![]() |
Mene jučer Yahoo neugodno iznenadio. Koristim njihov mail već godinama i krenuo sam napraviti još jedan račun, kad ono problemi. Broj mobitela je obavezan?! - Ma mrš. :D
|
Citiraj:
|
Al ček malo pa nije od jučer po svim servisima social shit .... pa ne moš nikud ulogiran ako baš hoćeš - jerbo svi prepoznaju login (tako su ionako api pisani) tako da....
Tu se referenciram tipa ulogiran na face odem na index i on meni opciju - komentar pod trenutnim face acc.om .... Ali mislim da ima negdje neki plugin i čim mi se bude dalo bit će istraživanja :D. A sve ostalo: njihova (besplatna!) usluga - njihova pravila igre. Kad smo kod mjenjanja pravila: sad me svatko može nać na fejsu jer - nema smisla više imat anonimnost opciju tj. hidden (ima smisla ali opet :D). Bottom line: sve manje i manje privatnosti .. al tak to ide ;). Bit će sam još gore u budućnosti. |
|
stavi zasto ljudi koriste facebook. jer ga svi imaju.
a na g+ ima vise korisnih, zanimljivih i poucnih postova nego na svim hrvatskim portalima i forumima zajedno samo sto su hrvati internetski zaostali po nekoliko godina pa imas dojam da nema nikoga. |
Citiraj:
|
Upravo lagano deletao g+, hvala i dovidenja, jos malo ce i krug s papira kad dupe obrises morat dodat u svoje krugove :hitthewal:
|
Iskreno, meni ne smeta G+. Ne koristim ga. U prijevodu to znači da ne objavljujem nikakve postove/statuse ni išta slično. U osobnim informacijama stoje podaci samo koji su nužni i nisu vidljivi javnosti. Na YT-u rijetko komentiram, a i ako komentiram, komentari nisu takvi da bi se trebao skrivati. Sad da li google pretjeruje sa nekim stvarima - pretjeruje, ali mi tu baš i nemamo prevelikog utjecaja.
Dokle god ja smatram da su uvjeti korištenja meni osobno prihvaljivi, ja ću ga 'koristiti'. |
Citiraj:
@ domis Možda zato kaj ga u zadnje vrijeme intezivno koristim pa sam tek sad počeo primjećivati neke stvari :D |
u zadnje vrijeme?
ne sjećam se da je jutub ikad radil tak dobro ko prije preuzimanja od gugla :) |
U to vrijeme (a i nakon akvizicije sve do valjda pol godine, godinu prije zatvaranja) sam koristio video.google.com jer je brže reagirao.
|
Ima neko rijesenje za to da me svaki put odlogira sa chroma tj. gmaila kad ga ugasim?
To su nedavno uveli i bas me smeta. |
Pogledaj što si stavio pod opcijama jer to ne radi normalno.
|
Citiraj:
|
|
Jesam li nešto propustio ili je odnedavno postalo nemoguće ukloniti g+? Naime, danas mi je prisilno aktiviran google plus. U postavkama sam kliknuo na "delete google+ profile" koji me odveo na "delete entire google account". WTF?
|
Kako jebeni imdb natirat da ne prevodi filmove jer nam je jezik (mea culpa) glup???
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ono sto bih ja volio znati, kako to isto napraviti na android appu imdb-a :D |
to je to... nuklearna zima počinje...
http://www.pohrani.com/f/37/eb/3BuQDISU/untitled.jpg timater nekad stvarno poželim da sam rođen dobrih 50ak godina ranije. |
meh...puj gugl, puj...
|
Citiraj:
|
skužio sam i ja... nije im baš smiješno :D
|
Prošlogodišnji je bio bolji.:D
|
Citiraj:
za koje ni sam nisam bio svjestan da ih imam negdje u umu.. molim te stavi neki warning..mislim "shelfies":puke::puke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:16. |