![]() |
Re: LINKS i njihova "velika susretljivost"
Citiraj:
:confused: Pa jesi ti možda Luka Raić? |
A ko je taj?:gringo:
|
Ne, nisam Luka. :D
Znam ja zašto sam nejebao, ali jebemu samo neka pogledaju listu mojih reklamacija pa nek mi kažu nešto... Citiraj:
|
nema veze TOR, zahvaljujuči tvojim prijasnjm reklamama , dobili su nas drugih 500:D
Citiraj:
|
ja kupujem puno u linksu al kupujem puno i po drugim ducanima, recimo da u links odem najmanje jednom na mj i ostavim 1000kn u prosjeku, al to ne znaci da drugi ducani ne postoje kupim tamo di mi je najjeftinije ili di ima tocno ono sta trazim. je u linksu mi daju da si uzmem kuciste pa ga u servisu rastavim i malo poslusam i to mi puno znaci i onak nekako je frendly atmosfera dojdem i znam vec neke ljude tamo i ljepo je da te prodavac za po imenu i da te ljepo pozdravi svaki put kad dojdes al da me sjebu za nesto jednom nebi me tak brzo ili u najboljem slucaju tak puno vidli. ko sto sam reko i ja sam probo mjenjat maticu tamo 8kda3+ za dfi rekli su da nemoze i dobro nije me puno naljutilo jer ima u njihovom pravilniku da mjenjau za drugi porizvod samo u roku 7 dana, a proslo je 3 mj. cak sam dobio novu plocu bez da su oni od uvoznika (hgspot) dobili potvrdu da je ploca nesipravna. svi ducani imaju svoje dobre i lose strane stvar je samo dal se mozes naviknut na lose. Hgspot ima super reklamaciju sto se mene tice daju ti uvijek sve i dosta brzo, ve mil ima male cjene, links frendly pristup. stvar je tvog izbor jer ti si onaj koj ima izbor gdje i kako kupovat
|
>>>>@ Codiac : hehe, ti nikad ne propuštaš priliku pljunuti na Links, a? Daj se javi kad si na faksu da napokon popijemo onu kavu.
Nije da pljujem po njima samo zelim dati do znanja ono sto je vec receno da se SVE vrti oko love a ovo frendly pristup and shit je samo farsa. Da se razumijemo da sam na na njihovom mjestu i ja bi to radio jer jebiga to je biznis :D . E da calnem te za kavu :D >>>>Pa naravno...nisam pi... da me podmite s dva svjetleča ventilatora. Ovo je stvar principa, ne novaca ili dobitka. Nemaš beda. Evo o ovome sam ja pricao principima..... Svaka cast ;) |
Citiraj:
Samo kaj nas ima par koji smo dobri i vjerni kupci. Ja sam kupoval tamo komponenata HOHO, za firmu, za bratića, za njegovu curu, za buraza, za ...... Poznam dečke .... itd. Zbog toga i takove vijernosti zaslužujem određeni status. Kao osoba koja slobodno uzme par HDD-a doma i isproba ih. Uzme koji mu paše. Otvoriti škatulju MBO-a i vidjeti kaj ima unutra ... etc. Ekipa kaj tamo dođe i uzme gotovu konfu - tu nema kruha. Tor spada u VIP kupce. Jeltem bolesnike :D. Tha pa nismo mi tu šmrkljivci koji idu lemati HDD da krep, pa za 80 Gb HDD tražiti 160 na ime garancije :rolleyes: . Realno - ako Tor nije spizdil kutiju ili nekaj slično - treba mu se izaću u susret u ime dobrog poslovanja. Jebiga - u dućan dođe žena koja kod nas kupuje duže vrijeme i zadovoljna je. Puknu je zatvarač na hlaćama nakon 7 dana. Shit happends. Popravili hlače u roku od 2 dana i uz smiješak i ispriku ubacili bluzu po volji. Žena oduševljena, nama garantirana stalna mušterija. Kupca se treba potplatiti. Pitajte stare trgovce KOJI ZNAJU JAKO DOBRO !!! Kupcu se ide niz dlaku maksimalno. Dakako usput ga opereš za dobru lovu, ali bitno je da si i ti i kupac zadovoljni. njima je trošak zamijene MBO-a recimo 800 Kn. Dobitak od toga - Torova zahvalnost i vjernost nije opipljiva odmah, ali u roku od par mjeseci se itekako vidi financijski učinak jedne male geste. MORA postojati granica između obićnog kupca i onog koji kontinuirano ulaže u spomenuti dućan. Kako se ulaže u npr. inventar, tako se isto ulaže u kupca, jerbo i moje zadovoljstvo košta. Realno Links je skuplji od HG i Ve-Mila u mnogim stvarima. Jedino kaj ih je do sada vadilo je susretljivost. Kada to otiđe ... odlaze i kupci. Tanka je linije između zadovoljnog i bivšeg kupca .... |
Pravo zboriš, Taureenu! :) :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
tor jesi prico sa nekim lice u lice? i malo povisio glas i reko sta si sve radio? treba se malo i borit...
