![]() |
Da, mikrofon je iznenađujuće dobar i osjetljiv...
Osim toga, iRiver je opremljen Audio-In ulazom za direktno snimanje u MP3, što je super dodatak. |
Da to sam zaboravio.
I osim sta je to Line-in, taj ulaz se u opcijama moze pretvorit u microphone in, znaci tad ima i volume tak da se moze snimat i sa eksternim mikrofonom. E i aj mi objasnite kak spojit iriver na komp koji nema drivere i presnimit pjesme. Do sad sam probo samo na jednom kompu, i prepozno ga je, al nije uspio instalirat sta je vec trebo, i nije se pojavio kao usb stick pod removable drives |
napravi update firmwarea... ja sam za frenda uzo irivera od 1gb... i prezadovoljan je... (decko je inace blind i iznenadjen je kako je stvar user friendly)...
i njega je zezalo to spajanje na komp ali je update firmwarea rijesio stvar. |
Da pa jednostavno je i pregledno sucelje, neznam sta oni seru.
A daj ti meni reci koji k je firmware i kak to upgradeam jer nikad cuo za to |
|
Upgradeao sam na UMS (nesto massive storage device) i sad ga prepoznaje ko removable drive H.
Ali u isto vrijeme i voice recording je najvise na 96 kbps, a bio je 160. Ne kuzim, zas bi bio ogranicen na tolko ak sam samo dobio opciju da sluzi ko obican USB? |
Ma Apple 512mb i bok
889,00 kn i točka. Drugo ne postoji:smoke: |
Citiraj:
mislim jel to stvarno takav problem procitati nesto prije no sto kliknes? |
Citiraj:
Želim ti puno sreće u traženju stotinjak pjesama bez ekrana... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naravno, i to je školski primjer kako su najbitniji faktori ipak brand, status, dizajn i marketing. Da su nam servirali čisto, pravo govno, još uvijek bi bila referenca u svijetu MP3 playera. "Ma to je jedini MP3 player, nema boljeg, nema uopće playera do njega, to je Apple, to je dizajn, to je super kvaliteta..." :rolleyes: A kada ih pitaš zbog čega bi ga odabrali, onda obično kažu zbog kvalitete zvuka, izrade i funkcionalnosti. (taj slučaj bio je na HGspotovoj anketi o tome zašto bi kupili iPod). Za krepat od smijeha :D |
This is iFP-790/795/799 UMS firmware V1.28 enabling you to use your iFP player as a hard drive.
-. Do not upgrade if your player is iFP-780 (USB1.1). -. Bit rate for recording is possible up to 96 kbps and backlight doesn't turn on. Bas su mi objasnili cemu to ogranicenje, jednostavno je tak. A treba mi onih 160 kbps. A ovo za backlight nije istina, radi normalno |
Citiraj:
|
kakav je creative muvo t200 ?
any xperience :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03. |