![]() |
AC2 sam bio kupio i skroz me oduševila, tako da ću sigurno kupiti i broderhood!!
jedva čekam!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Receno je da ce AC serijal poslije brotherhooda napravit stanku od nekoliko godina :stoopid: |
http://www.videogamesblogger.com/200...e-assassin.htm
Evo vamo se nešto govori o 3 nastavku. Možda glavna junakinja bude ženska, a radnja u engleskoj za vrijeme WW2. |
Citiraj:
|
|
BUG-pa to je gore od frostytech-a za kulere lol
|
Normalno uvjek za PC moraju nekaj odgajdat,da bitno je da za Ps3 izlazi po planu.Treba pobunu napraviti
|
|
|
prebolesno, jedva cekam.
|
Eto, xbox verzija izašla i odlično primljena od naroda i reviewera čini se....a za PeCe verziju piše čekat do drugog mjeseca 2011...:hitthewal:
|
Šuga, PC opet mora čekat dok konzole prve dobiju sve
|
po prvim reviewima izgleda vrlo dobro, bolje od prvog dijela a za nijansu slabije od drugog, zlatna sredina :)
mislim da cu je nabavit za ps3 i preskocit cekanje za PC, ta igra mi vise pase za igrat s gamepadom nego s misom |
Citiraj:
inace u zadnjih tjedan dana preso AC1 i AC2 i nemrem docekat Brotherhood xD Svako malo po YTu švrljam i gledam trailere xD http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood/ - prvi trailer je prejeben... i ovo mi izgleda zanimljivo :D Nešto o budućnosti ACa :) |
Prvi Assassins Creed: Brotherhood DLC će bit besplatan
EDIT: i gledam baš gdje bi se dalo preorderat (guglam to) i naletim na ovo Release Date 2/22/2011 Na GameStopu za $59.99 i ovo se dobije na poklon Citiraj:
|
Nisam nikad kupio igru koja je tek izasla ili pak napravio preorder, uvijek kupim malo kasnije, par mjeseci, ako je igra toga vrijedna,naravno..
Ovo govorim jer me bas nekako interesira preordat ovaj nastavak, pa dal se to moze negdje kod nas i da se uz igru dobiju oni pokloni/dodaci (figura assassina itd)?? I kolika bi cijena bila? U najgorem slucaju dao bi nekome od vas pare pa da uzmete vani.. ako budem pri parama. Ili ce bit I.L.T.. Thx |
Citiraj:
No tek i izlazi za 2 i sića mjeseca pa če vjerojatno bit kod nekog od naših za preorder :) |
Hmm, čini se da sam na vrijeme odigrao Assassin's Creed 2 :D. Taman par mjeseci odmora dok ne izađe Brotherhood. Sad sam u par dana prešao igru (22h gameplaya), sviđa mi se igra, pogotovo "parkour" :P. Bil bi super da u trojci ideš tražiti ostale vaultove po svijetu XD.
|
Citiraj:
|
Misliš ovdje u dvojci?? Jer nisam primijetio da mi se uništio, osim ako pričaš za brotherhood.
|
Ja prvo moram igrati AC1 pa AC2, taman negdje izađe i taj nastavak... ;) Ajde idem kupiti jedinicu... ;)
|
Citiraj:
imaš u traileru tu negdje gore... Citiraj:
Ima iste/slicne karakteristike kao i Armor of Altair pa je svejedno... http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Armor_of_Brutus |
Ah to. Oh well, it lasted it's time the altair armor, par stoljeća :p. Armor Brutus, brutalno izgleda :D
|
|
Meni je iskreno w/e glavno da ne razočaraju...
|
:D :D
|
Citiraj:
|
"then goes to smell his sword
... not sure why." na 2:14/2:15 :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislio neki dobar gameplay video a na kraju ovo Tolko sam se smijao da me stara počela čudno gledat |
|
|
Igra se sve više usmjerava na multiplayer i još malo pa neka svake godine rade nove nastavke kao COD koji se uzima najviše zbog multiplayer igranja. Mislim da onda igra gubi početni smisao jer očito je novac u prvom planu koji se vidi kroz forsiranje multiplayera još bi trebali staviti i pretplatu za to. Inače ovaj zadnji Brotherhood zna imati dosta teških misija i sve više su tipa da u roku pet minuta moraš proći neopaženo kraj stotinu stražara i obaviti glavni zadatak, još da ima quick save bilo bi lakše. Dvojka je bila bolje izbalansirana u tom pogledu a ovdje su to nepotrebno još više otežali, također natrpali su puno side questova kojih isto ima u tom stilu a nisu bitni jer se može završiti igra i bez njih ali vjerojatno što toga nije bilo u prvom dijelu sada mora biti gomila jer i u dvojci nisam radio puno side questova jedino za Altair armor i dlc misije su bile dobre (dvije).
|
Mjesec i 20 dana do izlaska :D |
jos nema offical date za PC?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam znao al sam zaboravio...:D