![]() |
Tor, dobra vam je taktika, zavadi pa vladaj :D
|
ovo je smijesno, sigurno je 25. mail poslan nakon 2 sata sto je objavljeno da se dijeli i koja je onda svrha dalje slati ^^ ,,, ali kako mod kaze, os nes, nemoras :D
|
zasto to traje tjedan dana a samo je 25. e-mail je dobitan..... nagradnjača je mogla trajati 30 min i to je previše.a mislim i da je namješteno :)
|
Kakav god način odabira pobjednika bio, uvijek se možeš žalit da je namješteno. Da kažu da biraju na random, opet bi se našo neko tko bi imao prigovor. Ako vam ne odgovara, ne morate sudjelovat i gotovo.
Ovako samo povećavate izglede da u skoro vrijeme ne bude nikakvih nagrada, jer se uvijek nađe masa nezadovoljnih s primjedbama. |
pssst tor, mailas mi kad stigne 24. mail, onak kak smo se dogovorili?
:D |
Citiraj:
|
Normalno da bi kad bi uz njih tražili i nova napajanja :D
|
Taman da ih i dijele uz kartice, opet bi bili dočekani s - "kaj bolji cooleri i vodena ne dolaze s karticama?":) Začarani krug.
|
Bunili bi se svi koji nisu iz okolice Zagreba.
Mislim, dijeli se kartica. Uvijeti su jednostavni, pravila su pravila. Da li se žalite kaj u Lotu 7/39 ne dobijete ništa ako imate 2 točna broja? Pravila su pravila, i prema njima igrate. Nitko vas ne tjera da igrate. Možda su baš prvih 30 mailova imali krive odgovore... |
ma gledaju na 25. tocni email. nemogu dodjelit nagradu 25-om mailu iako je netocan. ili mogu ? :D
|
Jeste napravili drame oko giveawaya, to čak ni nije nagradna igra pa da se mora izvlačit dobitnik. Ajd valjda će se neko usrećit s tom grafom. Meni bi fino pasala u komp za neki PES ili COD :D.
|
Kuš, ja sam sad siguran da sam ju ja dobil jer sam baš pazil da pošaljem 25. točni mail, al sad pak moram čekat skroz do četvrtka da me proglase pobjednikom :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Da, sve je namješteno. 25. mail s točnim odgovorom će dobiti nagradu. Ne spamajte više. |
Obzirom da je 25. mail odavno stigao, ne bi li bilo vrijeme da se otkrije pobjednik?
|
2. Sve što trebate napraviti je odgovoriti na četiri jednostavna pitanja i poslati ih na e-mail adresu giveaway_sapphire@pcekspert.com. 25. pristigli e-mail sa točnim odgovorima će u četvrtak 6.5 biti objavljen i nagrađen Sapphireovom grafičkom karticom.
|
kolko ta kartica otprilike košta u dučanu nova?
|
Oko 600 kuna. Koja desetica više-manje, ovisno o proizvođaču.
|
Lol, a ja sam mislio da je fama oko zotacovih boja (žuta/narančasta) bila smijurija (btw., grafa me još uvijek dobro služi :fala:) :D
Ne vidim čemu pobuna ako je od početka pisalo da je 25. mail s točnim odgovorima dobitni (a Tor je odgovorio i zašto je tako) :stoopid: edit: Ma vidio sam da je problem prvo bila točka, a onda se ušlo u raspravu o smislu 25-tog maila s točnim odgovorima. |
Citiraj:
Ja cekam ponoc da me nazovu macani sa pceskperta :D :goood: |
I, ko je dobio :D ?
|
Dobitnik je Zvonko Bočkaj, Crypto. Čestitamo!
|
Citiraj:
edit :evo taman se kreso oglasio.. |
aha, aktualni Vapor-X model je HD3870 Toxic :D Baš su me nasmijala ova dvosmislena pitanja. :D ako nedajbože PCE propadne, u Vladi RH bi se snašli idealno :D NHF dečki... ;)
Inače, svaka čast i čestitke pobjedniku :D |
Čestitam.
|
Citiraj:
|
Cestitam "Kripti" :D, iskreno jer ja nisam sudjelova - bio sam munjen i zbunjen postavljenim dvosmislenim pitanjem. Za sljedeci giveaway se nadam laksem pitanju i flexibilnijim izvlacenjem (kuvertiranje i tako):D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali idući puta ako bude kakav Gigabyte giveaway, a pitanje bude "navedite aktualne modele sa zalmanovim coolerom", sežem do 7900GS :D :lol2: |
lol... ljudi ti daju mogućnost da dobiješ grafičku karticu BESPLATNO a sve što trebaš je poslat fucking mail i opet se nađe gro ljudi što se bune. Istina, pitanje je bilo dosta neobjašnjeno no kada je rečeno da će gledati samo 3 modela onda neznam u čemu je bio problem.
Sve ovo vodi ka tome da sljedeći put nebude nikakvog giveawaya već da krešo ostavi sebi igračkicu i proda ju. Neznam čemu sad natezanja oko svega toga.. Pravila su bila jasna, pitanja su bila prelaka a za onog tko nezna poć na službenu stranicu i napravit c/p modela za ostala tri pitanja (isključujući prvo), za tog nije ni kramp. Čestitke dobitniku, nek te dobro služi... ;) Pohvale PCEu za još jedan giveaway, nadam se da ćemo uskoro saznat taj surprise za sljedeći giveaway :p |
čestitam pobjedniku
|
Nego, jel moguce znati vrijeme kad je stigao dobitni mail, da znam koliko sam fulao? :D
|
Molim da se naglasi da sam ja digao fire oko nejasnoće pitanja.:D:D:D:D Ali to nije ništa novo.:fuming::D
|
eto, imao sam identicne odgovore. bar sam njih pogodio kad vec nisam karticu :D
|
Hvala na čestitkama! U vezi vremena slanja, mail sam poslal u 13:24 na dan objave giveawaya, taman poslije ručka :), a vidljivo je da su odgovori jednostavno preuzeti sa Sapphireove stranice bez previše razbijanja glave oko toga što se točno htjelo reći pitanjem.
|
Cestitke dobitniku i neka uziva u grafi :)
|
Mi ostali cemo lesinarit u iducem giveawayu a ti "sKripto" nisi pozvan, ti se igraj s novom igrackom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam nekih 25 sati i 20 min zakasnio :D (a i bolje, čovjek će ju možda koristit a ja bi ju prodo :D) |
ČESTITAM( pička jedna sritna hahaahaahaahha)
|
čestitke :chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:08. |