![]() |
Xbox & PC na 1 Monitoru Odjedanput
Zanima me da li netko zna ako bi preko ovog kabela
mogao spojiti xbox360 i pc odjedanput na isti monitor. Imam samsung p2370 koji ima iza samo 1 dvi ulaz, pa sam mislio da li bi mi onda radilo ak nabavim ovaj spliter pa da imam 2 dvi da mogu ustekat i pc i xbox od jednom ? Hvala |
Hm,iskreno stvarno neznam da li bi i kako bi radilo, jer sto bi se dogodilo da slucajno obadva uredaja puste signal?
Mislim da ces bas morati probati, specifican slucaj :D |
gledao sam jednog lika na youtubeu , on iza ima hdmi i dvi ulaz i samo preko monitora odabere na koji oce da mu pokrene a oba dva uredjaja su mu upaljena u isto vrijeme , nesto slicno kao i na tvu ..
|
Ne, ovo je da mozes podijeliti signal sa jednog uređaja na dva monitora.
|
Da,druga stvar je kad monitor zasebno ima 2 ulaza, pa ti mozes birati ( ja doma isto imam spojena 2kompa+x360 preko hdmia ), i samo šaltam ulaze, ali kazem, mora monitor imati toliko ulaza.
Eventualno da pronades neki onaj vga box ili kako se vec zove, pa na njemu da saltas ulaze, ali mislim da je to samo za analogne signale. |
ok hvala decki :D !
|
Trebam da mi neko odradi RGH,bili se ti jucca upustio sa ocem u jos jednu avanturu avanturu?
Bio bih zahvalan |
Citiraj:
BTW, o kojoj konzoli se radi? |
Kupih Xbox 360 (250GB) prije dva tjedna, uz njega sam dobio dvije igre. Gledao sam cijene igara i stvarno variraju, od 150 kuna za Red Dead Redemption, pa do 400-450 za Skyrim.
U nedoumici sam da li mi se isplati modificirati (softmod) konzolu da bih mogao igrati "backup" igre, pa bi mi svaki savjet bio dobrodosao. Zanima me kolike su sanse da u slucaju ako modificiram konzulu, Microsoft to skuzi te mi banira konzolu ako bih koristio npr iXtreme 3.0 ? Takodjer, zanima me gdje vi kupujete original igre za Xbox 360 ? |
Sve u svemu,uvijek postoji sansa da popijes ban,jer ja sam znao igrati po godinu i mozda vise na Ixtremu zadnjem i onda kad oni bas pokrenu ban wave popusi cijeli svijet ban,a sto se tice originala,ja u 90% slucajeva se borim na aukcijama na ebayu ( Britanskom,tj ebay.co.uk ) i onda shipping me izade 3 GBP za 3-4 igre koje pobijedim od istog sellera,a zadnja 2 puta sam naletio na bug forumu za jako male pare original igre,tako da treba samo gledati
|
Poz evo par pitanja zbunili ste me sa tim modifikacijama...
E ovako planiram uzet xbox360 sad je pitanje koji onaj od 4gb ili 250? Planiram igrat ovako offline samo sa ekipom PES i tako te igre. btw iman jedan usb hd wd 320gb 5400rpm moze li to ikako pomoc, to je to zasad neinteresira me online igranje. |
Uzmi 250 ako zelis modati. Ovaj od 4gb nema nista prostora,ionako se brzo se napuni svakakvim sejvovima itd.
|
aha, nego reci mi zelim samo da mi igre budu "jeftinje" netreba mi to za preko interneta.
Oce li mi to bit neki problem? |
Jedino tako i mozes trenutno modati. Ugradnja cipa na maticnu. Naravno, live se blokira i nema pristupa online igranju.
|
aha ok, i koliko sam vidio imaju dvi firme koje trenutno ugraduju u hr te cipove.
ok fala puno |
E ovako imam problem. Davno sam napravio xbox live acc. Kad je buraz uzeo konzolu spojio sam se sa tim acc. Jutros isprobavam kupiti igru preko live acc kad ono samo US drzave, nemogu nista kupiti. Kontaktiram suport i ajde kaze mi da moram migrirat acc i ja naravno da sam migrirao u hr i sad uopce nemam store naravno da se iz hr nemoze nista kupiti. nesta sam citao da sam trebao u UK prebaciti al opet u ispunjavanju placanja prije dodavanja paypala me trazi grad drzavu bla bla. Se tu treba izlupat neke adrese ili bas mora biti tocno, dali ce biti kakvih problema?
