![]() |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
divno, radnja se pomaknula iz nuclear wasteland na hitler reborn. izgleda da ode jos jedan naslov na "oh god why?" kup.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma ne vjerujem da će za*ebat igru. M2033 je sveukupno bio solidan/dobar fps ali sa jednim fenomenalnim faktorom, a to je sama atmosfera igre koju rijetko koji FPS unazad par godina ima!
p.s. Tko nije procitao M2033 definitivno preporucam |
Citiraj:
|
Moram te knjige nabavit i pročitat,igra mi je u top 5 najdražih btw novi gameplay je dobar
ja sam nahajpan za igru maksimalno!jedva čekam. |
Re: Metro: Last Light
Metro 2033 (hrvatski) sam platio 100tinjak kn u vbz online, a 2034 (srpski) sam skinuo sa neta pdf i isprintao. obje knjige su odlicne i nepredvidive.
|
Ne znam da li su ovi bili, pa za svaki slučaj:
Metro Last Light : Through the Darkness Walkthrough 10 Minutes in the Swamp with Metro: Last Light |
bas razmisljam ako su naucili da daju malo slobode s grafickim posavkama a ne da ostave 3 opcije: high, ultra i your pc will burn in hell.
|
Ako nekog zanima na linku je forum za MLL, samo ne znam je li službeni ili od fanova:
http://www.lastlightforum.com/ |
Citiraj:
|
istina ali ima ljudi kojima nije u interesu imati AA i samo ta opcija ih ubija u pojam. bilo bi lijepo kad bi se dalo iskljucit.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Steam prima prednarudžbe za Metro: Last Light, tko već ima Metro 2033 na steamu dobije 10% popusta.
Dolje na linku je naveden i system requirements za igru, ono što mi nikako ne odgovara je da je Win XP podržan ali samo 32 bitna verzija dok ja imam 64 bitnu. |
|
Citiraj:
|
Kako predobro izgleda!
|
|
Citiraj:
|
Najrađe bi ih žicao za igru pošto je release date na rođendan :D (ali onaj za NA)
|
|
Ne mogu vjerovat da je ova igra vrlo lako mogla biti otkazana! Koja bi to steta bila! Ovo izgleda brutalno dobro!
|
Ovi Guideovi su mi toliko dobri da sam počeo igrat prvi Metro 2033, i ne znam kako ga prije nisam igrao(vjerojatno nisam imao dovoljno jak PC). I atmosfera u igri je zastrašujuća, ne sjećam se kad sam bio toliko napet igrajući neki FPS. Library level, od njega ću noćne more imat :)
Baš sam nabrijan na novi Metro :) |
sve je to lijepo i fino, ali tako se moze i prvi dio igrati tako da nije bas nesto novo.
|
|
Evo i dvojka će bit neoptimizirana. :D
http://www.hcl.hr/vijesti-ovakvu-pc-...t-8308-17.html |
Ja se nadam da ce bit igrivo na 1680x, s trenutnom konfiguracijom :D
Eventualno dic proc na 4.0 i grafu malo zategnut :) |
http://www.game-debate.com/games/ind...20Last%20Light
Meni njihov kalkulator kaze da cu moc igrat glatko na high. Ima jos i Ultra.. Provjerio sam i za Titan i isto kaze high, gtx 690 high... Prije bi rekao da ce igra imat prebrutalnu grafiku za sadasnje grafe koje su vec dosta dugo na trzistu. Niije jedina koja jedva ide na 1080p sa maksimalnim postavkama i malo aa.. Neoptimiziranost sigurno da da ali ne bas u toj mjeri da je to glavni krivac.. |
ja još nisam ni metro prešo zapeo,prvo u mraku s onom razbijenom masko, pola toga ne vidim,malo metaka i ne mogu sejvat kad ja hoću,nego check pointovi,na tom mostu ih ima valjda 10.
|
Citiraj:
|
Mene u tom prvom nastavku ustvari najviše naživcirala ona kretenska knjižnica. Na kraju sam težinu smanjio i pretrčao ali mi je u trenutcima došlo da uninstall napravim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odigrat ću je radi underground crawler post apocalypse atmosfere. Dodatni plus bi mogao biti ako će napraviti pronalaženje loot-a vrlo rijetkim. Po meni naslov sa velikim pontencijalom zbog atmosfere. Ali to je to, ostaje samo na potencijalu (ne gajim velike nade). |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |