![]() |
ja mislim da ti griješiš :)
ono sto sam ja napravio za mailove je bilo da sam upisao usr i pass za gmail, stavio usr pass domain name za exchange i isto tako za jos jedan mail. napominjem da je to defoltan app na iphone-u dakle vulgaris bez ikakvih dodataka. nego kako android radi sa exchangeom ? posto svaka firma koja drzi do sebe ima exchange za mailove a ne gmail. |
Citiraj:
android puni virusa? zvucis ko da imas 10 godina |
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da je android za "smokljane i wanna be fancy klince"... jer je android trenutno kul... symbian nokiju ce prije kupit onaj koji zna sta hoce i sta kupuje... |
Uhh koja tlaka citat ovakve stvari... ali kad povlacis za jezik...
Zasto ce Nokiu kupit onaj koji zna sta hoce i sta kupuje? Pricamo o Nokii na Symbianima... Sto tu Nokiu cini boljim izborom za one koji znaju sta hoce i sta kupuju, i zasto bi recimo neki Joe Neutral trebao kupiti Nokiu ispred iPhone/Android mobitela... Slobodno objasnis sa Nokiom po tvom izboru, vs. recimo HTC Desire/Samsung Galaxy i iPhone 4. I slobodno objasni zbog cega je android za smokljane i wannabe fancy klince... Bez flamea, ako ces vec bacat takve izjave, elaboriraj :fiju: |
vecina postojecih symbian usera je vec prije imala neki symbian.. .tako da znaju u sta se upustaju... symbian nije za pocetnike... ima svojih mana, ali i puno prednosti...
dok je android pogodniji za smartphone pocetnike (quote Phobos1807: "smokljane i wannabe fancy klince") koji nemaju sta zajebat na telefonu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imao sam i Nokiu 3210, 3310, 6xxx, N95, 5800.. Ali me zanima koje to prednosti ima Symbian? . Ja iako nisam pocetnik, nakon N97 sam isao na Android. Citiraj:
|
Al ste za*rali temu, išli u off topic.
Anyway došao Anna update za N8 (i ostale S^3 uređaje, iako mislim ne još za Hrvatske verzije) te je procurila beta verzija Belle za N8, evo i jedan video Belle, radi odlično. http://www.youtube.com/watch?v=7ZePeLU_VZ8 |
Citiraj:
|
Nice one, Bob.
(unaprijed hvala modu za brisanje ovog i zadnja 2 moja posta u ovom threadu, i isprike sto sam ih uopce isao pisati). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Toliko o tvome mišljenju koje nema veze sa životom i samo si odgovorio čovjeka od kupnje vrhunskog uređaja. |
U vrijeme kad je izašao nije bilo ni riječi o ikakvom upgradeu.
EDIT: vidjet ćemo kakva će biti softverska podrška (programi) za Belle jer bez nje OS propada. |
moze li se na noki poraviti jedan mrtvi piksel ustvari to je zaglavljeni piksle jer nije crn ??
|
Potraži kako se to radi na standardnim lcd monitorima (neki lagano pritiskanje tog pixela je u pitanju). Ako ne bude prošlo, nosi ga na reklamaciju. Zapravo, ja bi ga već sada odnio na reklamaciju jer je to hardverska greška.
|
probat cu ga odnijeti na reklamaciju ali ne bi me cudilo da mi ne priznaju taj jedan piksel ono da ih moras imat vise od 5 ili tako nesto ,tako su me zezali sa lcd ekranom pa me ne bi cudilo da me i ovdje zezaju
|
Nemoj ga nositi u Mobis nego tamo gdje si ga kupio.
|
Citiraj:
|
jeli netko zna kako staviti pjesmu na alarm ali da tijekom alarma ne stane nakon 25 sekundi nego da cijela svira ??
|
Jedno pitanjce kupio sam mobitel u t-mobileu i htio bi maknut t logo pri paljenju( i jos neka sranja koja su stavili gore), jel se to moze nekako softverski ili ga moram nosit na dekodiranje?
|
To nije dekodiranje nego debranding. Najjednostavnije je staviti originalni tvornički Nokia firmware pa će ti sve to nestati.
|
Ako to napravim jel gubim garanciju?
|
Ako je originalni Nokia firmware, ne bi trebao izgubiti garu.
|
Citiraj:
Ako skines original NOKIA SOFTWARE UPDATE TOOL ili kako se vec zove,i s njim pokusas napraviti upgrade,ne gubis garanciju,a li to ne skida T-Mobile brand. |
Programi za slikanje panorame
Postoje li osim programa panorama jos neki i mogu li se skinuti free sa ovi store?..da se moze slikat i 360 st??:chears:
|
Povezivanje bluetoothom nokie n8 i iphone 4
jel moguce i postoji li program za to??
|
Postoji Celeste koji kosta oko 10 dolara koliko se sjecam i mozes ga kupiti samo preko Cydije,tj i4 mora biti jailbreakan.
Ako imas verziju SW-a 4.2.1 postoji "free" verzija na netu ali radi samo do verzije 4.2.1. |
Citiraj:
|
Da li je moguće staviti annu na n8 koja je kupljena u t-mobile?
|
Da, pokreni Nokia Ovi Suite (vidi treću stavku)
http://www.nokia.com.hr/podrska/podr...ra-za-telefone |
Mislim da T-mobile verzija Anne nije izašla još.
|
Nije izašla i tko zna kad će, ja sam svoj n8 debrandirao i stavio normalan hrvatski firmware i sad imam annu i prezadovoljan sam.
|
To me zanimalo. Trenutno imam izdanje softvera 14.002 dok najnovije izdanje softvera za N8 jest Anna 022.014.
|
Danas izašla Anna za t-mobile.
|
Zanima me jel ima razlike u normalnoj hrvatskoj anni i t mobile anni( osim t mobile stvari), koje aplikacije dolaze sa t mobile annom?
|
Na t-mobile Anni ne možeš isključiti zvukove fotoaparata, tj prilikom slikanja.
|
Može li netko napisati nekoliko riječi dojmova o ovome mobitelu?
GPS signal, trajanje baterije, mogućnost tematiziranja, mijenjanje touch tipkovnice, third party aplikacije za sms, itd. Da li kamera dobro slika objekte u pokretu? |
Ja sam sa mobitelom jako zadovoljan, Gps ima dobar signal,karte nisu tako loše, baterija mi traje oko 2 dana(prosječna upotreba poziva, poruka, interneta) fotke i video ispadaju odlično(mislim da nema bolje kamere na mobitelu od ove)tipkovnica ti može bit ili qwerty ili alphanumeric ovisi što ti više paše,a za ostalo polgedaj malo na jubitou ili nokia stranici.
|
@pero55
Jel si dobio shazam i Vlingo sa T-mobile annom? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:55. |