Druga stvar je ta sto sad nemogu prebaciti acc jer mora proci 3 mj :S Neznam dali se moze totalno obrisat acc pa da sklepam novi i da onda stavim UK ili gdje vec treba da bi mogao kupiti igru. Moze upute hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT- napravio sam novi acc UK sada, i vidim da je ovdje igra 15 funti , a kad sam imao na US bilo je 15 dolara. Pa ako mogu izmisljat adresu na uk, onda mogu izmisljat adresu i na us? |
imam jedno pitanje vezano uz xbox360 slim 4gb ( može ih se na njuškalu sa kontrolerom naći za 1000 kn bez problem,tona oglasa ),kolega bih uzeo xbox360 ali uskoro izlazi xbox one i prepiremo se dali se isplati kupiti xbox360 sad ili ne? najviše da opet možemo igrati NFL i skate 3 ostale igre ni nisu tako bitne vjerovatno nebih ni igrali ništa drugo,...ili nam se više isplati čekati xboxone ( gdje igra košta 1000000 kuna )....nismo pametni....da nebih kupio xbox360 i za 4 mjeseca prestnau izlaziti igre za njega i postane mrtva konzola.
|
Kupi sad x360
|
Xbox one ima u mulleru u sloveniji preorder, cijena je 499eura.
Nije loše ni uzet sad 360, ipak treba odigrat novi gta kad izađe , cijena onea će vjerojatno past 100eur kroz godinu dana, taman da izmisle neku modifikaciju... Sjećam se da sam negdje 2006te dao 2800kn za rabljeni x360 znači da ovih 500 eur za one i nije tako puno pošto dođe sa kinectom... |
hej ljudi lijep pozdrav =) ovako kupio sam preko oglasa za 100 eura xbox 360 xenon dakle prvi koje je izasao bez hdmi i igrao sam ga nekih cirka 3-4 mjeseca ehh onda mi se dogodio RROD tri crvene lampice (brat ga je drzao upaljenog sa forzom 4 nekih 4-5 sati ) nedavno sam uzo stvar u svoje ruke i popravio mrcinu =) ali drzim ga otvorenog od tada zbog bojazni od pregrijavanja ... imam u zelji da napravim nekakav mod za hlađenje pa vas molim ako netko ima iskustva ili je vidio tako nesto negdje da me malo bolje uputi u biti da mi preporuči što bi mi bilo najbolje da napravim =) ...momci hvala unaprijed :D
|
Ako ces ga drzat otvorenom,onda imas brdo modova,malo maste i nema problema. Ako ces ga zatvoriti,onda najbolje da izrezes kuciste i ugradis nekakav 120mm ili neki manji ventilator s gorne strane.
|
ma nista otvoreno gadno je to ... ipak onda neki vent i rezanje kucista =) samo di da ga prikopčam :s
|
Evo pitanja za Xbox magove...
Daklem, kupio bi (ženi) Xbox 360 (sa kinectom) da se mogu igrat (a ona da može skakat na fitnesse, zumbe i sranja). - Ne treba mi net na xboxu (ne patim od multiplaya preko neta - računam da to olakšava situaciju sa Microsoftom i bananjem konzola) - Igrao bi se kući (Halo, Fifa, Nba) eventualno u multiplayeru - Ona bi skakala po kinectu (bez zajebancije o tome gdje bi inače trebala skakat molim XD) - Imam pristup trackerima sa Xbox naslovima - Igra mi ili nešto kao USB Loading (ko što ima Wii) ili burnanje na DVD i igranje Jel me zna tko uputit u to što bi trebao napravit da ne userem novi Xbox i da ne plaćam 500 kuna za mod koji vjerojatno nikad neću potpuno koristit. Kopao po netu jesam, ima milijun termina i tutoriala (xecuter, jungleflash, ono, ovo...) Bi li neka dobra duša objasnila i uputila me u postupak za gore navedeno... |
Tebi treba RGH..
Modifikacija je 500-600 kn.. Igrice idu preko USB sticka ili HDDa.. Nije skupo kad se uzme u obzir koliko košta 1 dl dvd, i koliko gubiš vremena s prženjem igara. I treba se imat posebna pržilica za naslove iza 2011.. Ugl, kupi konzolu i modificiraj ju s RGHom.. |
Postupak je kompliciran, ima lemljenja i još brdo software-skih modifikacija pa se bolje nemoj upuštat u to neko plati nekome kako kolega Campeonato kaže.
|
Vse jasno, hvala kolege :)
Imate koga preporučit u Splitu ili čak u ZG ako igra slanje konzole poštom? |
Cijena od 1200 kn je oke za jasper konzolu sa 120-250 gb hdd-om i igrama,dva joysticka ?
