![]() |
Citiraj:
i da vidis prodaje :D |
istina...
|
Da li stane Noctua NH-D14?
Pitanje u subjectu, dali ovaj cooler stane u HAF 912+ ?
Visina odgovara ali nisam siguran da li stane po širini u ovo kućište u kojemu je ploča Asrock P55 Extreme4 i dva keksa G.Skill ripjaws? |
Kupio kučište, full zadovoljan, nije veliko a sve stane, vrlo primjetan propuh a tiše od priješnjeg kejsa za što je kriva gomila 80mm ventova, grafa od 27 cm stane taman,ne stigne se ništa zagrijat, s vremenom će dvije u to stat. Jedino me zivcira što za sad nema gdje kupit veliki svjetleći 200mm vent, osim preko njuškala.
|
dobio newsletter od linksa pa koga zanima, stvarno povoljno naspram ostalih kucista ovog cjenovnog ranga
AKCIJA: Kućište COOLERMASTER HAF 912 Plus AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE OD PETKA U 21:00 SAT DO NEDJELJE U 00:00 SATI ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU. ROBU JE MOGUĆE REZERVIRATI I PUTEM WEB SHOPA ALI ISKLJUČIVO U TERMINU TRAJANJA AKCIJE. http://www.links.hr/photo/big/052.607.108.jpg Zadatak ovog kućišta omogućiti je bolje hlađenje i samim time bolje performanse te ujedno ponuditi izniman dizajn. Ugraditi dva 120mm, 200mm ventilatora te kvalitetan hladnjak za procesore. Posjeduje iznimnu unutrašnjost te mogućnost nadogradnje do 12 HDD uređaja te mogućnost postavljanja velikih grafičkih kartica. HAF 912 Plus masivno je i moderno kućište - mašina za najzahtjevnije gamere. - materijal: čelik - dimenzije: 230x480x496 mm - težina: 8.45kg - USB 2.0 x2, e-SATA x1 - 2x 200mm vent. - 2x 120mm vent. TRENUTNA CIJENA: 699kn VIKEND AKCIJA: 525kn |
Jeli znas mozda ,ako kupim kod njih kuciste oce li mi prebaciti komponente iz starog u novi besplatno ili se to naplacuje.Jer nemam bas puno vremena ovih dana.
|
Citiraj:
|
Hmmm, moglo bi se uzet novo kuciste. :D
|
Citiraj:
|
A promjenit napajanje je 5 minuta posla u najgorem slucaju, preseliti komp iz kucista u kuciste traje i sigurno nije besplatno...
|
Pa trebaju kupcu izac u susret :D,neda mi se sve vadit pa opet stavljat.Ne moze me nista vise iznervirat nego kad sve slozim kako triba i onda komp ne pali ili neko sranje bude sa njim onda bi sve bacio u 3 pm.
|
Citiraj:
inace cijena kucista je i vise nego ok, da nemam 932 razmislio bih o ovoj kupnji... |
A evo pitao sam ih kazu da se to naplacuje,supci :D ali necu imam dati 150 kn za 1 sat posla radije cu sam drkat 3 ure oko toga :D
|
Bar ćeš naučiti kako se to radi tako da drugi put znaš šta te čeka.
|
A cistio sam 1 put kuciste bas generalno tako da sam sve izvadio iz njega i kad sam sve vratia nije radia lan na maticnoj pa sam mora kupiti lan karticu .Zato se bojim kakve sam sreće da nece ni ovaj put bolje proc.
|
A to ne razumijem. Meni nema veceg gusta nego preslagivati komp. Jos ako uleti neka nova komponenta pogotovo.
OT: Je li ovo isto advanced verzija na akciji? Sad se osjecam blesavo sto sam skoro duplo dao za 922. |
Ako netko bude kupio i preslagivao jeli mi moze samo uciniti uslugu i poslikati gdje se tocno ustekavaju konektori za paljenje /resetiranje kompa i za usb,jackove i esatu na prednjem panelu na maticnu.
|
Citiraj:
|
Što kaže klaun, stoji. U manualu imaš opise pinova. Na tebi je jedino da skužiš koji kabel od kućišta ti čemu služi tj. koji je za reset, a koji paljenje.
|
Evo pitao ih jeli se moze kuciste npr sada rezervirati rekli su tek u trajanju akcije.Malo glupasto ,ali nema veze nece valjda nestat.
|
jel neko zna kak inace funkcionira links sa tim vikend akcijama, jel obicno i imaju dostatan br komada na stanju ili imaju dva komada i ogroman natpis AKCIJA...uzeo bi ovo kuciste al se bojim da ga nebude, i jel akcija vrjedi i u petak posto pise od 18-tog do 20-tog
|
i ja sam se zagriao za haf-a:D
koliko vidim uz njega dolaze dva vent-a. jel to istina, ili to u pravilu ne mora biti tako? |
Mislim da to nije riješavanje zaliha, nego akcija da se privuku kupci.
Kad sam kupovao miš Mx518 na aciji bilo ih je 50kom na polici tak da nemaš brige, al ne škodi unaprijed otić i rezervirati. |
al nemozes rezervirat osim u trajanju akcije....a kad akcija pocne onda cu ga uzet a ne rezervirat :)
|
Citiraj:
Par komada i to je to :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš sam frendu složio konfu prošli tjedan s ovim haf-om i platili ga 700kn, svidjelo mi se jako to kučište iako sam mislio da mu je i ta cijena malo previsoka. Možda si i ja upiknem jednog. |
e hvala, to me zanimalo
već u startu dobro:goood: |
Citiraj:
Ako ga nema kupit ćeš kad dođe, po akcijskoj cijeni (budući da se tad kupio preko neta - a pisalo je da je dostupan).... :beer: |
evo doso u osam ujutro i bilo ih je :) :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kupio sam i ja ,i cini mi se da kuciste nije bas tiho pogotovo prednji vent .Nisam ga spojio na maticnu nego odmah na napajanje a izgleda da cu trebat jer se dosta cuje.Nisu bas najbolje rijesili postavke za hard disk,jer se poprilicno osjeti kad pocne raditi.Dok u starom sopranu nisam to osjećao.Inače ima dobar cable menagment jedino su mi kratki kabeli od fortona pa nemogu to napravit kako treba.
|
Citiraj:
|
Da li se mogu isključiti svjetla na prednjem ventilatoru, milom ili silom? :P
|
jedino da ga iskopcas
|
pa kaj nema neko posebna žica za svjetlo, nju precvikaš i ventilator dalje radi? :D
|
skini vent i na obodu imas 4 ledice koje mozes "odcvikati" i vise nece biti svjetleci vent...
|
evo mislio sam uzeti 690 ali vise ih nemaju u amd pa sam uzeo ovo
zanima a imam 3-4 120 mm vent sa strane pa me zanima sta mislite kako je najbolje sloziti upuh ispuh |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:03. |