![]() |
|
Citiraj:
Da izlazi za PC! |
kad ce vise izaci na PC-u....
|
ovo bi trebalo rulati :)
|
|
Haha dolazi istog datuma kad i witcher 2
witcher 2 ce ga pokopat. veliki fail za fable 3. |
Umjesto da su izdali oko 1/2. mjeseca da imamo sta igrati u iscekivanju Dragon Age 2 i Witchera oni ce izdati u skoro identicnom razdoblju kada i Witchera.
Thumb up :chears: |
lol Fable ce se barem kod mene prije igrati nego ijedan navedeni xD
|
Pa ne mogu se te tri igre stavljati baš u isti koš, svaka je rpg na "svoj" način i svaka ima svoje pobornike. No da su fulali datum i jesu, ovaj mjesec je bio kao stvoren za izdavanje takve igre.
|
Bas ce ga witcher pokopat .....svakome po svom ukusu
Ja rade zaigram Fable 1 nego The witcher EE, makar je witcher graficki superiorniji Ako netko love RPG-ove odigrat ce oba i uzivat u njima :) Meni vise pase lagana atmosfera u fablu, jos kad sam vidio tko je dao glasove u igri odusevio sam se: John Cleese, Sir Ben Kingsley,Simon Pegg , ma milina :) |
Došli sistemski zahtjevi. Ništa prezahtjevno no pošto je to još samo jedan console port nadam se da nebu problema s optimizacijom.
Minimalna konfiguracija: OS: XP 32 SP3, Vista 32/64 , Win 7 32/64 CPU: Intel Core 2 Duo 2GHz ili AMD Athlon X2 4000+ Memorija: 2GB Hard Disk: 12 GB slobodnog prostora Grafička kartica: NVidia 7600GT ili ATI HD 2600 Pro Mreža: Internet ili LAN konekcija za kooperativni MP Preporučeni zahtjevi: OS: Win 7 CPU: Intel Pentium 2.9Ghz Core 2 Duo ili jači Memorija: 4GB Hard Disk: 12 GB slobodnog prostora Grafička kartica: Nvidia 260GTX ili ATI 5770 1GB ili jača Mreža: Internet ili LAN konekcija za kooperativni MP |
Da im vjerujemo ili ne?
|
igra je vani,bas me zanimaju komentari
|
Navodno je izasla, al' aspolutno nigdje je nema ni za kupit :D
|
na IGN-u kad ides kupit kazu odgođena na 3 dana
|
Eto pribavio ga napokon, malo me umor hvata pa sutra isprobam i javim dojmove :D
|
Eto ljudi, ja ju imam.. Počeo igrati, meni radi okej, šta se grafike tiče... Pregledao prvi dio uvodnih filmova, sad malo počeo s princom igrati :) Javim još info kasnije :)
|
meni super zasad, igram čuku i pol... sve na ultima
izgleda ima neki lok na 30fps? još bolje btw john cleese FTW uvodna animacija super, stalno briju na te čikenajzere |
Sviđa mi se mnogo igra ali mi taj 30fps lock ide na živce. Proklete konzole i portovi s njih. :hitthewal:
|
Citiraj:
|
igram par sati i zadovoljan sam, arkadna avanturica za razbit vrijeme i nema živciranja :D
doduše mogli su malo poradit na tome da svi u gradu ne izgledaju isto al dobro..neću cjepidlačit |
Igra kao igra je ok, samo opet imam problema sa zvukom, pola stvari ne čujem jednostavno, sada igram na analognim zvucnicima, probat cu prebaciti na opticki izlaz pa pustiti 5.1 preko kucnog kina, valjda ce biti bolje, ovak je mal glupo... grafika je ok, nista ne steka na 1440x900, skoro sve na high tak da mi oke
|
ovi ako pokriju troškove prebacivanja na PC mogu biti sretni
|
Citiraj:
Malo imam 30 fps malo 500... Strasno :D A mislio sam da je Witcher 2 neoptimiziran. |
Dobra igra iako mi je jedinica bila bolja
|
Original je bila jedina igra koju sam prešao u jednom dahu. Igra od koje se nisam odvajao dok ju nisam prešao.
Ovdje pak... hmmm, ni sam neznam. Definitivno je ostao onaj Fable feeling, što je dobra stvar Ali me nije baš oduševila. Kamera je troma, živcira me ono držanje keya pri odabiru dok se onaj krug ne popuni. Vjerovatno ću nastaviti igrati, možda kasnije krene nabolje |
Da li je igru moguće igrati s gamepadom?.. Imam neki Gembirdov jeftini, ali ima 2 analoga... Hvala!
|
Ja imam xboxov gamepad i radi odlicno. Ali nisam naviknut na gamepad pa sam se vratio na dobrog starog misa :D
|
igra mi ima predobar humor, dijalozi i općenito cijela igra je temeljena na humoru koji čak i nije loš, GG
|
Citiraj:
|
zvuči kontradiktorno neznam što mi je bilo :D
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Eto, čim idem dalje u igri, to postaje dosadnija :( U legendarnom the lost chapters nisam se odvajao od kompa, a u ovoj jedva da odvojim vremena da odigram malo.. A vremena imam :)
|
|
Nije sad baš Fable 3 loša igra no prema The Lost Chaptersu je nekako mlohava.
Priča kako napreduje postaje sve dosadnija i gubi se ona poznata Fable atmosfera. TLC je imao vrhunsku priču i atmosferu i jednostavno te to držalo da igraš do kraja. Osim toga igra ima još dva minusa. Prvo, što se pojednostavila (poglupila) i tako izgubila skoro sve RPG elemente (neznam za dvojku no TLC je bio klasičan RPG). Drugo, igra je običan konzolaški port tako da je optimizacija loša, zahtjevi su jednostavno preveliki za ono što igra nudi. Na početku je bilo ok, uvod u priču nije bio toliko senzacijonalan no postigao je to da me zainteresira no kako napredujem sve dalje, manje me privlači, posebno me živcira tj. glupo je izvedeno napredovanje skillova i onaj Sanctuary. Vjerojatno ću je odigrati do kraja ali tek poslje novog Witchera. |
Igram na PCu i mogu rec da je ovo igra za djecu... neko pjevanje, fuckanje oko NPCa...
bez veze... Prica mozda i je nesto, ali previse je sve karikirano.. Ocekivao sam malo ozbiljniju igru! I kamera mi ide na zivce, ali i dalje jos igram :) |
jel imam kakav patch za pc za ovo jel evo nakon jedno 4 sata igranja mi veli save file corrupted mislim fakat super i svako malo pada frame optimizacija nula!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:41. |