![]() |
Citiraj:
ovako i3 m380 ide do 50-60° u nekom surfanju, približno i matična, to valjd nije pretjerano al mislim si sad prek ljeta će mu bit baš vruće stalno pa da mu olakšam malo. lap nema ni 2 godine al dosta ga koristim, radi valjda preko 6 sati dnevno u prosjeku, šta mislite jel ima potrebe za čišćenjem, jel dosta samo kompresorom propuhat kroz otvore za vent u kontra smjeru? ne bih ga otvarao...ima dost ovi osjetljivih kablova i puno šarafa http://www.youtube.com/watch?v=OE3sE98M4wU |
Citiraj:
kako si naveo da se nebi sam upuštao u rastavljanje, najbolje odnesi u neki servis ali provjereni servis da ne naprave traljav posao, da si u RI imao bi ti koga preopručiti ovako nek sugeriraju kolege forumaši :chears: |
imam ja taj iz kauflanda,razlika u temperaturi je 10c(ali bez opterećenja!!!) dok u bf3 imam 80-tak °C i sa i bez njega
|
Citiraj:
|
uvijek se može upgrejdat i zamijenit taj jedan vent s tišim ili s više tiših :D
izgleda da mi se još više grije s njim hahah show :D |
Preporuka za Coolermaster Notepal Ergostand.
Super hladi, ima potenciometar za regulaciju venta i USB hub. Navodno se i vent može seliti okolo, ali to nisam isprobavao. Minus su mu visoke pločice koje drže laptop na mjestu, jer vire iznad palmresta. Barem kad su u pitanju tanji modeli, bez optičkog pogona. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19. |