![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
OT:Kaj radi izmedu dva napaljena slovenca? -smeta! |
joj , meni bi to došlo nevjerovatno :D u ovome dobu šugave plaće i kresanja iste , poslao u petak
|
svima bi to dobro došlo, nemoj drukat za sebe. sad će se počet imovinske kartice iznosti i presjek plaće od zadnjih 56 mjeseci :D
|
Citiraj:
:lol2: |
Ja sam postao nočas,mislim da je to idealno vrijeme bilo..:) Kao djete sam bio u Dječjem klubu bio dobio Action mana,valjda ću sad napajanje.. a taman bi mi dobro došlo.
|
poslano,sretno svima,a bome i meni :D
|
Ak dobim napajanje poklanjam svoje!:D
|
IMO taj 66. mail je poslan još prvi dan. Pa gledajte kako je bilo sa prvim giveawayem :).
|
koja je vrijednost kućišta i napajanja?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
lol prvo svi govore kak ce slati zadnji dan, a sad pak da je vec to poslano prvi dan :D |
joj, ko će još 24 sata izdržat :D
|
Citiraj:
Ja sam posla odma 1 dan, pa "kom opanci, a kom obojci" (ili nesto sl. =), ali ako ne dobijem svejedno super - moj raidmax i 400W chief jos uvik podnose teret godina kao i njihov uvazeni gazda :) BTW da zbilja se pocelo gomilat postova poput: crklo/cvrkuce mi napajanje, uvija mi se hauba/kuciste, ne vidim konfu od bilog dima u mojoj jazbini, vidoviti Milan je reka/(na)kaza.... |
ja sam isto jos u petak poslo,volio bi to da dobim...
trebo sam napravit 66 maila i sa 66 raz nickova se prijavit i adrese rokat od frendova, al ne ja sam posten...:D:D:D:D Sretno svima pa ko osvoji osvoji |
ovdje veca euforije nego kad je dan prije bozica :D:D:D
|
ajmooooooo:D
|
di će bit objavljeno? ajde već:D
|
objava po pravilima ide sutra ujutro:D
|
Citiraj:
|
Pa službeno je već 00:00:01 jutro :D
|
Ajme, upravo mi je krepalo napajanje i povuklo, srecom, samo kuciste za sobom, mogu li bas ja dob..... :):D:roller:
|
daj neka neko locka ovu temu, ovo je fakat već postalo blesavo... :D ko mala deca: meni, meni, meni, meni... :D
Gasi! :D |
Zasto lockat?Pa mora ostat u pogonu da mozemo sretnom dobitniku cestitati.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa 66 sa razlicitim nickovima i mail adresama... :D
de kad ce rezultati vise...:roller::roller::roller::roller: |
i?????????????
|
A jeste lešinari. :D
|
Objavljeni su dobitnici.
Kućište je osvojio Marko Vrbatović (nick: knocker), a napajanje Jurica Paršić (nick: raven_1). Za sve koje zanimaju vremena, Jurica je svoj mail poslao 27.5 u 14.58 a Marko 27.5 u 21.40. Čestitamo dobitnicima! |
Haha, damn, posla sam 27.5 u 13.54 - bliiizu :D
|
uu, di sam ja onda.. :D
poslo 30.5. u 20:40.. |
Fino. Sad budem sestri stavio novo napajanje u komp. :)
|
Kad vec nisam dobio sva sreca da nisam bio niti blizu pa se ne moram gristi :D
|
osvojio sam kuciste ? zezas ?
|
Cestitke dobitnicima :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:52. |