![]() |
mislim da domina i robert7 mislie na neke od ovih stvari:
masovnije iskoristavanje los-a, tangici za jesti drva i skrivanje u gap-ove u sumi, tokom chase-a upravljanje razlicitih heroja da bi se "animacija napada" iskoristila do kraja. hon ima premalu razliku u brzini projektila, same okretnosti heroja i tim je sama prilagodba igraca laksa, manja razlika izmedju vrhunskog i prosjecnog to na stranu, kad sam igro hon bio je ekstremno zabavan i zarazan, doduse falile su mi navedene stvari, poanta je da boljim igracima od mene, to fali jos i vise + mnoge "sitnice" koje su razlika izmedju kill-a i deatha na 1% hp-a reconect je odlicna stvar, ali moram reci da stvarno je da sam se u hon-u udomacio i "nosio" tim sa raznim heroima puno puno brze nego u doti, bez obzira na staž... |
--- moze delete, double post ---
|
Jel ima kakvih novih infa, SSova, nekih curenja bilo čega u vezi igre?
|
|
Ovo je srž svega.
Citiraj:
|
Dota 2 je dobila svoj blog, kako oni to već zovu.
http://www.dota2.com/ Ako su izjave točne, mnogo ljepi stvari će biti dostupno :) |
Što kasnije to bolje :) što se mene tiče.. više para i vremena će mi ostat, i više položenih ispita :)
|
imho ta dota ce bit promasaj, blizzard radi na svojoj verziji dote kao sc2 custom i ownat ce na veliko
|
ti si lud. zasto bi ta bila promasaj?! pokretat ce ju predivan engine koji ce radit bez kačenja, šareno, i svi heroji od prije. nevidim zasto bi fejlala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se tice same igre, HoN je cista kopija originalne dote sa ispoliranim stvarima i statsima! LoL je prica za sebe, i jedinu publiku koju je uspio nac je imho samo zato jer je besplatna. Ok, nece Valve failat, valve je vrhunska firma, ali samim tim sta imaju prava za dotu neznaci da ce napravit stvar kako treba. A svi koji su poceli igrat dotu od originalne dote (ja sam ju igrao od verzije 2), svi ce se vratiti u to neko old school ruho i sve old school likove sa svojim izvornim imenima i spellovima a ne wannabe kopijama! HoN koliko god da je lijep, po meni ljepse izgleadju ove verzije dote koje su trenutno na bnetu kao cusotmi a da nepricamo sta ce to bit kad blizz to sve ispolira kako treba. Mislim da ce Valveova i Blizzova dota izac otprilike u isto vrijeme i pobjednik ce se znat, Valve jedino sta drzi u utrci je ime i nista drugo. Koliko god oni bili brutala, mislim da ce failat jer su njihovi zanrovi FPSovi i nisu se trebbali mjesat u ovo. |
Citiraj:
Citiraj:
S službene stranice: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako može netko reči da će igra failat, a još ništa od nje nismo vidjeli?
Jedino po čemu svi briju da će failat je zato što ne stoji blizzard iza imena igre...tako da eto, već sada pričat o fejlanju je čisti fanboy efekt i to onako okorijeli. Ako će igra ispast super, kog boli k tko ju je radio? |
Citiraj:
Samo kažem da je Valve skupina prvoklasnih programera koji uz pomoć kreativnih dizajnera mogu čuda napraviti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jesi li ti ikad vidio source engine?
ako jesi, znas li sve mogucnosti tog engine-a? ako znas, zasto glumis majmuna i seres po svemu sto nije od blizzarda? ugl, dotu su napravili "useri", ne blizzard, ne valve ne neki drugi studio. dotu2 nastavljaju raditi "useri", ne blizzard, ne valve i ne neki drugi studio. kod dote je blizzard dao samo engine, kod dote2 isto tako samo sto je u pitanju valve pa onda reci nesto o failanju. fail po mome je hon i to zato jer je "nacifran", heroji mi mutavo izgledaju i sva atmosfera je nekako mračna, dosadna... |
ma mislim da se nikako sa sc2 enginom nemože napravit bolja dota nego ona originalna sa wc3 engineom. iz jedne jednostavne stvari, sto je wc3 puno šareniji, življi, zabavnije izgleda, a mislim da ce valve ic na isti taj djir da ostavi to šarenilo, mislim da ce igra izgledat onako cartoon kao tf2, samo odozgo. nevidim nacina da fejla. novi engine, ljepsa grafika, stari likovi (neki novi), stari spellovi i brdo vise mogucnosti.
