![]() |
Ja imam još uvijek onaj njihov NS1040 prijamnik koji radi bez greške..
Dok je Total bio zasebna firma, kod isteka ugovora su me znali sami zvati i nuditi mi popuste za produljenje ugovora. Sada mi je ugovor istekao u trećem mjesecu, nitko ništa ne zove. A i kad malo razmislim, i ne trebaju, dobro mi je i ovak.. |
Bio sam ih kontaktirao nedavno jer sam vidio da uz TotalTV sad dobiješ i EON TV...
I pitam ih kako mogu samo aktivirati EON TV uz već postojeći TotalTV Premium koji ima... Kažu oni novi zahtjev, novi ugovor, vraćam opremu, dolaze mi montirati novu opremu.... Rekoh WTF? Pa imam sve instalirano, samo hoću još EON TV da mogu koristiti uz TotalTV... Ne može... samo odjava i ponovno prijava i instalacija... koja glupost.... Tak da sam odustao za sada.... |
Citiraj:
Dobiješ EON TV aplikaciju i možeš ga koristiti na tri uređaja ali ne možeš koristiti na smart TV samo tablet ili računalo. Ja sam aktivirao preko tableta, instalirao njihovu aplikaciju (telemah hrvatska)i povezao svoj račun (treba broj ugovora s računa ili ih nazoveš da ti kažu koji je broj). |
Citiraj:
Tako da sretno ti bilo i budi uporan. P.S. Možda je sad drugačije otkad ih je telemach preuzeo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:47. |