|
Citiraj:
|
Ja nisam neki velki kupac u linksu. Od 10 mj. prošle godine (kaj je to, sve skupa 5 mjeseci) sam možda ostavil 2000 kn. Uglavnom kupujem gluposti. Svaki put mi je gušt otić tam. Vidjet nova kučišta pročrčkat malo i kupit po kaj sam došo. Jednom sam im dopeljo mušteriju koja je ostavila 5000kn i to je to. Dobil sam majcu i sretan sam. I da nesmijem zaboravit, jednom su me slučajno zeznuli pa sam bezveze došel a nisu imali taj vent na zalihi kaj sam rezerviral pa su mi dali 50kn skuplji. Nije puno vama, ali meni školarcu je. Sve u svemu nemrem se požalit.
:beer: |
Ma tu se nema kaj pričati-Tor je stalni kupac koji je potrošio dosta love u njihovom dućanu, kupac koji PLAĆA uredno, ne nosi malo-malo komponente na reklamaciju koje su skurene greškom korisnika.
I nije tražio da mu se netko zato naguzi nego je htio 939 uz nadoplatu. Tako da ne mora malo-malo nositi ploču na reklamaciju jer mu komp ne služi za net i zajebanciju nego i za posao. Da su htjeli-kao takvom kupcu su mu mogli izaći u susret. I ne bi ih ništa koštalo extra a kupac bi bio zadovoljan. I ne radi se o nekakvom klincu koji kuri ploču zato kaj mu se ne clocka kao susjedova nego o netkom tko je kupio skupu i dobro opremljenu ploču koju nije ni clocknuo... |
moram i ja malo.....
ja bi samo stel podsjetit ekipu na jedan thread od prosle godine, u kojem smo pljuvali po svemu a dizali Links u nebesa...., je priznajem , i ja sam ih hvalil , jel su decki to(onda!) i zasluzili, firma je bila u ekspanziji, isli su nam svima niz dlaku maksimalno , jel kupac je uvijek u pravu, jel tak...ali, ak se sjecate... tada smo Rakonja i ja isto rekli da je to OK, ali samo ak bude u kontinuitetu i ak se Glavonje ne potkoze i malcice umisle.. ondak buju isti ko i ostali....
To sam onda rekao dobrohotno i s vjerom da se i na nasim prostorima moze ostvariti respektabilno mjesto ,medu velikom konkurencijom PC shopova, ali samo ak to bude u kontinuitetu.. Nisam nikakva crna vrana, i dalje mislim da su prodavaci, skladistari i ini decki u Linksu super, i dalje dodem i kupim,ak mi odgovara, ali vidljivo je da je s porastom poslovanja opala briga za kupce i mi koji smo bili pazeni i mazeni , sad smo samo brojka u silnom redu faktura...... i to je ono kaj nas muci, jel smo prije bili jednakiji medu jednakima, a sad ....... I ja sam sto za sebe osobno, a sto za moje musterije ostavio u ove 2 godine ohoho nofci, i mogu reci nisam ih puno gnjavio sa reklamacijama, uglavnom... ,sad vise nemam Onaj feeling kad idem u shoping u Links...a to odma sa sobom vuce i sporije trzanje pinke iz dzepa i slabiju potrosnju... Tor je prosel kak je prosel, ziher sam da mu je krivo, bilo bi i meni( a i bilo mi je!), kad te tak otpile, hjebiga, kak veli Paske, sad bu trebalo malo vise surfat i najti nekaj novega di bumo za svoju pinku dobili i extra smjesak i uslugu....jel to tak ide, svoje peneze morete trositi tam di vama najbolje pase... |
Srijeda, još se nisu udostojili odgovoriti na moj, nadasve ljubazan mail, u kojem tražim nekakvo objašnjenje. Niš, to je to. Zatvram butigu.:o
|
ko za vraga meni krepa 9800pro (modana sa vga silencerom v3) i to od strane linksa, imam garanciju, dao sam sve potrebno BD-u pa cemo vidjeti da li ce se usuditi njega odbiti sutra u Linksu :)
|
A nis master onda postaj rezultate :D
|
[QUOTE]Originally posted by Jelc
koju nije ni clocknuo. pa ko mu je kirv kaj nije clocknuo kak spada i skurio ploču onda bi mu barem bilo lakše:D ovak se nema pravo buniti:D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
[QUOTE]Originally posted by pinsla
Citiraj:
|
hgšrot
kupovao sam u linksu barem 10ak puta (ostavio sam oko 7k krznenih) kao i u HGspotu (HGšrot)
ali evo prosli tjedan narucim iz hgspota satelitsku antenu a oni mi posalju tanjur bez cijelog nosaca lnba i jos mi onda kad ih nazovem kazu da sam dosadan sto zovem zbog toga, ja zovem da nisu poslali sve i tip mi kaze sta zovem 5 dana zaredom u vezi toga po mojem je links bolji jer nisam imao problema sa mijenjanjem staro za novo i tako nesto slicno a o hgšrotu necu nist rec (no comment) |
Upravo zbog takvih i mjenjanja staro za novo je tor i na*ebo. Ne mislim sad na tebe illusion nego govorim općenito.
