![]() |
auu pa velik je kao cokolada :D
|
bok,
pitanje, dali vi mozete sluzbeno napraviti update preko telefona, ja jos ne mogu... dali samo ja ne mogu ili... |
nemogu puno njih..
dans mi je jedan iz HR javio da je dobio nadogradnju, a ja nisam nikad imao original ROM na niti jednom mobu, a niti ću imat na ovom :) imam 2.2 cim je iscurio :) |
Službeno je dostupana nadogradnja na 2.2 . Dali ga je netko napravio i kakvi su dojmovi. Ja se još držim 1.6 a na netu baš i nisu povoljni komentari o nadogradnji pa zato pitam za iskustvo iz prve ruke.
|
Stvarno zvjerčina od mobitela al ipak je malo prevelik!
|
Citiraj:
Odeš lijepo tu: http://android.modaco.com/category/4...ak-modaco-com/ i pročitaš malo i onda flashes od DJ Stevea 1.4.6 rom.. On je jedini na svjetu koliko znam radi kuhani ROM za Streak |
Citiraj:
|
a zašto bi bio mrtav??
ako je tolko mrtav da se nemože popraviti recoverijem ili sl., što čisto sumnjam, onda niti na garanciji neće skužit da nije original software na njemu |
Citiraj:
Ipak sam stavio službeni i za sada nemam nekih večih problema i nadam se da ih neće ni biti. Ne primječujem neku veću razliku od 1.6 osim izgleda izbornika i ekrana (nešto kao W7 u odnosu na Vistu) i načina unosa na tipkovnici(koji moram priznati da mi se počinje sviđati). :chears: edit: Ups! Prerano sam se poveselio da nema problema. Smrzava se ekran odnosno lijevi dio ekrana kad je u portret modu ili donji kad je u landscape. Ne reagira na pritisak ni na povlačenje ništa! Jedva ga ugasim i nakon toga opet jedno vrijeme radi pa sve ponovo. Nemam pojma koji je uzrok dali sama nadogradnja ili koji od programa s marketa. @LorD ClockaN: Ima li problema s ovim neslužbenim romom? |
Ja sa romom od Steve 1.4.6 nemam nikakvih problema osim što nemaš preview kad ideš birat melodiju zvona :)
A čuješ imaš na tom modacu par tema kako sa 2.2 official pređeš na Steveov ROM skini se quadrant standard i odvrti.. Ja dobijem 1500 ako ne OCam, a ti ćeš dobit manje od 800 :) |
Citiraj:
|
nije komplicirano, ali neću te ja tjerat u zlo..
a mislim da si trebao napravit factory reset jer je ipak to veliki skok sa 1.6 na 2.2 |
Nakon reseta radi bez problema. Izgleda da je neki program bio uzrok smrzavanja i sa nebudu baš svi programi gore bez provjere jednog po jednog.
|
Ja stavio modani steveov rom 1.5.0 koji ima gingerbread tipkovnicu, market i jos nešto..
novi market je prejeben!! |
Da li netko možda zna u kojem T-mobile centru oko ZG ima još koji DELL Streak?
|
2 privitaka
Nemam pojma, ali evo mali update... pošto sam u beta test teamu za ROMove.. quadrant score mi je sad 2000 stock a 2500 full OC.. dobar ROM :)
Evo mali update u vezi mog Streaka :( Taman jučer u jutro mi Streak napravio Face Plant.. :hitthewal: za one koji ne znaju šta je to nek potraže na youtubu... Evo attachmenti slikani sa blitzem i bez blitza.. U živo izgleda 3 put gore... Sva sreća što je LCD cijeli osim malo u uglu. Touch radi bez greške, a sa ebaya je več jučer naručen novi LCD ekrana sa tim pripadajućim staklom... tako da sad moram polako klizit po njemu prstom da se ne porežem :) |
Citiraj:
Pa kako si to uspio? :( Priznaj, koliko si popio na žderonjama? :D |
to je bilo jutro prije meetinga..
da ti istinu kažem prije posla ja na WCu i surfam naravno.. i sklizne mi nekako iz ruke i dok ga hvatam prema dole još ga jače opizdim u pod... i kvrc! hehe |
Citiraj:
@Clockan - A staklo je stvarno pošteno napuklo posvuda, koliko si ono rekao da si platio novo? I kako ide ugradnja? |
evo ovo sam kupio: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=300509628681
a kako ugraditi.. ima dosta linkova po netu što sam vidio. Glavno da dobijem FREE Tools uz lcd hehehe Upravo flasham novi ROM.. šta će mene jedno puknuto stakalce zaustaviti u nečemu :) edit: Mislim da će mi ovo biti dovoljno! http://www.ifixit.com/Teardown/Dell-...eardown/3512/1 |
Mozemo gledati to i sa pozitivne strane - pao je na pod, a ne u školjku :D
|
hehe.. nije bilo mjesta za past u školjku!!
ali odmah sam skočio na zenu da sta nije stavila tepihe na pod!! šala naravno.. mogao sam ih i ja stavit na pod :) |
Citiraj:
|
Mislim da bi ti bilo najbolje napraviti backup podataka i factory reset!
|
Ne pomaže. Nekaj je hardersko u pitanju. Dešava se mnogima a najčešće poslije nošenja mobitela u trapericama.
|
a na to misliš!!
na unresponsive screen?? tj nemožeš unlockat ili se javit na poziv?? e to nema spasa :) probaj stavit ekran prema vani ili ne nosi traperice kao ni ja :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali kao što si rekao. Bar ti je LCD čitav. |
Citiraj:
|
nisu to navike.. ja sam uvijek drzao mob sa ekranom na vani..
a i nje bitno koliko puta padne.. bitno je kako padne.. Meni je htc hd pao pun gnjurac puta, Streak par puta, ali ovako nikada :) |
Uspješno zamjenio razbijen ekran (ja sam :) ) i za sada sve radi.. nakon 3 tjedna i 2 dana.. već sam zaboravio kako lijepu sliku ima :) naviko se ja na puknuto!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:48. |