![]() |
Čekamo da se pojavi "prava" verzija igre, dotad svrš na JUTUBU, ali ne vidim neki napredak u odnosu na jedinicu...
|
Veli lik na jubitubiju:
Headphones? Check. Dark Room? Check. Adult Diaper? Check. Jos samo cekam igru :) |
Igra tko? Upravo gledam animirani film Dead Space: Aftermath, radnja se odvija između prvog i drugog dijela igre ... nabrijavam se dok ne nabavim igru. Meni je ovo odlična priča, od prvih Resident Evil-a nisam toliko bio zainteresiran za neku igru.
|
Mene je i prvi dio razočarao, tako da ovo neću niti igrati. Po svemu viđenom, dvojka je više kao respin prvog djela sa nadovezanom pričom, mrvicu dotjeranom grafikom, zvukom, itd.itd.
|
Ja prvi dio jos imam doma, odigrao mozda prvih 5-7% igre i onda stao. Ne sjecam se zasto, ne zato sto mi se nije svidjala (jer obozavam survival horrore), mislim da sam tada imao hrpu igara za odigrat pa sam jednostavno krenuo nesto drugo, mislio se vratit na dead space i nikad nisam.
Ali drugi dio cu definitivno odigrat, sad imam cajta. Cini se da ce igra biti teska cca 17-18 Gb :fiju: |
Vidim da je zasad dobre ocjene pobrala na vise portala i kod prvih korisnika. Jos trebam oslobodit cca 18 GB diska i pricekat "pogodan" trenutak za nabavu :D
|
Eto,idem i ja isprobati "drugu" verziju igre pa javim dojmove.
Ako nekome treba,neka se javi na PM. |
Citiraj:
Evo jedan video 2-ice od danas |
Igrao nekih pola sata i manje.. Zasad ne kužim početak.. Istina, nisam igrao prvi dio, pa neznam što je bilo na kraju.. Uglavnom trčim među hordom Nekromorfa, nabavim puškicu i rokam.. Nisu mi toliko oni strašni kad izlete, ali bokte, bilo je par puta da pukne neka cijev, a ja se stresem ko lud...
|
Ja cu da jos malo pricekam, ne zelim zapeti na 7. poglavlju ko ostali :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni recimo nije toliko problem pogled s boka, nego što je taj pogled ovdje nekako čudno izveden. recimo pogled s boka u Gears of Waru mi uopće nije smetao, ovdje mi je nekako neprirodno.
|
Citiraj:
|
sad probo,sve pet kamera ista ko u 1 djelu,ocjena 5/10 zbog kamere,da nema mjenjanja wsad u strelice bi bilo 0/10,možda ima neki mod za promjenu najgoreg ikad viđenog kuta kameru u jednom fps-u.
|
Citiraj:
I meni kamera nije skoro nikakav problem, nakon pola sata sve normalno :) |
se normalizira??? daj screnshoot.
|
ne normalizira se nego se navikneš :D
|
Upravo sam odigrao sat vremena i samo mogu reći da je igra fantastična!
Nabijena akcijom, unese te atmosferom i trzne sa stolice kad treba. Duja je sve što je jedinica trebala biti, sve su poboljšali, a drže se starog koncepta. U prvih par minuta se odmah vidi da je tu uloženo puno truda. :respekt: Kupujem prvom prilikom čim neko sniženje uleti... :care: Za one kojima smeta kamera: Ako ja mogu igrati na 17" monitoru gdje Isaac zauzme cijeli ekran i ostati ovako oduševljen onda možete i vi dati igru šansu od pola sata da se naviknete na ovaj malo drukčiji pogled. |
Vani vam je fix za taj 7. level ko ima problema.
|
Ne znam što bih napisao, osim da je igra uistinu odlična! :care:
|
Citiraj:
Citiraj:
Tolko je zbunjen da to nije za vjerovati :D Pišao sam se od smijeha :D "Tell you what, you get me an AK47 and I'm all yours" :D :D Igra je kao i njen prethodnik, srednja žalost. |
Ma nije igra losa, u biti mozda i jest, ali s obzirom sto danas prolazi pod "igrom" ovo je mega hit.
Sad samo treba uhvatit vremena i pocet igrat. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije savršena no definitivno debelo iznad prosijeka. |
evo ja sam na 8. chapteru.igra do jaja.bit ce mi zao kad ju pređem...
|
kakve su kontrole? jel su s*anje kao i u prvom dijelu?
tj generalni lag (sve nekako usporeno, neprecizno kad se usporedi sa nekim shooterom) sa misem? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čujem da traje (samo) 10ak sati. Citiraj:
Sad je sasvim normalna brzina ko u svakom drugom TPSu. |
Evo bas se i ja spremam odigrat dead space 2, i iskreno bas zbog kamere sam se i odlucio odigrat je... A moram priznat da me kamera malo podsjeca na batmana aa a tamo sam uzivao u tom pogledu...
|
Prvi Dead Space bio je odličan.
Dead Space 2 je još bolji. Zašto? Jer je ovo jedina igra koju sam u zadnjih 2-3 godine odigrao 6 i pol sati u šutu, i htio igrat i dalje.... Skidam kapu! |
poceo igrat 1-icu ponovo predobra igra u svakom pogledu :) U rangu FEARA po strahu. Kut kamere je odlican da se useres od straha koji put i to je car ove igre. Posto dvojku jos nisam instalirao ali cu to napravit kad zavrsim 1icu onda cu ovdje vise komentirat.
Pitanje koliko 2-ka ima sati igre?! |
Jel zna itko koliko chaptera ima dvojka? ja trenutno na 10-tom...
|
Citiraj:
|
Pa daj počnite koristiti spoiler opciju, majku mu. :(
|
Citiraj:
|
Istinabog. Nije bas neki spoiler....to je ko da ti neko kaze da film traje sat i 38 minuta ili dva sata i pet minuta, nije bas da ce nesto pokvarit dozivljaj filma. :D
|
svejedno on sada na 15. chapteru zna da dolazi kraj.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:12. |