![]() |
Ajde kad mozete pa da se dogovorimo?
|
E, a da se odredi dan i sat više?!?! :p Može BILO oji dan osim danas, idem na Stefanovskog!
Kad smislite, javite, pa da onda više možemo jednu: cheers2 ! |
Citiraj:
|
Mislim da je najbolji sistem odrediti dan i sat pa svaki mjesec sastanak.Tako bi se vjerujem kroz par mjeseci svi izredali polako i krenulo bi sa sastajanjem-a onda će već biti lakše.
|
Citiraj:
Ajde Osijek, kad se nalazimo?!:clap: :clap: :clap: |
Eto danas smo imali mini meeting, sastali se Eddie, Veki-os i ja, naravno nije nista proslo bez Osjeckog piva :D
|
đenje,đenje...
elem...
skoro sam u Osijeku ,poslovno, ali.... :rolleyes: :rolleyes: , ja vas poiskam i mam napravimo podružnicu Žderonja tam...;) ;) samo da mi odrede točan datum putovanja i heto ga!:D Osijeeek, javim vaaam!:beer: |
Ajde zeljno te iscekujemo... ;)
Budemo i neki papak (cobanac) organizirali za tebe ak treba posto znamo da si vjerni clan Zderonja :D naravno sve to ne moze proci bez par rudni pive i veselja :beer: Ajde javi se onda ..... |
Re: đenje,đenje...
Citiraj:
Tak je barem izgledao kad sam ga vidio prije koju godinu...ne bu toga trebalo nagovarat na papicu:D |
Re: Re: đenje,đenje...
Dovraga, ne zalazim u svastaru pa sam tek sad vidio ovaj thread!
Citiraj:
|
Hočemo u petak poslijepodne ili predvečer?
|
Nećete se vi dragi moji Osječani sastati tako dugo dok se u Zagrebu ne oformi ekipa specijalaca Žderonja i ne krene u Osijek. Organizirani u trojke krenu po adresama, pa cin,cin na vrata, ruku na leđa, komad hardvera u džep i odvest vas kod Javora ( Kožara ) na čobanac. Koliko se dugo dogovarate već su neki birtaši možda i pomrli u međuvremenu...
|
Citiraj:
Ali ipak, u petak se nalazimo... |
Ček' , polako, danas je tek utorak, možda vam zbog dana žalosti zatvore birtiju ili će vam puštati ozbiljnu glazbu...
|
A ne ne, sad smo definitivno dogovorili, petak je dan D i imamo meeting!
Dakle pozivamo sve forumase koji su iz Osijeka (i okolice) da prisustvuju u petak ako zele na ugodnom druzenju uz poneku (nemojte doslovno shvatit :)) kap pica i dobre zabave :beer: Meeting ce se odrzati u popodnevnim satima, ovisi kako vam pase al recimo tamo negdje poslje 2... |
U petak je Papina sahrana, a i onima koji rade 2 je prerano.
Citiraj:
|
Ko hoce nek dodje u petak u 5 (17:00h) ispred studenskog centra, tamo se nalazimo i idemo do birtije, najvjerojatnije kod peveca ima jedna gdje je pivo (0.5l) 5kn pa cemo tamo malo zaglavit. A ko nece/nemoze/ne stigne imat ce priliku onda neki drugi puta sta da mu ja radim, necemo nikog molit.
Ako neko bude kasnio ili bilo sto neka nazove onda mene na 098/630-151 pa cemo mu objasnit gdje smo. Nadam se da ce nas se skupit skroman broj ljudi.... |
Ja dolazim sigurno:D
|
Dolazim
|
Samo da potvrdim, sutra u 17h ispred stuca!!!Ako netko može malo kasnije ili mu nešto nije jasno neka nazove srkya ili mene na 091 576 4989.
BTW, ponesite nešto para, trebati će za pivo...:beer: |
Zasad nas ima 5-ero koji sigurno dolazimo, jos neko?
|
Pozor!
Da ponovim jos jednom, posto je danas meeting, ko hoce neka dodje u 17:00h ispred studca pa idemo vec svi zajedno do neke birtije...
|
Re: Pozor!
Ja ne mogu danas, tj. prolazim onuda pa se mozemo vidjet' upoznati ali duznost zove...
Citiraj:
|
evo konacno se sastali danas
bilo je ok BTW tko je platio moju cugu?? zurio sam pa zaboravio kome sam duzan? |
Joj joj strma tamo si se napio na nasu grbu al nema veze, meeting je proso super, pricali i zezali se svjetski, ono 3 i pol sata nam je puklo dok si reko keks al morat cemo ponovit.
Isprika, jos smo pod djelovanjem :beer: :D |
strma... hehe muger.
@Bleki daj isprazni PM ili reci kad ti odgovara za doc po zalmana pa da se dogovorimo :( Srky moja iskrena sucut |
PM prazan vec duze vremena, izgleda da nesto ne sljaka kako treba, a po zalmana mozes doci kad god ti odgovara.
|
Bilo je sasvim OK! Idući put idemo tamo kod Peveca na pivo! Mogli bi opet za dva tjedna, ali ovaj put bi bilo lijepo da još netko dođe...
|
cuj birtija je birtija ne mozemo se zaj... iako tamo je glazba bila ok (usput nabavit cu ti od Pinkfloyd-a "Puls" na DVD-u ak ti treba..):beer:
|
Niste na forumu od jučer, kad vam bude umjesto lokacije pisalo "bananko" bit će vam žao...
Žalibože kaj vas uopće i moram upozoravati za takve stvari. |
Evo obrisao sam, za dobrobit svih :)
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW, hvala za one runde u Cadilacu... |
spin, Andjelko, marduk, loki617, ivan OS, shady, Bleki, darko385, Darth Vader, dmd-0, domy_os, Jango Fett, Jura_os, Killkenny, LAcy, Madrfakr, mali_marrko, No123, Rainmaker-Lihto, Srky, STRMX, Tr4f1ka, Veki-os, vule44 i ja je 25 ljudi! Ako se ne varam svi smo iz Osijeka, 2-3 ljudi je iz okolice. Srky spominje neku birtijicu kod Peveca 0.5L točenog osječkog 5 KN!
Ljudi, kad ćemo napraviti malo veći meeting. Ajde javite se! |
Ajmo sada,meni je dosadno:D
|
Ajmo narode bar da nas se 10 skupi vec smo nesto napravili. Javite se ovdje ili na PM pa cemo se onda svi skupa dogovorit za datum kad bude vecini pasalo i idemo u spomenutu birtiju (ili neku drugu) malo razmjenit misljenja i upoznat se.
|
Pada kisa, kad stane kisa:) da mozemo na nekoj terasi bit'
|
Ja sam u ponedjeljak u Osijeku...
|
Ajd i ja sam za pa nek se javi kad je miting. Trebalo bi stvarno pricekat da se proljepsa pa da sjednemo ko ljudi negdje na promosici!
|
Citiraj:
@ostali cim se proljepsa malo pravimo meeting! |
Preko Drave, da nam komarci prave drustvo:)
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |