![]() |
Khm, evo uleta:
Frend i ja na moru, vraćamo se doma sa partyjanerice, nismo puno popili, al "malo" jesmo. Hodamo, vučemo se s noge na nogu, i naletimo na neku slatku curu u minjaku, dao bih joj 17-18 godina. I onak nervozno stoji uz more na plaži i cupka nogama. Mi smo bili ziher da je kurva, i pošto sam bio pun para (bake,djedovi,ujaci), dođemo mi (nabrijane pubertetlije, a šta ću, ko' prizna pol mu se prašta), i pitamo ju onak šminkerski dal će nam popušit, da će joj svaki dat 200 kn. Kad treba popizdi i počne nas mlatit torbom, počne histerično se derat, nisam ni skužio šta je vikala. Kad ju, vidim opet sutra, to je kćer od lika koji nam je iznamijo apartman na Krku, a moji starci svaku večer idu s tim likom i njegovom ženom na kavu.:eek: Nisam dva dana iz apartmana izašo, a kad smo izlazili smo se šuljali.:o |
pa neeeeee :D
|
1. I wish you were a door so I could slam you all day long.
2. (Lick finger and wipe on her shirt)....Let's get you out of these wet clothes. 3. Nice legs...what time do they open? 4. Do you work for UPS? I thought I saw you checking out my package. 5. You've got 206 bones in your body, want one more? 6. Can I buy you a drink or do you just want the money? 7. I may not be the best looking guy in here, but I'm the only one talking to you. 8. I'm a bird watcher and I'm looking for a Big Breasted Bed Thrasher,have you seen one? 9. I'm fighting the urge to make you the happiest woman on Earth tonight. 10. Wanna play army? I'll lay down and you can blow the hell outta me. 11. I wish you were a Pony Carousel outside Superdrug, so I could ride you all day long for a quarter. 12. Oh, I'm sorry, I thought that was a braille name tag. 13. I'd really like to see how you look when I'm naked. 14. Is that a ladder in your stockings or the stairway to heaven? 15. You might not be the best looking girl here, but beauty is only a light switch away. 16. You must be the limp doctor because I've got a stiffy. 17. I'd walk a million miles for one of your smiles, and even farther for that thing you do with your tongue. 18. If it's true that we are what we eat, then I could be you by morning. 19. You know, if I were you, I'd have sex with me. 20. You. Me. Whipped cream. Handcuffs. Any questions? 21. F@# me if I'm wrong, but is your name Helga Titsbottom? 22. Those clothes would look great in a crumpled heap on my bedroom floor. 23. My name is Austin ... remember that, you'll be screaming it later. 24. Do you believe in love at first sight or should I walk by again? 25. Hi, I'm Mr. Right. Someone said you were looking for me. 26. My friend wants to know if YOU think I'M cute." 27. Hi, the voices in my head told me to come over and talk to you. 28. My name isn't Elmo, but you can tickle me anytime you want to. 29. I know milk does a body good, but DAMN, how much have you been drinking? 30. If you were the last woman and I was the last man on earth, I bet we could do it in public. 31. Wanna come over for some pizza and sex? No? Why, don't you like pizza? 32. Baby, I'm an American Express lover...you shouldn't go home without me. 33. Do you sleep on your stomach? no..........? Can I??? 34. Do you wash your pants in Windex because I can see myself in them. 35. I lost my puppy, can you help me find him? I think he went into this cheap motel room. |
Citiraj:
|
Citiraj:
......:D :D :D :D :D :D :D !!!! |
Citiraj:
|
budi iskren i reci samostan :D
|
@ Sam Fischer -- LOOOOL :D :beer: :clap: :burn:
@ rendula - wtf? 130? pa di ces nac zgodnu zensku sa IQ 130? =D |
Citiraj:
|
hee, ma ima neka slovenska manekenka s IQ-om od 175 ak se ne varam...bila u novinama, ono...jebena senzacija. svaka cast curi nema sta...
:clap: |
Citiraj:
Što si išao na testiranje u Mensu pa znaš koliki ti je IQ a i kad upoznaš curu češ joj reči aj ti lijepo u Mensu da vidim koliki ti je IQ,ak je 129 onda ništa:rolleyes: |
Našao sam ja jednu curu, koja je pametna (ful), zgodna (još više), i stvarno joj niš ne fali, dapače. Ali ja sam malo zajebnuo stvar, pa sad pokušavam ispravit....
|
Citiraj:
|
Glete deca bez iskustva :) . Savršenstvo u žena ne postoji... Il ih jebe PMS ak su pametne (evo poglete raka, pametan i onda ga PMS sjebe), il su ružne i pametne, il su lijepe i glupe. Sredina se nekak nađe još... Imo sam jednu dobra za prste polizat, ali majke ti glupa ko moj ku*ac. Ja sam posto opsesivan zbog nje. Mene bilo strah da ak se idem nač s njom da ju negdje ne pokupi tramvaj kolko je glupa. Ma strava. A sad opet da bi bio sa nekom koja je pametn i načitana al izgleda ko obelix sa dugom kosom i sisom s kojom bi dobila poso u kamenolomo. No way...
|
Citiraj:
A tih 130 je samo okvirno, mogu ja odrediti jel dosta pametna ili nije. @svi nađe se takva;) |
Ma nadje se zenskih koje su zgodne i nisu glupe ... :) ... ili vi ne znate di treba "trazit" ili imate neke specificne ukuse ^_^''
|
Citiraj:
|
Citiraj:
neće ti dobra guzica i velika cica znat skuhat sarmu i odgojit dijete. after all... nakon par godina će nestat ljepota i ostat samo netko za razgovor --> :blank: mislim nhf prema tvojoj ex-curi naravno. |
Citiraj:
Svaka čast:rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače u Hrvatskoj je za ulaz u Mensu potrebno 148 (gornjih 2%, u Americi je to 130), a testovi misim da maloljetnima mjere do 154, a odraslima do 172. "Malo" smo skrenuli s teme, ajmo nove savjete, kako uletit:D |
Čekaj još malo da ja kažem sve offtopic što imam pa onda vi :D
Meni na Mensi izbacuje 135 svaki put. Solidno, ali nisam baš prezadovoljan. :o |
weeee.... IQ 111 :D ...
|
Citiraj:
Se sječa ko one epizode seinfilda di je Georg bez seksa posto pametan, a Elein glupa. LOL. :clap: |
Im fucking genius. IQ 162?!?!?!?!!? :confused: :confused: :confused:
|
Elem...
138 od prve. Nije mi se dalo više puta izdr****. |
Citiraj:
:D :clap: |
Citiraj:
@beren: ja sam isto iz prve. |
Niš Fleks, 70 naku u padže i trk u Mensu da te uteftere. :)
|
a koji ste vi tamo test rijesavali?:confused:
tamo ima puno testova...koji da rijesim? |
Pa IQ test, onaj obični kojem pristupiš preko izbornika sa lijeve strane.
|
Natrag on-topic, barem donekle. Jedna anegdota o upadima.
Prije 3-4 godine bio sam vani s friendom u nekakvom baru i tako ločemo mi i nešto meljemo o nekim nebitnim stvarima, kad iznenada upada mom friendu neka ženska. Jadnica nije baš bila lijepa, stvarno je imala kombinaciju loše figure, izmiješane face i grdih problema s kožom. Uglavnom, ona nije tratila vrijeme nego se odmah upoznala s njim (ja sam stajao pored i gledao), i pitala ga da li je kojim slučajem samac, slobodan. Pogledao ju je, pa mene, pa opet nju - bilo mi je jasno što misli. Tip je zaista bio samac, ali mu je ženska bila dovoljno grda da je rekao da je zauzet, ali da mu ženska večeras nije mogla doći, pa je, kakti, "izašao sa svojim friendom". I ženska razočarano veli "šteta, jer si se baš dopao mojoj friendici iza mene koja te snima već cijelu večer, ali je ona sramežljiva pa me poslala pitati da li vas mogu upoznati". I okrene se, a kad ono iza nje turbo-genijalan komad, opako dobar. Ova "grda" joj se okrene i veli "sorry, Mirta, ali tip ti je zauzet", na što je komadina samo slegnula ramenima i rekla "šteta", i otišle su. Friend je bio deprimiran valjda još 2 tjedna nakon toga, a kasnije te večeri je ispraznio svih 300 kuna na našu cugu da zaboravi ovaj incident... |
najbolji ulet kad si pijan: OČEŠ POKAZAT SISE? upalio par puta! :D nisam nikad šamar pobro...
|
Što mi Mensa može ponuditi?
Bit ćete u mogućnosti susretati ljude vašeg intelektualnog nivoa. U svijetu koji postaje sve podjeljeniji, i u kojem su društveni kontakti često limitirani na ljude s kojima radite, vaše susjede i rodbinu, Mensa nudi mnogo. Najviše od svega, nudi izazov - izaziva vas da koristite i širite vaš intelektualni potencijal. Cijela organizacija je ustrojena zbog tog cilja. LoL. ne bih, hvala. Više volim ubijat moždane stanice cugom, pluča marlborom, sunčat dlake na nogama pod UV neonkom i spamat po forumu. :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
looool....e, ovo je nesto najbolje sto sam procitala u zadnje vrijeme... ulet: "najromanticnije mjesto je "stavi ime omiljene birtije" jer je tamo flare"...to je isto iz osobnog iskustva...:) btw...rijesila sam onaj test...125 :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW 146 IQ. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:28. |