![]() |
Nitko nema nikakvu preporuku?
|
|
Nazalost od toga nista,ne salje postom,a i rade bi nov printer kupio.
|
Pozdrav,
trebao bi preporuku nekog printera 200-300kn sa jeftinim zamjenskim bojama(do 40-50kn max). Nije bitna brzina, niti išta. Glavno da printa dokumente u crno-bijeloj varijantu, boju neću koristit. |
Epson SX130 ;)
|
|
Citiraj:
Valjda će izdržat sad za prvu ruku 400-500 stranica teksta i black/white prezentacija. Nisam nigdje pronašao info kolko mu catridge izdrži otprilike. Ili da uzmem neki laserski? Vidim da ima po 500kn. I da, kaj je to CISS. Vidim spominju to |
SX125 i SX130 su maltene isti printeri i koriste iste tinte. Što se tiče tinti, službeni podatak za original tintu crnu je oko 170-200 strana. E sad ima raznih zamjenskih sa različitim količinama tinte u njima. Ali za 25-30kn za skoro 200 strana mislim da je OK omjer uloženo/dobiveno.
|
molim forumase dami pomognu ,radi se EPSON SX 218 3 U 1 .novi sam kupio ,nakon instalacije skaner i kopirnica rade printer ne ????
|
Imam pitanje. Neki dan isprintao 25 stranica na svojoj pixmi 4500. Ugasio printer. Poslije nećakinji neš radio u photoshopu, upalim printer da ću isprintat, kadli 0 bodova. Ne želi se upalit, mrtav.
Dakle, očito je odradio svoje, servisirat ga, mislim da bi bilo bacanje novaca. Nego, kakvo je stanje s novijim canon printerima i zamjenskim tintama? Preferiram canon al može preporuka i nekog drugog ak mislite da je u rangu s kvalitetom. Preduvjet, da postoje zamjenske tinte za njega. Cifra do soma kuna. EDIT; zanemarite, malo pregledavao po nabavi, vidim da mogu birat hoću li pixmu 3600 ili 4850 sa smješno jeftinim tintama, ili najnoviju 4950 kojoj su zamjenske trenutno malo skuplje. A cifra 500 - 600 kn. |
Jel ti se upali crvena lampica na njemu?
Ako ga googlaj "waste apsorber ink reset" |
Rekoh mrtav, niš se ne pali, ne daje znakove života.
Nema veze, naprintao se taj bog i bogme, nek počiva u miru sad. :D |
SX130 je u Chipoteci 299kn
|
Brother vs. Epson SX....
Pozdrav ekipa... Tražim printer sa jeftinim zamjenskim bojama i dvoumim se što uzeti ... brother ili neku seriju sx od epsona ... (SX115 ili vec koju brojku)
Ima li tko iskustva sa jednim ili drugim da preporuči? |
..vec godinamaimam epson i mogu samo reci najbolje..sc 680 ima vec 12god. i jos uvijek printa kao i prvog dana...
- sestricna mi ima sx125 i za cijenu od 300kn i vise nego dobar, zamjenske mu ide od 20kn - moja preporuka |
Hm... da i mislio sam epson ... e sad budući da mi treba i faks pronašao sam ovu kombinaciju
http://www.bug.hr/vijesti/epson-styl...5f/102258.aspx isplati li se to kupovat? Zamjenska tinta je cca 25 kn po inku i mozes izvadit i zamjenit samo boju koja ti je prazna a ne sve 4 odjednom ... |
Pozdrav
Trebam preporuku nekog pisača sa jeftinim tintama/tonerom. Printao bi uglavnom c/b dokumente tako da mi boja ne igra neku ulogu previše. Pikirao sam ovaj Epson SX130 ali vidim da je slabo dobabljiv, a za sličnu cijenu mogu uzet već laseraša Samsung ML2160. Zamjenski toner je već od 233 kune što i nije toliko loše ako mogu ispisati oko 1500 stranica. Yes, no, maybe? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav!
Trebala bi preporuku nekog ink pisača sa jeftinim tintama,obični kućni printer,ne previše skup,a dobar...:) printam malo više teksta,nego slika. Do sad sam imala Canon pixmu. |
Vidim slabo se odgovara vamo pa da probam podici, treba mi neki printer, moze i multifunkcijski da ima pristojne cijene zamjenskih boja, do sad je u funkciji bio hp za kojeg su boje 150+kn pa se nikako ne isplati. Budzet je 1000kn, al sto manje to bolje naravno.
|
ja imam canon mp280, low end multifinkcionalni, mislim da je bio ispod 400kn pred koju godinu i obavlja posao korektno..
