PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

UnimatriX 18.04.2011. 08:51

Šteta kaj ovdje nije toliko razvijena ova tema kao na Bug forumu, ali eto, da se i ja priključim, iako nemam doma neta ovaj tjedan pa ne igram :(

RaiZzZ 18.04.2011. 10:21

Ja sam isto nedavno poceo prat, hon mi je bolji ali lol je fenomenalan za onolko kolko ga platis (nista) :D

UnimatriX 18.04.2011. 11:56

Citiraj:

Autor RaiZzZ (Post 1893941)
Ja sam isto nedavno poceo prat, hon mi je bolji ali lol je fenomenalan za onolko kolko ga platis (nista) :D

Hehe, a ja sam nedavno počeo HoN, dosta je teži, ali eto, čist da se maknem od LoL-a jer su ovdje igrači uglavnom djeca koja trollaju, flejmaju, leavaju ti igre i tako pa...

knocker 18.04.2011. 12:11

vidio sam taj Hon al eto plaća se, a na LoL sam nasao par njih pa igramo premade i onda sucker punch akcije :)

xGAME 18.04.2011. 12:36

Citiraj:

Autor UnimatriX (Post 1893971)
Hehe, a ja sam nedavno počeo HoN, dosta je teži, ali eto, čist da se maknem od LoL-a jer su ovdje igrači uglavnom djeca koja trollaju, flejmaju, leavaju ti igre i tako pa...

A u Honu ista priča :D
Do sada u jedinoj igri koju sam igrao, a da nema takvih idiota, je SC2, jednostavno igraš u miru i gotovo :D

RaWeN 18.04.2011. 13:40

Meni je samo bitno da u HoNu nema livera, a o idiotima i debilima nema se šta reći...
U kojoj online timskoj igri toga nema?

A za LoL si dobro rekao kolko para tolko i zabave...
Jednostavno liveri upropaštavaju igru i neda mi se uopće gubit živce na to i igrat gejmove od 5min jer livaju čim se na njima napravi first blood.

RaiZzZ 18.04.2011. 20:44

Ja sam igrao hon intenzivno u beti a lol eto igram sad 3-4 dana i cini mi se da je mnogo vise leavera i retarda bilo u honu.
Stovise dosad sam mozda naisao na samo jednog leavera u lolu. Mozda je stvar u tome sto igram jos ove noob meceve. Vjerojatno rage pocinje na level 30 i ranked ligama.

NinX 18.04.2011. 20:52

Meni je lol odličan, jednostavan i najvažnije ne živciram se puno za vrijeme igre, ima tu neku smirujuću atmosferu.

UnimatriX 18.04.2011. 22:12

Citiraj:

Autor NinX (Post 1894289)
Meni je lol odličan, jednostavan i najvažnije ne živciram se puno za vrijeme igre, ima tu neku smirujuću atmosferu.

Jel mi igramo istu igru? XD, u nižim levelima leaveri, a kasnije flejmeri i budale koje će namjerno feedat ako mu nedaš buff ili slično, a neće ga nikako iskoristiti...

RaiZzZ 18.04.2011. 22:48

Cijela igra nije tolko dinamicna kao hon npr pa nemas neki osjecaj kao da si pod pritiskom nonstop.
A i nakon starcrafta ovo mi je kao mirovina :))))

iduk 23.05.2011. 10:49

Igra je zakon pogotovo ako imas ekipu na skajpu. Jedino mi se nesviđa što nemožeš pogledati replaye. U doti sam si znao pustiti neki replay pro meča i čudio se kako ljudi dobro igraju.

xGAME 23.05.2011. 15:19

Citiraj:

Autor iduk (Post 1912195)
Igra je zakon pogotovo ako imas ekipu na skajpu. Jedino mi se nesviđa što nemožeš pogledati replaye. U doti sam si znao pustiti neki replay pro meča i čudio se kako ljudi dobro igraju.

http://www.lol-hr.com/index.php?topic=1050.0

Možeš :)

Nije kao kod HoNa/dote, al bolje i to nego ništa :)

iduk 25.05.2011. 14:54

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1912425)
http://www.lol-hr.com/index.php?topic=1050.0

Možeš :)

Nije kao kod HoNa/dote, al bolje i to nego ništa :)

Zahvaljujem, sad mogu provjeriti koliki sam noob u LoLu

Vendetta 18.06.2011. 18:39

Season One Championship @ Dreamhack 2011

LIVE STREAM:

3 EU, 3 Americka i 2 Azijska tima se bore za nagradni fond od 100,000$ :fiju:

Vendetta 19.06.2011. 17:22

Kako ljudi igraju :care:

TSM vs aAa...
Kad bi samo oni pusti njubovi ovo gledali da nauce nesto.

knocker 19.06.2011. 20:43

a vidi se da su timovi. ja protekli tjedan kao da osjecam da je skolska godina zavrsila jer ono hrpetina djece se spojila i samo igraju da igraju. ovo za 100 000 $ je druga dimenzija :)

raliSHA 19.06.2011. 22:08

ova zadnja fanatic vs epik :care:

John Creasy 20.06.2011. 18:31

OMG.. EP vs TSM..koji fajt e.. preokret na kraju jebački :D

Vendetta 01.07.2011. 13:07

Evo najnovija vijest je da RIOT radi prenapucenosti servera u pokusaju da rijesi taj problem Europu razdvaja na 2 dijela (EU West i EU Noric/East).
Tu segregaciju i novi "berlinski zid" necu komentirat.
Ono sta je zanimljivo je flejmanje skandinavaca kako oni ne zele igrat sa ljudima sa istoka "jer ne znaju engleski", "jer ne znaju igrat" itd., tone rasizma i generaliziranja.

