![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
al ja bi uzimao po 3 mjeseca jer nikad neznas kad ce im puknut u glavu nesto mjenjat kao RS... :chears: |
jer netko u zadnje vrijeme primjetio da mu DL sa hotfile ide uzasno sporo, ono do 200KB/s, tj, koliko sam skuzio samo na nekim serverima, jer stavim skidati par fajlova, neki idu max 100, neki normalno mi skidaju sa 1.1MB/s.
U pitanju je premium acc, a za skidanje koristim firefox i flashget. |
Citiraj:
|
FS mi je skup, 10€ za 30dana, na HF dam 35$ imam 6 mjeseci, ovdi je 6mj, 35€....
|
Citiraj:
|
Jutros sam nakon 12 mjeseci vjernosti Megauploadu kupio 6 mjeseci Hotfile premiuma i ostao zapanjen sporošću downloada... Megaupload mi je uvijek skidao punom brzinom a Hotfile mi trenutno skida svjetlosnom brzinom od 15-20 KB/s... skidam preko Jdownloadera u kojem je podešen premium account... probao i direktno iz Firefoxa ali ista stvar...
Propuštam li nešto očito u settingsima ili sam se pošteno zajebao što sam uzeo Hotfile? |
Stavi max downloads: 5 (nemoj više, zna reportat greške) i max connections: 2 ili više i radit će punom brzinom.
|
Citiraj:
meni je ista stvar sa FS-om sada trenutno i pomaze ovo da stavis vise max conn, ali mi najcesce prvi fajl skida ful sporo, a ostali dobro :stoopid:. ja mislim da je to do JD-a nesto. RS je rulao sto se tice brzine, nikad nije stekao, bar meni. |
evo nakon što sam podesio IDM (Internet Download Manager), skida punom brzinom... očito je nešto do Jdownloadera, probao sam i ono s brojem konekcija ali ništa...
|
Hm, meni na jdownloaderu skida punom brzinom.
|
Čini se kako je i Hotfile-u odzvonilo; zbog nedavnih tužbi, Hotfile je obrisao accounte od puno uploadera, pa sad svi prelaze na neke druge hostove :(
http://news.cnet.com/8301-31001_3-20031011-261.html http://torrentfreak.com/hotfile-1000...awsuit-110118/ |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:38. |