zamjenskih mislim da nema (ustvari ima, al ih prodavaju po mozda 30-ak% posto nizoj cijeni od orig pa nije pretjerana usteda).. punim ih kod jedne tete :) i evo upravo jucer isao 3. put napunit isti crni toner.. 40 kn je crna, 60 boja.. nema prikaza potrosnje, al printas dok ide :) i bome sam se naprintao sa zadnjim podosta, jos je bilo unutra malo al sam isao napunit.. ovisno o potrebi kvalitete ispisa mislim da su ovakva rjesenja dovoljna za opcenite potrebe.. prije sam imao canon pixmu ip1000 i to je bilo skoro pa djabe printanje :) zamjenska crna ispod 20 kn.. jos ga imam negdje u malo crashanom stanju, al jos printa, imam i nekih 5 crnih i par boja za njega, pa ako netko zeli za 100 kn ce printat godinu dana :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Novi HP multifunkcijski printeri iz Advantage serije dolaze sa 100% napunjenim tintama, s tim da su sad originalne tinte ispod 60,00kn
Evo baci oko ovdje: http://www.centro.hr/Proizvodi.aspx?...sort=PRICE_ASC |
E ovo je već i više nego pristojna cijena, vidim da neki omogućavaju i do 550 stranica za 60 kn, što daje cijenu ispisa koja je niža od jeftinijh lasera
|
Ma skroz su pogodili u sridu s tom novom serijom printera, pogovoto što više tinte ne dolaze na pola napunjene
|
Ja na kraju uzeo HP Deskjet 2515, boja 54 kune - 200 stranica, crna 64 kune - 360 stranica. Razmišljao sam o SX130 ali na kraju mi nije bilo baš svejedno jer sam vidio da crkavaju sa zamjenskim tintama pa sam uzeo ovo. Brijem da nije loše s obzirom da će ić orginalne tinte u njega, a i nisam heavy user da bi imao koristi od malog lasera, a dobro mi dođe skener odnosno kopirka :).
|
Kak izgledaju fotke na tim jeftinijim printerima?
|
U pravilu dobro ajmo reć. Recimo meni na sx410 fotka na epsonovom foto papiru izgleda drugačije od iste fotke na pixmi 4300 koja je starija od epsona n-godina. Pixma mi ima ljepšu :), ali razlika je u brzini ispisa fotke. Epsonu treba manja vječnost. Ali mogu reć da je više nego dobra znači nema neke zrnatosti, odstupanja u boji ili nešto treće.
|
To me zanima. I ja sam dosad koristio pixme serije 4 koje su radile fakat odlične fotografije. Pa si sad kontam dal uzet ovu novu 7250 ili će poslužit i neki od tih jeftinijih printera.
|
ja imam sx130 sa refill cartridgeima sa ebaya i radi bez frke već dosta dugo. za moje potrebe uvrh glave.
|
Iz mog iskustva ta refill boja je puno bolja od one koja se dobije kad se kod nas kupe zamjenske boje. Obicno pri stavljanju zamjenske boje sam mora 2 ili vise puta radit head cleaning, dok odkad imam punjive kazete I boju nemoram, printa bez problema, epson sx 218
|
|
Ja sam neki dan punio crnu boju i nadolio sam nekih 8ml, što me ispalo 3 kune, cca, s time sam malo više od 200 stranica isprinto, nisam baš brojo pa neznam točno.
|
Nakon godina i godina korištenja Pixma 1500 crkla. Jedno resetiran eeprom i sad otišla glava.
Nisam uopće u toku, trebam neki printer za tu i tamo nešto isprintati. Imam skener, kombinirka mi ne treba, znači obični printer sa jeftinim bojama-makar znam da je nakon pixma-imin 10 kuna za crnu i 12 za tri boje sve preskupo hehehe |
Može savjet za multi priner znači fotokopirka, skener, printer sve u jednom ali da za njega boje nisu preskupe i ako je moguče da ima mogučnost za zamjenske boje...
ako zna netko možda netreba biti nikakva super atraktivna marka printera samo da su boje ful jeftine možda sam pretjerao u tome za jeftine ali ono krizaaaaa je ;) :) :D |
Kao što naslov kaže, trebam za frenda neki printer koji se hrani jeftinim zamjenskim bojama. Preferira se canon, al nije uvjet. Do nekih 500 kunića ak ima što. Ak nema, uzima se pixma 7250. Može i multifunkcijski, nebitno, bitno je da su tinte jeftine.
|
Citiraj:
|
E jebga, pa zato pitam ovdje jel zna tko točno koji model da ne prevrćem internet uzduž i poprijeko. :D Ima mi sestra canona u koji idu tinte jeftinije od 10 kn i radi bez greške. Al nema tog više u prodaji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:30. |