![]() |
|
Što drugi komentirati nego - impresivno.
Tko će dočekati 11. mjesec... |
samo se nadam da orci neće izgledati tako dječje kao u oblivionu
ali inaće izgleda super, a super će i biti :) bit će velika konkurencija na kraju godine :D |
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1:10 neznam dal je ko skužio glazbenu podlogu iz morrowinda E za ovo kupujem novi komp kad dođe.... |
Ajme ako je ovo ingame footage pa ovo ce biti prebrutalno... :D
Valja nabaviti novi hardver,definitivno trailer za sliniti hehe |
Ovo ne bude bilo normalno kad izađe. Mislim da će biti život pa-pa. Ali doslovno. Pa tko može ovo igrati samo 2 ili 3 sata... to se piči dok ti kapilare ne popucaju u očima :D
Kupujem original koliko košta da košta :D |
|
Citiraj:
da bude samo 15% bolji od obliviona ,što se igrivosti tiče, mislim da me opet nema par dana ,žena mi samo triple P* gura ispod vrata :) *pizza,piva,pljuge |
Ja sam primjetio da je u glazbenu podlogu smixana i tema iz Morrowinda i Obliviona plus tema iz prvoga trailera za Skyrim. U dvije rijeci: EPIC music!!!
Magija u jednoj ruci, mac u drugoj - sweet!!! Original se kupuje, masina nadogradjuje, ma sve sto bude potrebno da se ovo odigra na pravi nacin. Drustveni zivot ce biti stavljen na ignore. Ok, sad sam i sluzbeno....freakin' excited!!! |
Ja se samo nadam da neću morati nadograđivati mašinu za ovo, iskreno se nadam da su ovi što rade Oblivion shvatili pogrešku u neoptimiziranosti Obliviona...Još kad ga razvučem na lcd... :D
I ja jedva čekam, fkt me niti jedna igra nije zarazila tako kao Oblivion.. Bilo je noći kada sam sanjao da sam otkrio neki novi dugeon negdje na rubu mape iza nekog planinskog vrhunca... nadam se reprizi opet. Can't w8 :) |
Detaljna analiza :) |
Da se mene pita definitivno GOTY ,
uhhhh, prehebeno izgleda......:zdero: |
Citiraj:
|
Možda, ali dolaze nam dragon age 2, mass effect 3 i witcher 2, bit će to zanimljiv okršaj
|
Dragon Age 2 nema sanse naspram ovih dvoje kaj si nabrojao
A sto se tice GOTY-a kladim se da bu to opet Mass Effect |
cijeli internet se napalio na taj trailer, ne kontam zasto?
zbog grafike? i oblivion je imao sjajnu grafiku pa je opet mnogima morrowind bio puno bolji (i morrowind je donio puno vise grafickih inovacija nego oblivion - ako se ne varam prva igra koja je koristila shadere) witcher 2 mi izgleda kao bolja igra - zato sto je dosad izaslo pun k developer videa i znam sta ocekivati a za skyrim izasao taj jedan trailer i ljudi vec govori da je GOTY? lol mislim da ce goty i ove godine biti mass effect daggerfall i morrowind su uvjerljivo najbolje igre iz TES serijala oblivion je bio prosjecan, tj nicim se nije isticao (na srecu community je izdao hrpu modova i expanzija je bila odmak od originalne igre) zasad mi skryim ne izgleda previse razlicito od obliviona |
Mislim da previse dobrih igara izlazi u prekratkom roku..
Želit ćemo isprobat sve ove gore navadene, a niti jednu necemo prec do kraja... Nemaju ljudi tolko vremena za igrat 500h 1 igru |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svatko ima pravo na "svoj" GOTY izbor naravno, meni je dobro "ovo", tebi možda "ono", ali Oblivion je skupio mahom lovorike i dan danas znam ljude koji ga igraju (što nije često za igru bez multiplayera). |
Citiraj:
ne obicnih igraca (naravno da ce svatko gurati svoju igru) oblivion je izasao u vrijeme kad i nije bilo toliko open world RPGova (jedina prava konkurencija bio neverwinter nights 2) + u medjuvremenu izasli giganti poput dragon agea, witchera i mass effecta mislim da su danas kriteriji malo ostriji sto se tice GOTYa i da ce skyrim morati prezentirati puno inovacija da bi opet bio GOTY |
Citiraj:
Ovaj naslov je jedan od glavnih razloga zašto sam se uvalio u tranzicijskih nekoliko mjeseci prije kupovine nove DX11 kartice :) |
sta onda prodajes 295?? :)
|
|
:nuts:
|
Elder Scrolls V: Skyrim - Gameplay & Dragon Details
|
ma dobro zgleda igra . ali nije toliki skok u pogledu grafike i svega ko kaj je bio Oblivion u odnosu na Morrowind. Premda , da se razumijemo , Morrowind je i dalje superioran u gameplayu , želim reći , kada se 2006 pojavio Oblivion , bila je to praktički prva "next gen" open world igra i za nex gen konzole a za PC verziju je trebala zvijer od PC-a. Skyrim ,...je ono.."been there ,done that". I neće bit toliko sistemski zahtjevna , ovo kaj je tu prikazano je danas "prosjek"
|
Ma po meni je puno važniji level design nego sama grafika i tehnologije koje koristi. Iako bih naglasio da je iz dosad viđenog i grafika na visokoj razini. Mene osobno najviše zanimaju ta poboljšanja u vezi combata jer mi je taj element bio jedan od slabijih u Oblivionu.
|
Pa ofkors da nije skok po pitanju grafike :)
Evo, porucuju nam da ne brinemo, konzole nece nimalo ispastati po tom pitanju ;) http://www.computerandvideogames.com...sole-bethesda/ :fiju::kafa: |
obozavao sam Morrowind, a mrzio Oblivion...nadam se da Skyrim nece podbaciti i da cemo ove godine imat barem 2 dobra rpg-a.
|
Samo da bude dobar level design i stimung i to je to. Prema Oblivionu sam imao previse ocekivanja zbog Morrowinda. Grafika me nije toliko zanimala koliko onaj jednstveni stimung koji su Dunmeri davali samoj igri. Oblivion mi je vise bio neki srednjevjekovni rpg s magijama, nis posebno.
|
Iskreno se nadam minimalno igrivosti Obliviona,te naprosto koncentriraniji i dulji main quest.Razocarati sigurno nece no koliko ce uzitka i igrivosti pruziti,11.11.11!
|
Osobno se nadam da ce biti bolji od Morowinda koji mi nije legao nikako, svakako planiram joj dati sansu
|
|
Evo njih opet sa prokletstvom konzola tj nista od Dx 10 a kamoli Dx 11 samo Dx 9 :hitthewal:
Treba sam ostat na najjacoj DX 9 grafi i za ono sta bi mi ostalo novaca kupit konzolu :D :chears: |
a kaj te smeta , manji sistemski zahtjevi :D su to! U ovo "super ekonosmko doba" između loše plaćenog posla i nezaposlenosti svakih 3 mjeseca..nije da se bunim:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ak nis drugo miran si kaj se tice graficke do barem 2015~2016 godine i izlaska next-gen konzola, Playstation-a 4 i Xbox-a 720. :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:05. |