|
Jel modana? Malo mi.previse izgleda za fat konzolu. Imas dobrih ociscenih i servisiranih falcona modificiranih po 600-800kn s joystikom
|
Citiraj:
Sad gledam jedan tip prodaje u zg sto mi odgovara da provjerim sa rgh modifikacijom,250 GB HDD i natrpanim igrama,2 USB od 32 GB i 3 joysticka za 1300,tražio sam 1200 jel opet to previše love ili je prihvatljivo ? Uzeo bi sa rgh modifikacijom i novije znaci tanje modele jasper, koliko tražiti realno mogu za Slim model sa 120-250 GB HDD i rgh modifikacijom ? I Jasper nema kvarova sa rrod i sličnim *ranjima kao raniji modeli iako je fat model ? Ko |
Taj slim 250gb s 3 joystika i rgh chipom za 1300 je odlicna kupnja. Jasper se ne kvari kao stariji modeli a ni slimovi se ne kvare bas. Na jasperu je veci problem laser jer je stariji model a novih lasera nema. Doduse,ako imas rgh laser niti ne treba
|
ne kuzim se nis u konzole, zadrti sam pc gamer, ali malo njuskam po njuskalu, i vidim par xbox 360 u radnom stanju za 500-700kn sa 1 ili 2 joystika i par igrica, pa me zaintrigiralo, nije neka para... koja je caka s tim, posto vidim da obicno idu oko 1000-1500kn?
jel se isplati to ic pogledat? konkretno sam iz ri, i ova 2 oglasa mi upala u oko... http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-oglas-14722190 http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360...oglas-14544760 ne patim od online, nije frka ako je banana konzola... |
Na prvom ti neke igre "nekad" blokaju, dakle laser je već u banani. Za drugi je to čak i realna cijena.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako uzimas fat konzolu onda da bude jasper matična a za slim nije vazno. Ako te online ne zanima onda bi ti preporucio da si trazis iskljucivo konzolu sa RGH a ne sa modanim drive-om jer hebes diskove vise, niko to ne radi vise, RGH - kopiras igru na hdd i igras.
Ne mozes znat jel drkano dok je ne otvoris, znakove otvaranja ces lako uocit sa straznje strane konzole ali sta ti vrijedi kad se svaka konzola mora otvorit da bi se modala. |
ok tx na pomoci, nadam se da ce bit ok da se malo bacim u konzolaske vode :chears:
|
Citiraj:
Imam u vidu i PS3 sa modifikacijom,slim verzija,modificiran sa 10-tak igara i 160 GB HDD-om za 1300 kn,a xbox360 sa hdd/rgh modifikacijom i da je jasper ploca nema ispod 1500 kn. |
Kupio na kraju xbox 360 2011. sa 65 igara,lt 3.0 modifikacija,samo sto rosta dok ocitava dvd-ove,ali za 900 kn prezadovoljan :D
Zahvaljujem kolegama Bruno_rv i Mirkopoter na pomoci prilikom odabira ;) Par pitanja 1) Moze li xbox ocitavati fullHD .mkv fileove ? Nesto sam citao da treba konvertirati u .avi format,ali da uspijeva bez zastajkivanja ocitavati HD filmove ? 2)Treba li dodatno hladenje xbox 360 tipa sad krenu vrucine,vidim neki coolper podlosci kao za laptope iako je jasper ploca,mozda bi to uzeo,dode sicu,a osjecam se sigurnije kad je hladan ? Pogotovo sad po ljeti kad se razbaci 4-5 sati u komadu gaminga... 3)Eksterne hdd-ove ili usb-ove ne ocitava ukoliko nisu fat32 format ? Ili moze normalno ocitavati ext hdd ili usb u NTFS ? 4)Kupio bi jos jedan wireless joystick,vidim da on ima prikljuciti receiver na xbox 360,ali ovaj trenutno nema nikakav receiver,a radi odlicno. Eto to bi bilo to za sad,ja odusevljen konzolom,ne mogu vjerovati da sam presao na konzole sa PC-ja,jednostavno precudno igrati gta 5 sa joystickom |
Pozdrav ljudi, ima netko ovdje od vas da se i dalje kuzi u flashanje konzola? Trebam savjet, uzeo sam danas konzolu od lika na njusci koji je prvo rekao da mu je pogon umro sam od sebe, nije uopce vise nista citao, dodem doma, spojim i vidim da cita muziku bez problema, ali cim ubacim igru pise play dvd, posto sam prije se kopao po tim konzolama debelo sumnjam da je drive bio flashan ( los flash ), e sada, ako ja predam konzolu nekome tko se bavi flashanjem i modifikacijama, da li bi to pomoglo? Na kraju je prodavac rekao da je konzolu vec tako i kupio, znaci nije " umro " pogon za vrijeme igranja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |