![]() |
DFI je tu ,a x800xl će kad stigne plaća :)
da da prelazim na ATi :D :D jebiga najbolji umjer uloženo/dobiveno je ta xl tagan 480W novi je uletio , memoriju sam prodao , sad vrebam neki twinmos sa utt/bh5 po popularnoj cijeni tak da skoro možete i mene članom smatrati @tor ništa čudno za kingmaxa...DFI nevoli stvarno veliku količinu različitih memorija iako je moj HC500 uredno radio na 500MHz 3-4-4-8 |
Ja sam imao svakakve meme, jedino sa Kingmaxom nisam bio baš zadovoljan.
Supertaljent je čist ok. Kaje Mental, pa nije fakat vrag da prelaziš u ATI tabor???:D :D :D |
Citiraj:
nakon kaj si nam tu dugo vremena pilio mozak kak je 6800LE state of the art najbolji čip u svemiru:D :D e nećemo samo tako ptico jedna moral buš se nečim masno iskupit:D :D |
Ja čekam jesen, i niske cijen i pare u novčaniku pa idem u kupovinu.
DFI X800XL 3000 ili 3200 Pa će DFI infinty ili u penziju ili na tržnicu, a 9800pro ( treća ) će ić po čekić. Da krepla je i torova Sapphirka 9800pro koja je zamjenila moju Tyanicu bez da sam ju tako! Ovaj puta je mema otišla u 3PM.:fuming: :fuming: :rambo: :rambo: :rambo: Dođe mi kupit GF4MX420 nazad |
Citiraj:
koju god ATI-cu zemeš ta rikne:D moral buš izgleda preć na nevidiju:D iako ništ čudno s obzirom da ti je tor prodal grafu:D :D :D |
Citiraj:
|
ne jelc DVE su otišle.
Ona Tyanica je meni jako sumnjiva da je to VeCE mil uzel robu koja nije prošla testiranje. Jer je Tyanica inače skuplja od Sapphirki i Herca a za Herc i Sapphire sam trebao nadoplatit. Nemoram ti reć kolko sam blizu d ačekićem sve porazbijam. |
Si nosil na garanciju???
Kaj su ti rekli? |
Da bu bilo gotovo u ponedeljak.
|
Citiraj:
Nisam ja kriv što moje komponente umru od tuge zamnom:D Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Da nisu Židovi...opet...???:clap: |
Citiraj:
pa prema tome i sve kartice koje nama ne bi radile završe kod tebe:D :D |
Citiraj:
|
da vas neznam uživo rekao bi da imate 15godina svi odreda :D
nemora u mom kompu biti nvidia...samo mora biti najisplativija kartica u tom trenutku :smoke: (to što sam ja malo sretniji ako je to nv je druga priča :) ) tako da najvjerojatnije bude x800xl pala...trebam prvo vidi dali se ove x800 vulgaris iz linksa daju otključati....znate da se ja volim igrati s tim :D :D @pinsla situacija : imaš priliku kupiti 6800le novu za koju znaš da radi 16/6 (ili 12/6), gore je 2.2ns memorija i još ju platiš 1600Kn....u 10. mjesecu prošle godine boljeg deal-a nije bilo a da je kartica tog ranga i više nego dovoljna za sve igre u 1024 ili 1280 sa umjerenim AA i AF...provjereno znam to kaj je 6800LE sad totalno nesplativa investicija je druga priča :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne ne ja imam 16 i pol:D ma nemoj se sad tu izmotavat iz jednog u drugi tabor ne prelazi se tako lako:D to uvijek ostavlja posljedice:D i da baj dvej 6800LE je bila isplativa investicija nikad pa ni onda |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57. |