![]() |
Citiraj:
|
eo malo prije sam je završio :) ,trebalo mi je 5dana
iako je igra dosta kratka ,radi dobre priče me držala napetim da idem do kraja sviđaju mi se alternativni završeci :D vrtila mi se 110/120 cijelo vrijeme ,živio U3 engine :) |
ja sam tek dobio onaj drekec da vraćam vrijeme i te šeme i sad sam na ovom levelu, nemam municije ni ništa a napada me više od 10ak neprijatelja i neznam kak da ih pobijem
ako ih idem oslijepit sa tom napravom istroši se nakon 2x šta iskoristim..neznam kak da ih rješim :D |
Citiraj:
|
hajde dečki koristite
|
Evo i ja se pridružujem onima koji misle da je igra super =) fora su mi oni propagandni filmici protiv amera jer do sada sam u igricama vidjao uglavnom propagandni materijal protiv rusa. Žao mi je što je kratka ali ko zna možda bude kakav i nastavak.
|
Prosao igru u 2 dana. Igra mi se jako svida, grafika i radnja :) Jedna od boljih.
|
Citiraj:
ubijem ja njih, ali njima ne ispadne oružje, ispadne im samo ammo za neko oružje koje ja nemam tak da neam pojma šta da napravim :D |
dobra igra za ubit par sati nista spektakularno jer se ipak radi o vec postarijem u3 enginu al da je losa, NIJE
:beer: |
Citiraj:
|
Ps mtr.
|
Ps mtr. :D
zapeo sam, objasnjenje gdje u spoileru: |
Citiraj:
|
|
@Mario92, koristi TMD kao oruzje dok ne skupis municiju. Ja sam recimo radio da jednog protivnika pomocu TMD-a pretvorim u onog zombija, cudoviste (sto li vec je) i onda ono pobije sve ostalo, a ja samo prodjem preko leseva i pokupim ammo.
@Burko, prvo s TMD pokrenes ono za uasporavanje vremena (default tipka E, cini mi se), ali ne ispucas to. Onda s tim klik na prekidas i brzo krenes prema vratima i isti trenutak cim imas vizulano vrata ispalis to za usporavanje vremena. Tako su vrata otvorena i usporena, pa samo prodjes ispod. Na ovaj nacin je meni iz druge uspjelo :) |
Od novijih igara ova je jedina koja mi se svida!
Tek sam je instalirao i izgleda ok - za sada zanimljiva prica - grafika prolazi - atmosfera u igri predobra - oruzja za sada ok - dobra fora sa sakupljanjem informacija, slusanjem audio/video zapisa i citanje raznih poruka koje vas vode kroz pricu - nadam se da ce do kraja ostati ok - od tek izaslih igara, jedina igra koja me pa mogu reci odusevila i vec sada joj mogu dati visoku ocjenu - totalno puno detalja i sve lijepo razradeno (nisam gledao recenzije, ali da je ja ocjenjujem trenutno sada bih joj dao recimo 7/10 sto je IMHO ok) |
Citiraj:
|
mario, u cudosviste se pretvara tako da prvo stisnes jednom, da ga tmd udari i onda kada krene ta pretvorba, tek onda stisnes drugi puta. izmedu dva pritiska tipke treba proc sekunda, mozda vise jer dbl click ti tu ne pali.
|
jep, uspjelo ovo sa kuglom ;). zahvaljujem.
|
Citiraj:
I da, prešao igru, pogledao sva tri kraja. Zakaj je opet najbolji onaj kraj kojim ubijam sam sebe? :stoopid: Ma, ko ga *ebe, važno da sam prešao igru. Dobra je, jedan od boljih naslova koji sam odigrao u zadnje vrijeme. Slažem se za ocjenu 8/10. |
presao igru, vidio sva tri kraja. bla bla bla, ocjena 7/10. uglavnom, vrijedi odigrati. nije sve u grafici.........
|
svake pohvale za igru,atmosfera,grafika,savršeno :)
|
ev presao igru, i mogu rec da je meni bila mnogo dobra ;D
rijetko kad odigram neki sp do kraja, al ovo je bilo dobro. Nista previse originalno i novo, al kako su to napravili, zanimljivo. Bilo je par bug-ova s grafikom i to, al nista prestrasno ;D |
Slažem se, igra je sasvim ok, ništa spektakularno al ima svojih trenutaka. Moj najbolji trenutak je svaki put kad se dokopam seekera :care:
|
Decki,ja ne znam na kojem vi principu ocjenjujete igre i koliko ste uopce igara odigrali u zivotu,ali igra ne da je tesko smece,nego je zalosno koliko su iskopirali Time Shift koji je ionako vec sam po sebi bio los.
|
Citiraj:
|
Vidis,oni su iskopirali od vise igara kao Bioshock one audio diary-es i poruke na Zidu,od timeshifta par stvari,ali su doradili i super implentirali u igru...
Sami tvorci su rekli da nisu htjeli uvesti nista revolucionarno,vec kopirati par igara i doraditi...Igra je po meni super,prešao sam ju,jedino grafika i teksture,ali sto se tice svega ok :) |
Citiraj:
A TimeShift sam igrao i tam je cjli okoliš uhvaćen u vremenske promjene, a ovdje kolko sam skužio biraš ti što ćeš mjenjat... |
Citiraj:
i da, po cemu je tocno igra smece? ili cu preformulirati pitanje; koja igra unazad par godina godina nije smece? |
Citiraj:
|
Ako na gore dva postavljena pitanja lik odgovori CoD6, molim instant ban :D
Ja neću još ništa o igri kad nisam igro, ali defnitivno vrjedo probati po svmu navedenom i viđenom u ovoj temi. |
Citiraj:
Jest,ali imas one kao krugove koje izbacujes,oni usporavaju vrijeme i to je receno da je uzeto iz Timeshift-a... Meni je igra ok,probaj odigrati i ti,mozda ti se svidi :) |
presao igru...nista spektakularno, ali vrijedi odigrati...solidna pricica...dobar gameplay...malo ima problema sa texturama i grafikom, ali nije to ni toliko bitno....meni se takoder svidjela....i eto, jos jedna kopija: pokazuje ti put kao i kod dead space-a..:)
|
Prešao. Solidna grafika (nezahtjevna), solidan gameplay, na trenutke dosadno, mješavina svega, pa podsjeća i na HL2 i na Dead Space i na svašta nešta. Solidno, šteta što nema više scary trenutaka, osim onog s početka kad onaj mrtvac živne.
|
Igrao, na pola odustao
ova igra izgleda kao da zaostaje par godina i taj Unreal engine treba zakopat jednom zauvijek, ugl ocjena 5/10. |
kaj svima tako grafika smeta? meni je čist fajn ....
|
Smeta to sto u nekim trenucima igra izgleda kao da je nedovrsena.
|
to ti mozda izgleda jer, kao sto sam vec prije spomenuo, to je UT3 engine i posto se texture postavljaju od low na gore do postavljenih postavki, nekad kasne za lokacijom igraca.
|
Iskreno, j*beš grafiku ako igra nije igriva.
Singularity je igriv sa super i sa nikakvom grafikom. |
izasao je patch 1.1 koji rjesava problem sa grafikom odnosno teksturama.
"Texture streaming: some players have experienced a streaming bug that occurred on higher resolutions after playing for extended periods. This has been fixed." |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47. |