I povodom toga otvoren je ovaj thread na forumu: LINK
Malo za nasmijat se :D

Citiraj:

Long time ago, when I turned 18 - I was so happy when my father came and said: "Son, you're mature now, so like every tribal Croatian you get your very own AK-47 now." That day, after milking my goat and doing a ritualistic tribal dance around my family bonfire, we all celebrated and congratulated each other - in incoherent and savage grunting noises and squeals ofcourse. After the tribal festivities were over, we all moved down to the coastal cities, to prowl the area with our guns and look for fresh tourists to consume and pack into our kebabs.
:roller:

knocker 06.07.2011. 19:27

a evo, vidim kako je škola završila da hrpetina dječurlije cijeli dan visi po LoL i uništava ljudima score na ranked. Zadnja 2 dana kako bi odigrao koji match nije bilo da nije bilo feedera ili lika koji bi poceo s 2 death i onda otisao AFK. Ono ubilo mi volju za igranjem...

Danko86 06.07.2011. 23:47

mene ubija sto sse treba cekat 40minuta da se logira. pa di to postoji bokte.

xGAME 06.07.2011. 23:57

Logiraj se ujutro i ne gasi igru :D

Kako ti je nick u igri?

dodaj me ako oces: xg4m3 CYT , pa da nabacimo koju :)

John Creasy 07.07.2011. 00:31

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1937159)
Logiraj se ujutro i ne gasi igru :D

Kako ti je nick u igri?

dodaj me ako oces: xg4m3 CYT , pa da nabacimo koju :)

Radio sam to.. Pa mi se znalo dešavat da jednostavno kad oću igrat baci "session closed" error, i onda se opet moram ulogirat i čekat abnormalno dugo..
BTW. Poslao sam ti ingame request.. Zovem se MaliMomak

BrMi 27.09.2011. 17:04

Update za igricu. Europski server je podijeljen na EU West i EU North&East, tako da više nema quea , bar ne na EU NE, tj na našem području. Došla je nova mapa Dominion ( hvala bogu jer je bilo postalo malo dosadno ), mapa je meni super, igra se brzo napeto i osvježavajuće nakon što odigrate preko 3.5 k igara iste mape kao ja. Ako ste za partiju dodajte me, summoner name : Valox.

The Fury 27.09.2011. 17:28

Imam aacc na EU east i na NA, pa me slobodno dodajte: The Fury Cro

extasy 18.10.2011. 22:13

evo da oživim thread, username "reapizer" pa slobodno ko želi igrat nek doda ;)

xGAME 01.02.2012. 23:45

U nadi da ovdje ima ljudi koji ipak malo ozbiljnije igraju ovu igru, evo vam link to sljedeceg Cro4LoL kupa. Prva 4 mjesta nagradjuju se Riot Pointovima i Champion Bundleom. Igra se na EU East serveru, a sva pravila, kao i Signup mogu se pronaci klikom na link:

Cro4LoL #6

Zmaj000 08.02.2012. 16:05

Jel ima netko da neigra da mi da acc a da je kojim slucajem eu west?

Z-man 11.02.2012. 12:11

Krenuo pred par dana, acc zDenekCRO lv12, pa ako netko hoće zaigrat :chears:

xGAME 03.03.2012. 17:26

Hrvatske kvalifikacije za LoL EMS X

Hrvatska ima pravo poslati jednu ekipu u zadnji krug borbe za sudjelovanje na EMSu, a ta ekipa bit će izabrana kvalifikacijama. Priliku sudjelovanja na hrvatskim kvalifikacijama imaju sve ekipe za koje nastupaju minimalno 3 igrača s prebivalištem u Hrvatskoj. Kup će se održati u terminu koji standardno koristimo za Cro4LoL kupove, od utorka 6.3. do četvrtka 8.3. Igrat će se double elimination bo1, dok će finale biti bo3 (s pobjedom prednosti iz winners bracketa). Detalje oko pravila možete pročitati na leagueinfo stranici kupa. Kako propuštamo jedan službeni Cro4LoL, nagrade za ovaj turnir sadržavat će osim ESL premiuma i standardne Cro4LoL nagrade.

Link

Mogy 29.07.2012. 17:32

Nitko s foruma ne igra ovu igricu? Čudno pošto je igrica ful popularna.