|
Citiraj:
I svakog jebenog frenda kojeg je znao poslao kupovati u Linksu. Tako da bi on trebao biti g.kupac:D Pogotovo zato kaj je od svega kaj je kupio samo tri-četri puta nekaj reklamirao. To je stvar odnosa prema kupcu, ili ne-odnosa bolje rečeno, ja ću osobno svakog tko toliko kuna ulupa kod mene i ako ga ne trebam vući po sudovima jer nije platio (a on je ) "ljubiti u guzu" Dobar kupac je dobar kupac. I još plaća na vrijeme. Ne vucara svaki dan komponente na reklamaciju koje je zajebao on pri ugradnji ili idiot od korisnika... To je više naš Rvatcki problem da kad sve delaš "na finjaka" najebeš... |
Re: hgšrot
Citiraj:
Bez uvrede, ali ova kupovina tanjura i LNBa u HG spotu mi je isto ko da si ja kupim tanjur i reciever u Metrou, kod prodavača kod kojih, kad bi ih pitao koliko taj LNB satelita može lovit, u najmanju ruku bi me gledali zbunjeno. :D |
Re: Re: hgšrot
Citiraj:
Zajeb se može svuda dogodit npr u Antenama sam uzeo reciver i kako je to bio tko zna koji po redu, ne kontrolirah. Dođem doma petak popodne a u kutiji ni daljinskog. Normalno kiseljenje do ponedjeljka i a onda do njih. Uz blago opravdanje da su mi zabunom isporučili reklamni primjerak. Radi buduće suradnje nisam prigovarao ali.... |
Re: Re: hgšrot
Citiraj:
|
Re: Re: Re: hgšrot
Citiraj:
Za krepat. |
Re: Re: Re: Re: hgšrot
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa cekaj malo sta se nevidi ako je komponenta NAMJERNO skurena ili slucajno ?
Sta links nedobiva novu stvar od proizvodjaca ako je stara neispravna ? Mislim nekuzim jasno pise u garantnom listu ako dodje do ostecenja komponenti usljed nepravilnog rukovanja garancija nevrijedi to je to AMEN. A to ako netko namjerno nes skuri i vrati ako proizvodjac prizna gresku kakav problem oni dobiju novo daju kupcu i gotovo. Mislim ja uopce nekuzim to poslovanje garancija manje vrijedi ako je isteklo 300 od npr356 dana, sve cemo kupce odjebati jer ima debila koji mjenjaju komponente tak da ih skure itd.... Valjda oni imaju kakvu evidenciju tko je KOLIKO stvari reklamirao ? Necu stajati na niciju stranu ali TAJ STAV sada ce SVI najebati jer ima par debila nestoji pa nisu oni birtija pa ce zaradjivati na "stalnim" musterijama. Ruku na srce links bogme nije najjeftiniji ducan i da nemaju toliko raznolikih stvari DAVNO bi propali a uz ovakav stav im se nepise najbolje.... Zao mi je sto ima DEBILA ali ja to nemogu promjeniti a bogme nece ni oni uz ovakav stav gg no re na ovaj topic vise . |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
u praksi kolko sam cuo proizvođači isto nevole bas mjenjat, saphire recimo nece dat novu graficku ako je recimo neko stavio heatsinkove na ram! iako to nije krivac za kvar...
|
Komponente koje su otišle se uvijek donose na reklamaciju u ORIGINALNOM stanju bez obzira da li si ti pobošljao ono kaj je ona nudila ili ne.
Ne toliko zbog dućana već zbog proizvođača. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58. |