![]() |
Citiraj:
Vidis zgodna ideja za bicikl ;) |
Dali mi netko moze reci na koji nacin mogu prijaviti osumnjicenu osobu tj. da ga policija ispita!?
Naime ovaj narkic odzgora me opet stalno izbjegava te izlazi van ili rano ujutro ili navecer.....a da je bio netko "nepoznat" pas bi reagirao ili nesto. Isto tako kako znam da je bila jedna osoba!? Da ih je bilo dvoje onda bi uzeli i drugu Konu...zar ne!? Pa ako netko zna kako da to izvedem bio bih mu zahvalan. Znam da bih trebao zvati svoje kuci, ali bolje necu jer ce skrenit i oni.....pogotovo stari ako cuje bude odljepio. |
odi u mup i kazi da si poprilicno siguran oko lopova i da mislis da je on okinuo biciklu.. normalno uz to napomenes da ces ti to rjesiti na svoj nacin u slucaju da oni ne dojdu..
prvo budi kulturan ako te ne jebu 2 % onda pocni malo galamit i budu dosli garant! |
Win32 - gle, mislim da ima nade da ga nađeš makar i u jako lošem stanju.
evo link sa dropbike-a vezano uz konu pronađenu: http://www.dropbike.com/forum/viewto...+kona&start=18 Sta da ti velim, traži i nadaj se da ćeš naći.Mada svakim danom sve teže...:( |
budem ja u nedjelju pogledal tu u biškupcu i na banfici gde se prodaje stara/ukradena roba
očekujem veliku porciju ćevapa ako nađem :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:33. |