![]() |
Kad su počele spike "a gdo bu to meni platil" mam su zalockali temu:D
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=161391 |
Vidim ima Nvidia i drugih problema s driverima:nono:
http://www.geeks3d.com/20100305/bug-...used-by-physx/ Citiraj:
negativna slika vise nego sto vec je Ja svoju cim se vratim u Zg bum uzgal, doduse malo me strah da mi sta drugo ne potegne, al opet i da ja vidim taj mitski bijeli dim - kud puklo da puklo:D |
Zašto me ovbo podsjeća na 7200.11??? i kako su si to mogle takve dvije kompanije dozvoliti? strava. nadam se da će 197.xx biti normalni... nvidioti
|
Ja nemam nikakvih problema,čak se ni igrice ne vrte bolje...:D
Sinoc sam izvadio kartulju iz kucista i dobro ju ocistio od prasine (vec se dosta nakupilo od zadnjih nekoliko mjeseci),sreca sto nemam G92 karticu...:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, smanjite malo kompresiju i fanatizam da ne bi bilo kartona i lockanja teme. |
Situacija je slijedeca.. Zbilja nemogu vjerovat, driver mi zbilja pali i gasi vent na grafi.. Sreca u nesreci je sto mi se grafa ne pregrijava jer imam doslovno kraj nje 2 venta... :) A sto se tice servisa, pregorenih grafa ima, reklamacije se uvazavaju ako grafa ima garanciju, ali ne smije biti nikakav mehanicki kvar vidljiv na grafi (citaj ogrebano, otkinuto, skidano, promjenito, moding itd).. Kolegi riknula 285-ica..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
eh te zene sta urade muskarcu |
Evo, ako je netko spreman riskirat još jednom:
XG 196.75 Win7/Vista 32 bit |
nvidia je prdnula...
|
Tvoja? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Ma nece njima nista biti (malo ugled ali kao da ga trenutno imaju puno) ali partneri ce biti presretni kada ih zapljusne val reklamacija :D
Srecom po njih pa vecinu kupaca ne cine oni koji refreshaju po cijeli dan nvidine stranice u iscekivanju novih drivera tako da ih nece puno biti pogodjeno. |
Prodao svoju 275 i sad 9800gt sjela na njeno mjesto. Driveri 196.34 beta i sve 5.
I sad ja lijepo nesto se igram u evga precision sa auto na manual fan - sve 5. vratim na auto i ups 0% i fan fakat stoji.... mamicu im, dobro da sam skuzio. Znaci ni ta beta nije nesto i ima problema sa time. Vratio na 196.21. |
Sve to stoji ali kaj nemaju te grafe neku zastitu od pregrijavanja da kada dodju na određenu temperaturu da se stroj ugasi i amen???
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:04. |