![]() |
Citiraj:
iako ga ne sluša previše,po jubitou filmekima veli da joj izgleda preje8eno:) |
Dobro da je Arena izdržala vibracije, pogotovo rušenje zida. Pod je podrhtavao od subwoofera ili tako nečeg. Od kartonskog cigli sigurno nije :)
Prije koncerta sam prošetao dvoranom i pogledao kako su neke stvari riješene. Naravno, zvučni efekti su odrađeni surround zvučnicima. |
Vec san posta u drugoj temi za "fotografe" slike sa koncerta pa ako koga zanima neka pogleda
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2207 ili http://www.flickr.com/photos/readyco...th/5624057643/ |
"Roger Waters management have announced that due to an opportunity to film The Wall in Greece in early July..."
Svi znamo što to znači :) Nadam se da će snimati i Londonski koncert za koji je najavljeno gostovanje David Gilmoura. |
Ja bum do Mađarske išao na ovo! Kad već nije bilo para za ZG!
|
Citiraj:
http://www.rogerwaterstours.com/inde...-roger-waters/ Gilmour bi bio bonus, slag na tortu sa slagom. |
Uuuu, onda će bit dva snimka a Gilmour je skoro pa sigurno na ovom iz Londona :)
|
Citiraj:
bilo bi mrak da bude kakav live streaming :D |
evo nam i Gilmoura...sinoc London O2, 12 May 2011
http://www.youtube.com/watch?v=2s6P2...layer_embedded :D |
Citiraj:
eto nakon skoro 30 godina su zajedno svirali na The Wall... |
Bože, ovo je predobro. :)
|
da, predobro...
čitam komentare na youtube-u dolje, piše da je gilmour zeznio text, nađem 3:45 i ono stvarno DA, hehe, dokaz da dugo nije izvodio stvar uopće :D. Ako bude London DVD/BR, i to će bit povijesni trenutak :D... |
Citiraj:
I turned to look but it was gone I cannot put my finger on it now The child is grown, The dream is gone. I have become comfortably numb. a on je ponovo opalio Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb. :D |
Bože, molim te neka se opet okupe... :)
|
Citiraj:
|
Ako to naprave idem gdje god...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slažem se da je Richard Wright unio jazz primjesu u njihovu glazbu i da je bitan iako često zanemaren član, no Waters i Gilmour imaju prilično uspješnu solo karijeru. Oni su nakon Syda glavna pokretačka i autorska snaga Floyda što je i dovelo do raskola. Teško je reći koliko je uopće moguće nakon tolikih desetljeća da naprave nešto zajedno.
Ja sam imao sreću da ih svo četvero vidim i čujem uživo iako ne zajedno. Doista bih volio da naprave još nešto, makar to bilo i sviranje starih stvari. A kad bi još snimili nešto novo... |
Ja recimo nisam neki fan na silu rađenja albuma. Dapače. Imamo hrpu bendova koji nakon nekoliko (ili u slučaju nekih jako puno) dobrih albuma počnu izbacivati gluposti konstantno. Neki dođu do te razine da imaju polagano isto količinu dobrih albuma kao i loših. Onda mi je prokleto žao kada takav bend krene na turneju vezanu uz novi album i onda imam koncert koji mi bude u najbolju ruku 2/3 dobar ili 2/4 kako kad. Onda se grizem i mislim. Šteta kaj nisam bio dok nisu izdali to govno!
Tako da. Samo neka krenu na novu turneju sa sadašnjim repertoarom. |
Slažem se. Naravno da bih želio pravi Floydovski album no ako ne ide, imaju što svirati :)
|
Citiraj:
|
Da jesu, zbog toga je, kao što sam napisao i došlo do raskola. Gilmour je nastavio snimati i nastupati pod Pink Floyd imenom a Roger ih je tužio... No to sad nije bitno, koga zanima detaljnije neka pročita Kad svinje polete :)
Evo nešto jako lijepo :) Roger Waters + David Gilmour: Comfortably Numb, Live, O2 Arena 2011 Roger Waters, David Gilmour, Nick Mason and The Bleeding Heart Band: Outside The Wall, Live O2 Edit: Službeno i u HD-u :) |
@Lacy
Odustao ja od Walla u Budimpešti (zaboravih napisat). Još skuplja karta nego kod nas. |
Pogledajte drugi video, Roger se praktički javno ispričao Nicku i Davidu.
|
Za fanove koji nemaju sve originale ili žele doći do do sada ne objavljenog materijala, http://www.whypinkfloyd.com/.
A za audiofile, prava poslastica. Slikano danas u Dublinu :) |
Za sve koji zele podsjetiti kako je to bilo prije malo vise od pola godine, imaju fantasticnu snimku !
Roger Waters The Wall Live 4 Show Edit (Remastered) 2010 HD ps.naravno da je preporuka pogledati u fullHD-u :) |
Tko je propustio zadnju turneju Pink Floyda, Roger Watersov The Wall i Australian Pink Floyd ima priliku otići na Brit Floyd u Zagrebu 08.11.2012. Koliko vidim neki članovi su iz Australian a neki novi. Nisu Floydi ali većina smatra da je po izvedbi najbliže što postoji (iako meni pjevač baš i nije nešto).
Naravno, ulaznica je kupljena prvi dan kad se pojavila u prodaji :) Edit: Naletio na: "Svaki posjetitelj sa kupljenom ulaznicom pri ulasku u dvoranu, kao poseban poklon, dobit će od Brit Floyda promo DVD, na kojem se nalazi snimka njihovog koncerta." :) |
Nisam propustio Rogera pa necu ni ovo :)
|
Idem naravno, samo trebam sad nekak skupit 200kn za tribine, fax me financijski malo iscicao sada :)
Bio sam na Aussie Floydu i jako su mi dobar dojam ostavili, a basista u Brit Floydu mi ima jako slican vokal Gilmouru, sto mi se svidja... :D |
Karta kupljena. :p
|
Još samo nekoliko dana :)
|
Jel ce koncert biti u velikoj ili maloj dvorani? Jer cini mi se da nece bas previse ljudi biti...
|
Za sad se čini da će biti u velikoj. :) Da neće biti previše ljudi pošto karta baš i nije jako povoljna. :)
Ako presele u malu dvoranu onda je to problem. ;) |
Ma, ja ne dam te novce za cover band. Ne dam! :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Možeš na ovu, još traje :p Ne daš novce na cover band, ne daš novce na original... :D
|
Neš ti love. :D 190kn tribine. :D Ako tu lovu pamentno investiraš za godinu dana moeš imati 200kn. :D
|
190kn za cover sa opcijom male dvorane.
http://media.tumblr.com/tumblr_m69ojlZemc1qfl6qb.jpg :D sjećam se kad su dream theater natrpali u malu dvoranu... srećom da sam bio na 2m od spikera i pun opijata jer je to jedino tako imalo smisla slušati :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:50. |