kako može failat? |
Citiraj:
Citiraj:
Btw vezano uz engine, jesi ti vidio mozda sc2 engine? Did u? Si vidio realtime animacije? Source izgleda smjesno pored toga... Dotu su napravili Icefrog studios (mali team ljudi) i upravo TE ISTE LJUDE je blizzard stavio pod svoj krov i oni rade na blizz doti. Nemoj mi molim te iznositi glupe cinjenice jer znam puno vise od onog sta ovdje ljudi misle, po honu nisam htio nista govorit da se nekolicina ljdui poput tebe nebi rasplakala ali imho game je Wannabe Dota sa statsima, matchmakingom i Disc protectionom i nista vise! |
Citiraj:
Al budemo vidjeli sve kad izađe, nema smisla se svađat a i jedna i druga dota neće izaći skoro godinu dana EDIT: ako će ta blizz dota biti slična ovome, sigurno ju neću igrati. Totalno promašen koncept dote i heroja, heroja, ne strojeva. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, al w3 sam platio 100kn, a sc2 je 350... plus postoji mogućnost da će se plaćati mjesečno kao i wow. A dota se recimo može igrat i na jednom eurobattle.net-u koji je u rangu orginalnih servera... Da, pudge izgleda ko neki plišeno medo, ko i većina ostalih na videu. |
nadam se da ce ispast kako treba
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel ima kakvih updejtova što se tiče dote2, i jedne i druge?
|
druga polovica 2012. kolko sam ja čuo...
|
jao i da se nisam vec nagledao tonu prepucavanja oko toga koja igra ima veceg ovi postovi smaraju. moj stav je, svako voli svoj stil, netko voli primat netko voli davat. i AMEN. :)
e al nisam tu zbog tog. uglavnom, jedan od ljudi sa domaceg podrucja, iz slavonije eksuli, my very good friend, kroz zadnjih 7 mjeseci vodi najveci fan dota 2 site na svijetu. sve sto vas zanima vezano uz dotu 2 mozete naci tamo. osim toga, trenutno vodimo jedan projekt na portalu koji vam moze osigurat besplatan primjerak igre, pa ak imate viska vremena, skicnite :) osim tog, imamo afinitete prema domacim ljudima, pa se slobodno javite covjeku sa nekom sexy porukom za bonus bodove. short info s obzirom na kvantitetu i kvalitetu informacija u zadnjih 6-7 mjeseci: > dota 2 ce vjerojatno izaci negdje sredinom ili krajem jeseni. zasto? zato sto valve vec sada, sto je bilo potvrdeno i od strane ice-a, vodi private beta testing. tako da prvotne najave vezano uz izlazak igre pretkraj godine su full realne. dao bih ocjenu od 90% > kad mozemo ocekivat nesto kvalitetno vezano uz dotu 2? prije par mj, ice je potvrdio da se moze ocekivati slight preview dota 2 projekta na skorasnjoj san diego konvenciji. sta mu je to znacilo, nitko ziv ne zna. al vjerujemo da se politika valvea promjenila od tada, pa ne namjeravaju izbaciti nikakav info sto bi moglo dati ideju s2 i riotu za nekim sexy promjenama. > za sve ostalo sto vas zanima, bacite pogled na signature :* |
Citiraj:
Starcraft:BW je daleko bolji od dvojke i dvojka mora još puno puno raditi na balansu i poboljšanjima da bi bila kao jedinica. Znam jer sam igrao jako dugo. Osim toga community je bio dosta veći nego na SC2. Kad se sjetim koliko je igraca prije znalo bit u HRV-1 u odnosu na sacicu sad ... A on topic igram dotu vec par godina i jedva cekam dvojku. Nadam se samo da ce se nekako rijesit djece i flamera (napravit nekakav sustav slican dotaliciosu - ako leavas ili psujes warning pa ban i gg). Just my two cents. |
Evo ga, sluzbeni preview Dote2 ce se dogoditi na izlozbi Gamescom, gdje ce se odigrati i turnir u Doti2 gdje sudjeluje trenutna sva svjetska krema u DotA worldu...
Nagrada za prvo mjesto je vrtoglavih 1,000,000$, sto znaci da Valve misli ozbiljno... http://dota2.com/ http://www.gosugamers.net/dota/news/...nt-at-gamescom Zelio bih jos napomenuti da prvi hrvat koji ce igrati Dotu2 jest Dominik 'Lacoste' Stipić, koji igra za europski powerhouse OK.nirvana.int, jednu od top 5 europskih ekipa u doti... Zazelimo mu srecu :) |
ako se sjetim, budem pratil...ipak me zanima kak ta dota2 izgleda :)
|
Citiraj:
|
|
Mnogo dobro. :care:
|
bas mi se ne sviđa novi dizajn pola heroja, mislim da su ih dosta usrali ovako kako gledam :/ jbg, navika, dota mi i je draga zbog tih likova... btw jel zna ko od vas sta bi moglo bit ono plavo sta rastvori usta ka predator, onaj drugi je vjerovatno razor?
|
baš je predobro. jedva čekam. :chears:
|
Grafika i atmosfera u igri (barem koliko vidim iz slika) je dobro napravljena, iako mi vise od pola likova izgleda ko iz neke japanske fighting igre :stoopid:.
Osobno bi bija zadovoljan da su samo uredili grafiku (done) i napravili dobar engine... Nadam se da ce biti dobra ko i ®. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |