa povremenim wifi, sms i čestim pozivima, smanjenim osvjetljenjem bez igrica (koje ni nemam na njemu) cca 2 dana, a samo sms i pozivi 3-4 dana bez problema.
Iznimno zadovoljan sa trajanjem za sve mogučnosti koje nudi. |
Imao sam jedno vrijeme Samsung GT-S5550 (shark2) i moram pohvaliti bateriju!
5 dana uz puno dopisivanja, zvckanja, čačkanja... Odlično! |
E72
Do 15 dana = light use 10 dana = average mp3, pokoja slika, wifi, bt, sms i pozivi... |
a ziher toliko
|
Evo meni do jučer na Defyju trajala 115 h. Surf i igranje cca. 2 h (ali ne u komadu, nego svaki dan malo, po 10% potrošene baterije), osvjetljenje ekrana najmanje.
|
Skinuo nocas u 1:30 Desire Z sa punjaca, i danas normalno koristio: cca 40min poziva, par mailova dok sam bio na kavi, malo igranja... pogledam sad kad ono baterija na 40%! WTF?!
I onda se sjetim da sam jucer na plazi stavio brightness na max a inace je na auto. Bem ti osvjetljenje kad toliko trosi... :D |
Ekran/osvjetljenje je 97% potrosnje baterije.
Mada i WiFi moze svuc dosta. :) |
Nokia 5800 - C6CFW
par minuta razgovora na dan, 10ak poruka, malo interneta i traje 3-4 dana. Ako koristim malo više neta i navigaciju onda 2 dana |
Citiraj:
|
Iphone 4 mi izdrzi tipa dan i pol maksimalno. Ja ne znam kak vama po dva dana ili vise, jedino da stoji na polici i da ga ne diram :/
|
Evo, na galaxy mini 4 dana i 13 sati zadnje, taman kad mi je javio da ga prikopčam na punjač (15%). Par kratkih razgovra svaki dan, par poruka, malo wlana svaki dan, i koja staza angry birds-a također, osvjetljenje je otprilike na 1/3. Rom koji je gore je Cyanogenmod 7 od TJ-style, sa stock rom-om ili leakanim 2.3.4 je duplo manje trajala.
|
Na iPhone-u 3g 16gb, s igranjem igrica 1h, rad s Wi-Fi 1g i tako nekim stvarima baterija traje prosjčno 2 dana.
|
W595 @ 100% display ~4 dana uz SMSanje i TALK min 10 min dnevno.
|
http://www.pohrani.com/t/2/i6/1WRBKb...0726211414.jpg
Defy na 5% baterije. Tu i tamo koji poziv, koja poruka, wifi. 3g isključen, osvjetljenje na automatski, flight mod preko noći, 2.3.4 stock leek za defy+ 300@18/500@30/800@40/1000@52 |
HTC Sensation
100% bright, wi-fi, gps, heavy use - 7 sati 75% bright, 3G, moderate use - 30h minimum bright, bez interneta, ostalo normalno (sms, pozivi) - 3 dana |
Htc desire Z u zadnje vrijeme nije uspio izdurat od 7 ujutro do 21h, vec mi je postala navika dnevno provest min 2h na punjacu i doc doma sa bat ispod 10%...
|
Cudno, evo meni je danas drugi dan (jucer ujutro u 7 skinut sa punjaca) i baterija je na 63%. Također Desire Z sa stock 2.3.3.
|
Citiraj:
ali i kad ga manje koristim, nema sanse da mi 2 dana izdura... |
iPhone 4
WIFI 70%, 30% 3G Youtube, Safari, razni appovi uz sat vremena igre Brightness nekih 60-70% Ne gledajte dolje data, to sam resetirao prije SS. Inace ne dodjem do ovog, navika mi je da preko noci stavim da se puni, uvijek mi traje barem cijeli dan, kaj god radio. http://www.pohrani.com/t/5/3I/32FJ3EUg/img0167.jpg |
SE Xperia Neo, svega po malo - 2dana bez problema.
|
Samsung Omnia 7
Dnevno cca 10min razgovora, 10 sms-a, pola sata neta, data conection upaljen stalno, dva maila se syncaju svakih sat vremena, 3 puna dana. Nakon kaj sam stavio NoDo, barem za 30% se produljio standby |
http://www.pohrani.com/t/3Z/is/d6NbN...0815071300.jpg http://www.pohrani.com/t/L/4d/2yigJQ...0815071247.jpg http://www.pohrani.com/t/1d/ei/4L8si...0815071318.jpg
Konačno sam uspio na MIUI-u testirati bateriju. :) 5 i pol dana :D Doduše moram priznati nisam ga nešto previše koristio (manje nego inače) zbog kroničnog nedostatka vremena. Na poslu je bio pakao zadnjih tjedana, tako da je znalo proći i po 12 sati da mobitel ni ne pipnem. |
Pozdrav!
HP iPAQ Buseiness Navigator. Ok, znam da je smeće ali jbg... Ali ne mogu da vjerujem da baterija traje samo jedan dan. Mislio sam da je do baterije pa sam nabavio još jednu. Rezultat - ista stvar se dešava. Ne dao Bog da upali wireless, baterija ode za dva sata. Baš bzv... googlao sam ali jedino na šta sam naletio bilo je da update-ujem sistem (Windows Mobile 6.5 je instaliran) ali nikakve vajde od toga. Da li postoji neki software na WM 6.5 koji može malo da uštedi bateriju? |
iphone4
100% brightness, povremeno paljenje wifi-a i 3g-a (na po 10-20 min), igranje oko 5 min dnevno standby: 3 dana usage: 4h i 16min baterije preostalo jos 19% neda mi se sad spajati na komp pa da skrinšat opalim na net :) |
LG Optimus One P500
ako često koristim WLAN / 3G, pozive, poruke = 1 dan povremeno Wlan / 3G, pozivi, poruke = 2 dana GPS promet dok sam na biciklu = pola dana samo pozivi, poruke = cca 4 dana mobitel se nikad ne gasi preko noći |
iPhone 4 16GB
Baterija drži oko 2 dana ako puno razgovaram i koristim internet. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:32. |