Nickname mi je "xalithus" pa me dodajte ako ćete da nabacimo koju :D

panda505 29.07.2012. 18:05

How yes no, naravno da se špila, i to na veliko :D

dodat ću te da odigramo koju :)

bartimej 02.08.2012. 22:34

igram ponekad, Diablo 3 me ne privlači kao prvih dana pa se vraćam staroj ljubavi :P

John Creasy 02.08.2012. 22:39

Koji su vam nickovi?? Meni je MaliMomak, i igram na eastu.. xalithus-a nisam mogao naći, vjerojatno je na nekom drugom serveru

Zakpu 08.08.2012. 14:12

Ja i dosta ljudi koje znam ovo halamo skoro svaku večer uz Skype. Ni jednu igru nisam ovoliko dugo igrao, već jedno godinu i pol :)
Lvl 30 i oko 500 pobjeda i dosta rankeda odigrano. Ako niste trollovi i spammeri kao 90% communitya u igri onda slobodno addajte, Zakpu :)

panda505 03.09.2012. 01:27

Ovaj ranked je stvarno 'ebeno dobar za dizanje tlaka i gubljenje živaca...

Toliko retardova, trollera etc. da je to nevjerojatno

ehohr 03.09.2012. 04:13

Nije da trollam ali kako igram Dotu 2 i HoN dosta, oko 3.5k gameova HoNa i 1100 dote, probao sam i taj LoL, ali jednostavno ne shvacam zasto je netko preferira.

Nema creep deny-a
Meta game je farm do 40te minute i onda jedan fight i game gotov.
Izgleda ko crtic.

Pa me zanima sto je ljudim privlacno kod te igre jer ja ne shvacam.

Hellhound 03.09.2012. 07:59

Citiraj:

Autor ehohr (Post 2227495)
Nije da trollam ali kako igram Dotu 2 i HoN dosta, oko 3.5k gameova HoNa i 1100 dote, probao sam i taj LoL, ali jednostavno ne shvacam zasto je netko preferira.

Nema creep deny-a
Izgleda ko crtic.

Zato jer:
- nema creep deny-ja
- sad nije da sam jako upucen ali bas zbog toga sto ima last hit i creep deny cujem da je dota i hon jos veci farmfest nego lol
- art stil je art stil neko voli neko ne...ovaj 'crtani' ima prednost sto moze duze ostat a da ne izgleda pregazen vremenom ala Team Fortress 2.
- kolki god debili bili u lol community-ju u lol je ipak lakse uci nego dotu, hon etc.
- vise game modova
- jednostavniji koncept(nema jedenja drveca,curriera,kupovanja scroll of teleport....)

I sad da ne nabrajam sve se svodi na to da je Lol pojednostavljena dota koja je eto postala najpopularniji moba naslov pa samim time i najveca vjerojatnost da ce ljudi prvo za njeg cut.
To sto je jednostavniji i pristupacniji lakse privuce ljude a i veca je vjerojatnost da ostanu.
I ima veliku MLG i ta turnir sranja scenu.
Jbg di je lova tu ce ic 'pro' da ju pokupe a casual mastaju da budu pro pa ih kopiraju.....i tak to ide.:kafa:

panda505 03.09.2012. 11:19

Citiraj:

Autor ehohr (Post 2227495)

Nema creep deny-a
Izgleda ko crtic.

Zapravo je sve samo ne to, prosječna igra traje 40-45 minuta, ali ne zato jer se jedan jedini fajt dogodi u 40oj minuti. fajtova ima dovoljno i prije

A igre se znaju produžit i na 80 minuta, hell ja sam igrao igru jednu sat i pol, ali takve se stvari događaju samo u slučaju da igraš bez trollova i idiota

Citiraj:

Autor Hellhound (Post 2227509)
Zato jer:
- nema creep deny-ja
- sad nije da sam jako upucen ali bas zbog toga sto ima last hit i creep deny cujem da je dota i hon jos veci farmfest nego lol
- art stil je art stil neko voli neko ne...ovaj 'crtani' ima prednost sto moze duze ostat a da ne izgleda pregazen vremenom ala Team Fortress 2.
- kolki god debili bili u lol community-ju u lol je ipak lakse uci nego dotu, hon etc.
- vise game modova
- jednostavniji koncept(nema jedenja drveca,curriera,kupovanja scroll of teleport....)

I sad da ne nabrajam sve se svodi na to da je Lol pojednostavljena dota koja je eto postala najpopularniji moba naslov pa samim time i najveca vjerojatnost da ce ljudi prvo za njeg cut.
To sto je jednostavniji i pristupacniji lakse privuce ljude a i veca je vjerojatnost da ostanu.
I ima veliku MLG i ta turnir sranja scenu.
Jbg di je lova tu ce ic 'pro' da ju pokupe a casual mastaju da budu pro pa ih kopiraju.....i tak to ide.:kafa:

zaboravio si ono najveće, free2play je :D :D

bartimej 03.09.2012. 13:29

često se dogodi da netko afk-a ili d/c (kao slučajno) u 3vs3 a ponekad onda pobijedimo 2vs3 jer je i jedan od ona 3 koji su ostali totalni noob i ne kuži ništa :)
rammus i garen (na skypu) vs 3 ap, bude tu svašta.
meni je igra čist ok za ponekad odigrat, uvijek ima netko lošiji od mene :P

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:25.