![]() |
Citiraj:
Opći dojam je odličan, sve ide fluidno, borbe, animacije, grafika, effekti, puno ljepše od jedinice i mislim da će ju dvica potući |
Evo jucer i ja isto odigrao malo,samo sto mi se crashalo na desktop nakon 10min igranja.
Grafika je solidna,povlacim ono za sto sam rekao da su teksture loše,samo eto izgled lica je nekako rekao bi katastrofalan. Gameplay je isto fluidan,neprijatelja ima na odmet za ubijanje a i pocetak price nije loš( samo da se mogu exportati saveovi iz jedinice i sve super). |
joj već kupio na steamu :D
|
|
da al je valjda navala nemoguca pa nece da skida ni k**** :)
|
Citiraj:
i demo od 2gb? pretpostavljam da su danasnji demoi toliki zato sto texture zauzimaju najvise mjesta? |
Citiraj:
|
40 KB/s :fuming:
Kako nema neki torrent ili nesto... |
spoorooo :grrr: 'el se neko od vas registrira na ea za onih 1000000 downloadova?
|
To tek kad budes igra moras se ulogirat sa svojim EA accountom.
"To get your download counted, you will need to log into your EA account while playing the demo." |
skinuo sad sa official stranice
cijelo vrijeme islo na 1.1mb/s igram na 3870 i core 2 duo mogu birati izmedju dx9 i dx11 (naravno dx11 mi zatamnjen u samoj igri) igrivo je al primjeti se stekanje na high detaljima (vjerojatno nece ako ugasim SSAO) btw gameplay (u ovih 1min sto sam igrao ^^) dosta podsjeca na witchera, tj combat i kamera btw ima opcija i za dx10 (samo nije direktno navedena) dakle u game launcheru se mora odabrati dx11 i onda u samoj igri, pod video opcijama u opisu high detalja pise: requires dx11 renderer and a dx10 capable hardware - sta god im to znacilo uglavnom: medium - dx9 high - dx10 (i tek se onda moze odabrato SSAO) very high - dx11 |
evo ga i na Steamu, konačno.
ne ide baš najbrže, ali barem ima resume. 5 puta sam započinjao sa skidanjem na služb. stranici i svaki put je DL pukao kod oko 300 MB. |
e super im je ova shema da nemos sejvat igru u demou..
za one koji su presli: jel teren postane sta zeleniji? ovaj linearni smedji dizajn je uzasan lol |
Skinuo jučer (nakon pola dana skidanja). Radi odlično na mom kompu s maksimalnim postavkama koje demo omogućava. Samo kad pokrećem javlja grešku
Dragonage2Demo.exe - Drive Not Ready da li je netko imao sličan problem? Mislio sam da zbog toga ne mogu sejv napravit, što je stvarno onemogućen sejv? |
skinuo demo, isprobam ga kad se vratim doma, jedva cekam :)
|
Ovo mi je zapravo ušminkaniji i pojednostavljeniji DA:O. Odigrao demo i igra je solidna. Grafika je čist ok, može se odabrati dx11 no i ne sve najviše postavke i to baš neke pod dx11 features koje me jako zanimaju. Combat je uz par fora u sučelju jednostavniji nego u jedinici jedino je kamera retardirana, valjda će se u finalnoj verziji moći staviti kao i iz Originsa.
|
meni smeta sto se kamera nemože odaljit od likova. i kad ju rotiram sto joj je os rotacije strogo u zumiranom liku.. pa nikad nemogu dobit ono0 sto ocu
|
evo i ja isprobao demo,i ne znam šta reći,s jedne strane mi se sviđa dinamičnost i borba,a s druge mi nekako fali realnost i težina iz prvog dijela,ovo mi se čini dosta pojednostavljeno...uglavnom definitivno će biti jedan od naslova za pamćenje,ali nekako na prvi dojam mislim da neće potući prethodnika no vidjet ćemo :D
što se tiče performansi,na mojoj konfi reza 1600x1050,AA x2,directx 11,Aniso x4 i high detalji radi solidno,iako zna pasti frame do 25 što mi se baš ne sviđa,ali to samo u iznimnim situacijama...sada se čeka cijela igra :) |
Evo odigra malo demo, ali ga nemam namjeru dalje prelazit, samo me zanimalo kako mi se vrti na kanti. Ide dobro, detalji su high, nisam ni pokušava very high, 2x AA, ne šteka ništa. Sve u svemu djeluje mi odlično, očekujem skok tipa mass effect 1 na mass effect 2, malo su poglupili borbu, ali je sada dinamičnija i zabavnija od originsa, priča opet zanimljiva i tako...bioware strikes again
|
Koliko demo ima vrenenski igranja? Za koliko se pređe?
Nemam neku namjeru nabavljati demo pošto ovo nije tip igre (što se dužine tiće) koja se igra u samom demou. |
nešto manje od sat vremena traje demo,ja sam isprobao čisto da vidim kak će mi radit...i još nešto sam zaboravio reći,da mi grafika vamo vuče malo na crtani tj. nekako mi vedrije izgleda nego prethodnik,boje i to i hurloci su smiješnije napravljeni :D
|
lol, meni hud nije nešto drag
|
Jedinici je jedino falio dinamičniji combat i to je poboljšano do daske.
I napokon su uveli auto loot, jedina dobra stvar koja je proizašla od konzola. :D |
Ovo ce bit jedna od boljih igri u zadnjih par mj.
Igra izgleda odlicno pod dx11, sjene su savrsene i sa ukuljucenim Amb. Occ je dozivljaj, pogotvo kad su razna magijanja u igri. Jedino sto ce dx11 sa aa i amb. occ. bit brutalno zahtjevan. Moja gtx580 se jedva drzi iznad 40fps, |
Meni radilo ok, no tu i tamo imao pauze sa malim loading gifom u razgovorima
tipa dođe netko i treba mi dat opciju da biram odgovor i ----------loading Konfa iz moj komp, detalji do jaja 1920-1080, možda sam pretjerao s detaljima XD |
Kada je navodno datum izlaska?
|
11.03. piše na kraju demoa
|
Ova pjesma da vas dotuče pred kraj koji tko zna kakav bude,pa one malo emocionalno senzibilne da rasplače.
http://www.youtube.com/watch?v=f4WqZQ_Y218 Anyway,pjemsa je :care:. Jos da stave I am the One iz DA:O soundtracka. |
1920x1080, Very High, DX11 = Neigrivo.
Jeli do mene ili još tko ima problem? Na DX9 sve radi u 60 fps. |
Nije do tebe jer je dx11 nesto sjeb.
|
Koje smeće od igre...
Kao da je za debile napravljen (bez uvrede ikome, ali od studija koji je napravio Baldur's Gate sam očekiva puno više a ne arkadnu koljačinu) :fiju: |
Citiraj:
Ako dvojka bude bolja od jedinice to je samo bonus :) |
ja skinuo demo za PS3 i PC, sad cu isprobat da vidim razlike
na prvi pogled(dok je brat igrao) cisti h'n's, nadam se da se varam |
Dragon Age hack and slash ?:lol2:
Daj reci u kojem h'n's-u imas pauzu usred bitke i taktiku? h'n's je diablo. tebi to lici na diabla? |
Odigrao jučer demo i bolje mi se dopada od jedinice overall (smanjeni glomazni UI iz jedinice, zanimljiviji combat), ali opet nisu dali mogućnosti izdavanja više komandi u nizu kao u Kotoru, lijenčine :D
|
Ne liči na ništa :D
Diablo je bar konstantna akcija i masakr, a DA2 je ubi bože, niti jedno. Prespor s pauzom da bi bio hack'n'slash, a prejednostavan i poglupljen da bi bio RPG. |
Citiraj:
"Pravi" RPG-i nekako slabo izlaze, vidjet ćemo što nose Skyrim i Witcher 2... |
Ovdje je borba fluidnija,brza likovi su "reaktivniji" i nekako se prirodnije krecu.
Nema za odabir cijele druzine da krene na jednoga specficnoga neprijatelja,nema izometrijskoga pogleda ako to ne stave,zbog jebenih konzola. Drzim fige za pricu,mora da su napravili nesto epski. (nesto najbolje je sto se tvoje odluke protezu kroz razdoblje od 10 godina ) :) |
Citiraj:
sam picis, health potion sam mozda 2 put koristio na sebi i jednom na mageu iz ekipe prije je ona konjina od velikog neprijatelja (onaj sto se zaljece od tebe, a veci od svih ostalih) bio muka isusova za ubit sad ne moras ni pauzirat igru, niti trcat oko njega ja stojim sa strane mage ga roka iz daljine, onaj templar s njim 1na1 i tako 5min sve dok nisam uletio i poceo i ja rokat health nikom nije pao ispod 50% ugl igra mi je kao neki hibrid hack'n'slasha i pravog RPGa (kao i witcher 1 ili staaaari summoner - za one koji se ne sjecaju http://www.youtube.com/watch?v=JOk__3R6gyY ^^ ) jedinica mi je bila okej, ne bih zalio da su ostavili UI i sve ostalo iz jedinice jedino sto sam zaboravio provjerit u demou, jel se mogu stackat naredbe na jednom liku kao i u jedinici? npr shield bash, pummel, nesto, potion? |
Isproban demo, sve klase, i prilicno toga su zaj..ali, pa to vise nije RPG nego konzolaski mortal kombat sa tonom glupih filmica i tupih dijaloga, istina da je 2hand-er bio pre spor u jedinici al ovo sad je retardirano.
Zatupljujuce koristenje do 6 actiona sa cekanjem cooldown-a, je da ima djecice koju to pali i samo da sve bljesti u bojama i krvi na sve strane.....al to nije u duhu jako dobrog originsa koji je bil popularan bas zato jer nije takav. S igre u kojoj se pucalo na neku realnost, ako se to tako moze nazvati, srozali su je na glupost, konzolaska verzija i stil isforsirani na PC....:bljak: One failed Preostali: Diablo, witcher,skyrim |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |