![]() |
Citiraj:
|
Ja mogu normalno odabrati 1680x1050...
|
Citiraj:
:lol2: jbg. desi se... |
Već se duuuugo nisam ovako zabavo uz PC igru.
Jedinicu nisam igao, tek kad je dvojka izašla sam prvi put čuo za igru, i oduševljen sam, pre dobra mi je. Nerealna, pretjerana, i brutalna, baš kako treba bit u ovom žanru. Grafika je super, iako se poprilično teško vrti na mom kompu-1440x900, AA off, AF 2x, HD shadows OFF, Ambient Occlusion OFF...tek je onda igrivo, sve ostalo na max, al i na tim postavkama izgleda super, probao sam čak i teksture stavit na medium, i isto izgleda OK. Igri bi definitivno dobro došao neki patch, malo da se optimizira engine, i isprave neki sitniji bugovi. Sve ostalo čista petica. GTA IV nikad nisam ni završio do kraja, al ovo ću igrat još dugo nakon što ju prođem. :respekt: |
Definitivno se slazem sa Atraxom.
Igra je bas za gustat. I moram priznat da prvi put kad sam pokrenu se jedva vukla, zaje. na nekih 30fpsa... koma sve u svemu... I od drugog puta (sve na 1920x1200, sv na MAX + AFx16, AAx4) sve leti ko ludo. Ne pada ispod 50fpsa nikako. Tako da je sad jos veci gust :chears: |
da li netko zna kako ugasiti AF u igri ?
minimum što mogu staviti je 2x i da, ne način preko steama, taklo ne mogu :( |
Citiraj:
|
ne mogu čak ni tamo :( 2x je minimalno
što treba sad da se to ugasi ? http://img522.imageshack.us/img522/682/ativ.jpg |
Nekakav UPDATE je izašao, je to netko stavio?
Pokušavam nać INFO o tom update-u ali niš ne nalazim, damn.. Navodno se dođe do nekog dijela igre i bude neš skarano,neigrivo, a navodno ovaj update to ispravlja.. (Ovo govorim iz druge ruke, frend je o tome čitao..) |
Ma zanemarite ovaj "update", sad sam malo podrobnije procitao, to je kao neki "fix", ali prije bih rekao ŠIFRA, da se kao otkljucaju neke stravi u Black Market, nebitno uglavnom..
Kao i onaj BOLOPatchFull, bedastoća.. pozz |
Citiraj:
postavi to pitanje u odjeljku foruma za grafe, jer pravi znalci slabo ovo posjecuju... |
Evo da podjelim ovo iskustvo sa vama..
Nije mi zadovoljavajuće radila igra na određenim detaljima, a danas sam isao malo googlat što znace pojedine postavke, za neke sam vec znao sto znace a za neke sam skuzio da su relativno nepotrebne.. Pa tako i V-sync, koji sam isključio i sa time dobio nevjerovatne performanse, nema zastajkivanja/usporavanja, genijalno.. Isto tako nema ni pretjeranog "lomljenja slike", zapravo jedva ga i primjetim, i to samo jako malo u džunglama što mi uopće ne smeta jer je teže zapazivo osim ako se gleda pri vrhu ekrana i to jako pažljivo.. A da se ne govori kako sad odlično radi u gradskim djelovima,milina.. Inače, svi detalji su na high, DECALS uključen kao i SOFT PARTICLES, jedino su sjene na medium ali i nema neke razlike na high.. Eto, pozz |
@Omerta
čudno da ti šteka ja sam doma na HD 4870 stavio sve na max i štekalo je u 1680x1050 :D onda sam smanjio AA na 2x i AF na 12x i sad radi na 30 (+-5) fps proc je 7750+ i 2 GB ddr2 rama |
mod obriši ovaj moj post , greška !
BTW , ISPRIKA ZBOG POGREŠKE ! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ja otkako sam isključio v-sync igra doslovno leti.. |
Hm, ugasim Vsync, i igra se vrti na nekih 40-50 FPS, i to sa max teksturama (bez aa, ssao, point specular i bez HD sjena).
Obično mi sa vsync igre rade bolje nego bez, pa nisam niti isprobavao to. Sa nekih 25-30 se diglo na skoro 50. Skroz fluidno i više nego igrivo. Yay! :respekt: |
Da, baš tako, fluidno i totalno igrivo, ipak je to skoro pa dupla razlika u fps-u, meni je prije radila na nekih 30-40 fps ali je i padala na 25 u nekim djelovima, a sad ne pada ispod 45 fps, igra je živa ludnica, gameplay do bola odličan..
Carl Cox <3 |
Evo taman sam počeo po redu riješavat one vojne baze po mapi (uništavanje silosa, skupljanje onih paketa....), riješio sam par, i sad mi više neda da dovršim ostale. Hoću reć, dođem na recimo 91% na nekoj bazi, moram pokupit zadnji paket (weapons parts npr), i igra se smrzne, moram alt-tabat. Zvuk ode u loop, a slika samo stoji.
Nikakav error report ne baca, niti me zapravo baca u winse, samo se smrzne. Ima li netko takav problem, o čemu se radi? Mislio sam da je do grafe, al probao sam sa dva starija drivera i ista stvar. Ili je ipak do igre, baš joj treba jedan kvalitetni patch. :respekt: |
Citiraj:
|
Da, i to može bit, odnosno nemora se grafa čak ni pregrijavat a igra će blokirat. mome frendu se to nekad znao gogađat na GTX260..
Trenutno meni igra radi bez beda, ali slažem se da vapi za nekim poštenom patchom, ali njega me i strah, jer ako nebude radio save game poludit ću.. |
Citiraj:
:respekt: |
Atrax eto jucer doso fix za te probleme.
Ne smijem u detalje o tome tu :D |
Citiraj:
igrao sam gothic 3 na 20 do 25 fps na laptopu na hd 2600 mobility tako da sad ni sa desktop-om nisam nešto zahtjevan, 25 do 30 fps mi je dosta i želim bolju grafiku jer sam gledao low i med grafiku zadnje 2 godine na laptopu :) |
Jesu li ovi otoci i vama nevidljivi ili je to neki "easter egg"?
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_8b51b966.png Mislim, dođem do njih- nema ničega. Čak sam i ronio malo i nisam ništa vidio :D Inače, igra mi je fora. Mazneš negdje strojnicu, poneseš je sa sobom i neuništiv si. Jedino što si spor :D |
Fora, nisam to do sad primjetio. Bas cu bacit pogled danas.
Inace gore u lijevom kutu je otok u obliku slova "s" i kad tamo letite avionom sam se srusi na otok. Easter egg na shemu "Lost". |
Citiraj:
|
Malo južnije od snježnih planina, u jednom zvoniku crkve, pronašao sam dječji "pištolj" roze boje koji ispucava balončiće,onakve kao kad se napravi sapunica :D
|
Izašao vam je DLC sa nekim fora stvarima u Black Market.. Ima samo 13MB pa riješite to, posve je free i ima ga na Steamu..
EQUIPMENT: Ricos Signature Gun (level 6) Bulls Eye Assault Rifle (level 6) Ricos Standard Parachute (level 6) Chaos Parachute (level 6) VEHICLES: Chevalier Classic (level 6) Monster Truck (level 6) Agency Hovercraft (level 6) |
Nekako se slabo govori o JC2, valjda nemate vremena ;)
Danas izlazi novi DLC, isto samo sa nekim stvarima u Black Market: "Black Market Aerial Pack" is the ultimate accessory for airborne agents. Taking full advantage of Just Cause 2’s vertical gameplay, the pack is the perfect partner for aerial devastation, containing: - F-33 Dragon Fly Jet Fighter: a versatile attack aircraft, equipped with twin missiles and quad-mounted mini-guns - Multi-lock Missile Launcher: a devastating weapon of destruction featuring laser-guided auto-lock on up to four targets - Parachute Dual Thrusters: twin parachute-mounted jets which transform Rico’s trademark parachute into one of the most nimble and powerful attack platforms. |
Ane,ja npr. volim destrukciju (:D) ,sve kul,ali me igra ne privlači baš.Ono,igrao sa cca 4-5 sati sveukupno i nemam volje više.
|
Zasto ne? mene full privlači istrazivanje teritorija, otkrivanje svih onih gradova, sela, military base itd.. onda odigram koju misiju pa opet letim i istrazujem.. Fora je uzet onaj mig i radit gluposti.. sve u svemu meni je ovo jedna od boljih igara i ogromna je, a to je danas veliki plus, i jos odlicno izgleda.. Uz to mozes bit svugdje, nije ograničena..
|
A dobro,mislim da ovdje (kao u većini slučajeva) igra ukus.
Kažem,za ubit dosadu,u redu,ali nije to nešto što bih igrao intenzivno... :chears: |
mene ne privlači, može biti lijepa grafika, ali teren mi je katastrofa...jebote pustinje :lol2:
nisam igral, ali prema trailerima mi se čini da pokušava biti crysis klon :D |
Probaj za promjenu igrat pa onda komentirat.. Nema to veze sa Crysis-om.. Posve drugi način igranja ali isto lijepo izgleda, da, to je jedina sličnost..
|
da stave na steam weekend deal za 5eur, probal bi...al ovak mi se neda zejebavati s piratima i krekovima :)
a za igru bome nedam 50eur http://store.steampowered.com/app/8190/ |
Ni ja ne podržavam piratluk, tako da sam izdvojio novac za ovu igru i nisam požalio, preko 100 sati zabave garantira i fenomenalna je..
Slijedi ali tek za koji mjesec kad završim JC2, Metro 2033, Stalker CoP, Assassins Creed 2 i novi GTA one dvije episode.. A do onda će i Mafia 2 izać.. Preporučam ti JC2 ako volis GTA stil sa puuno više slobode, odlične grafike, velikog prostora, genijalne igrivosti.. |
JC2 Multiplayer Mod je u izradi :goood:
http://www.jc2-mp.com/ Zero Punctuation: Just Cause 2 :roller::D:roller: |
Citiraj:
jesi ti igrao igru? |
Pa,jel Domis fino napisao:
NISAM IGRAL |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |