![]() |
|
Gamespot ima Hands-On Preview Arkham Citya.
|
Secret Batman: Arkham City Tape From E3 Reveals Scene With Two-Face ----------------------------------------------------------------------------http://storage.siliconera.com/wordpr...pes2_thumb.jpg Robin in Batman: Arkham City
|
ja nisam ni arkham asylum prošo zbog nekih trećih razloga ko zna :D nesječam se ali mogo bi prije nego ovo dođe odigrat zato kaj je igra stvarno dobra!
|
Batman Arkham City Catwoman Gameplay Trailer (12min)
|
Bezveze mi je ovo sa catwomen.:hitthewal:
|
|
|
Citiraj:
moram reći i da mi cijeli ovaj naslov djeluje malo dječji, kad se pogleda ovih par trailera i po samom dijalogu se vidi da je nekako naivan, za razliku od dark & disturbed asyluma. Nadam se da sam u krivu |
sasvim kratko:
u krivu si. a ovo "dječje".. neću komentirati. |
|
@fler
hvala na informaciji... lol on topic Zašto Penguin ima britanski naglasak? Znam da ima neka spika da on glumi naglasak da bi zvučao profinjenije al ovo zvuči kao da mu je posudio glas onaj Jason Statham koji mi je kfs od lika za ovakve ozbiljne i mračne uloge. Mislim da su stvarno malo pobrkali lončiće u ovom novom nastavku, ova izvedba pingvina i ono kad visi two face a catwomen mu kaze "how it's hanging" je pre pre ofucano i ne uklapa se u priču. Asylum je ipak remek djelo i teško je to ponoviti. Realna atmosfera i ugođaj uz dobru igrivost su ključ ovakvih naslova, ode će falit ovo prvo sigurno. Asylum je bio mračan zato je bio dobar, a ovo će bit kvalitetan super mario. Dovoljno je pogledati trailere asyluma pa ovog i vidi se velika razlika u kvaliteti, naravno u korist asyluma. |
Stari se da. Previse ozbiljnosti ocekujes od jedne igre gdje je glavni lik jedan strip junak. Ipak to igraju vecinom djeca pa je nerealno ocekivat nesto "duboko".
Vrijeme ti je da pocnes citat knjige i gledat filmove tipa King's speech :D :roller: |
Citiraj:
Ovdje piše više o tome... |
Jedna od igri kojima se istinski radujem, Arkham Asylum je bio izvrstan!
|
|
Citiraj:
|
evo prvih video review-a:
odlicne ocjene, nadam se da ne lazu :) |
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
|
Za PC opet odgodjeno, 15.11 je novi datum (18.11 za EU).
|
Možda stavljam sol na ranu :), no upravo sam prešao igru na xbox-u i oduševila me je.
Prvi dio mi je bio odličan, ali ovaj je još bolji. Definitivno "Game of the Year". Kraj bombastičan, a ne kao ispljuvak zvan "Rage" :D Ovo će se još barem jednom preći :D |
Bar ce PC verzija imat Physx i DX11 tako da nek im bude odgoda ako igru odrade kako spada a tu je i BF3 tak da je bolje da ne izlazi neko vrijeme ak vec do sad nije..
http://www.pcgamer.com/2011/10/19/ba...-tessellation/ |
Citiraj:
|
I ako sam ju "dobio" ranije, nisam se micao po par sati. Čisto traži još ;)
|
Citiraj:
|
Batman Arkham City Walkthrough
Citiraj:
|
I sada čekam prvog forumaša sa suzom u očima kako se žali kaj će zauzimati 17.5 gigi igra :D
Dobri su req. Iako bi mi bilo dovoljno i da je identična grafika prošlom nastavku. Uff, jedva čekam! |
nisi jedini... raid polje će ga objeručke prihvatiti :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jedva čekam da ovo već jednom izađe za PC. Mada ovaj put ga i ne dobivamo toliko kasnije kao u slučaju Arkham Asyluma.
Ne volim UT3 engine ali zažmirim na to koliko mi je Arkham Asylum bio genijalan. |
|
odgođen za sedam dana,znači nestiže 18 nego 25 studenog
|
Igra je genijalna. Uff. Dobro da sam ju čekao. Sada natjerati sebe da ju igram malo po malo, a ne ko asylum sve proći u 2 noći i onda plakati jer bi još htio :)
Na moju veliku žalost. Izgleda da je ovo zadnja uloga Hamilla kao Jokera :( |
Koliko problema oko releasea ove igre...
Prvo bez ikakvog očitog razloga odgode igru 7 dana, ne daju preload na steamu (nasao ipak link na njihovom forumu koji radi samo u IE), a čujem da je DX11 očajan i da je igra katastrofalno optimizirana. Vidit cemo kad release ya nasu regiju dođe, nadam se da su ovi svi problemi o kojima se govori na internetu ipak mala pretjerivanja. |
Igra kao igra je super. Ali ima neke frame dropove iz vedra neba koji mi nisu jasni. (2500K@4,6 i GTX 560 Ti malo clockan). Prvo sam mislio da sam pretjerao jer sam sve na max stavio, ali nije do toga. Ja dobio verziju za USA tržište sa SSDom pa već mogu igrati.
|
Citiraj:
Ako kome treba pre-load link (radi worldwide - otvoriti u IE) Citiraj:
http://community.batmanarkhamcity.co...ad?sf2603058=1 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:11. |