![]() |
wow je malo zaheban...plazis ihru,net i jos predplatu...PUNO...imas prepaide bonove u algoritmu:)
160 kn za 2 mj igra ko uopce jso bhd? |
Citiraj:
Al ne znam kako bi presao one zadnje nivoe da nisam koristio god mode...(ma koristio sam ga tokom cijele igre)...ovogaa...nisam koristio samo god mode...vec i 999 ammo i all weapons :D. :clap: |
Ajde napiši šifre:o
Ne da mi se tražit po netu:o |
Ja sam morao i neki file skinut. odi na gameguru.box.sk :)
|
ma ja sam probala s tim i nije mi radilo:(
...tako da sam morala odustat jer me jako zivciralo...uf...:fuming: i kakva je uotalom fora igrat s god mode???...nema onog osjecaja straha da ce te netko skinut sa snajperom....:) |
ja bi popizdio da igram sa šiframa- FarCry je kvalitetna igrica i mora se odigrat kak spada!
vidim ja da se igra Warhammer- pa kaj kažete da se jednu večer dogovorimo- i bacimo fajt preko nečijeg IP-a ja igram svaku večer sa frendom, pa ak ko hoće nek naleti, (modem nije ograničenje-igra ne šteka na njemu,full je normalna) |
1 privitaka
Treba li još što nadodati?
Stiže mi Battle for middle earth i to je to.:D Stvarno najbolje igrice i na još veće zadovoljstvo, sve lete... E samo da usput pitam, npr. MOH: pacific assault, igricu moram igrat u 1600*1200, zato kaj mi neće "skužit" AA i aniso? Fakat ne kužim, ono, stavim 4xAA, 16AF (tak sve igram), i uopće nema razlike, rubovi tekstura su onak jadni i šiljati. Probo sam stavit i na 8x AA, al ostaje isto, jednostavno ga neće "prihvatit", a sve ostale igrice savršeno rade. Jel zna ko možda u čemu je problem? Jel bi možda to pokoj patch rješio?Btw, driveri su 71.90. |
Anno 1602,1503:gringo: :gringo:
|
1 privitaka
Večeras mi stiže Commandos: Behind Enemy Lines!!:) Zakon igra!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sto se mene tice moze, ak imas irc jos bolje, lakse se dogovorimo. evo ukratko bez nekih argumenata Riddick: + super, - kratak nfsu2: fora, - dosadio FarCry: hebeno, - zapeo na nekom bugu, okrenem ventil a vruca para se ne zgasi. p.s. (to znate da mozete u konzoli napisat savegame kad god hocete?) HL2: fakat ludilo, predobre teksture i fizika doom3: dobar, ali nisam zapeo za njega warhammer40k: jednostavno nakon njega nijedan rts nije isti, 3d kakav svaki rts treba imat. lotr-bfme: uz paralelno gledanje scena fajta iz filma izvrstan. WOW-cracked: samo daje indikacije kako je original na blizzardu predobar. zasad je crackani - los, nefunkcionalan i rusi se... uz povremeno brisanje charactera. X2 the threat: ko voli nek izvoli. Ja sam utuko pun k. vremena. u planu su kotor2 i bloodlines ;) |
Citiraj:
|
danas navecer cu postat ip, i počet ćemo oko 8-9, sve ću reć,
s kojom rasom igraš |
kazes nista od toga a?
|
evo, bas smo se ja i frend pofajtali sad,
evo it moj ip sad pa da bacimo 1vs1 zapocetak jer nemrem vise dugo 83.131.76.18 server cu drzat otvorenim do 21:45 moras imat veziju koja nije patchana odnosno 1.0.0 ili sam 1.0 |
nije za PC. Al jednostavno nenadjebicva igrica
METAL GEAR SOLID:smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cudno mi je danitk nije spomenuo C&C Generals -Zerou Hour-grafika je super(za strategiju)jednostavna je i odlicna za LAN....LOTR:BFME-Nije mi nes vojnici se vuku ko stoka,ograniceno je mjesto gradnje i ono jebote lete vojnici kad ih pogodis,onda ona glupa drveca napadne te jedno i pbije ti pola vojske.....
|
Hebemu commandos ne radi pod XP-ima. Pas mater:rambo: :rambo:
|
Citiraj:
Al MGS ima takvu priču da jednostavno sv eove novije igre HL,Far Cry po tome nisu ni do koljena. |
Razmišljam o tome da zapostavim upgrade PC-a radi kupnje PS2 i GT4, pa se ti misli.:D
|
Citiraj:
|
need for speed underground 2
halflife 2 far cry sims 2 |
...meni su simsi malo mutava igra...onak, malo jace mutava...:)
uopce mi se ne svidja princip te igre...malo mi je onak..ocajan..:D |
Citiraj:
Najžešće mi je palit ljude, i utopit ih. Ili kreirat nekeog totalno redardiranog lika, pa ih zaratit s još nekim retardiranim.:D |
flight simulator
Idem vozit' Boeinga iz Zagreba za Split...opet bum opal k'o pi...a, muči me ubrzani dodir stajnog trapa s pistom a i putem me ovi iz kontrole prilično gnjave, te odi na ovu visinu te skreni tam, te skreni sim...anyway, najbolja igra za nas "mlađe"
|
Citiraj:
obicno sve frendice koje igraju-Simsi su im zakon he |
Citiraj:
moram sad do frenda ić vidjet kakvu je liniju kupio,malo nabijat po Subwooferu(20tka-moglo bi bit dobro) pa dodem doma i onda ce bit nesto-budi na forumu od oko 9 do 10 pa cemo nesto zaigrat,dal imas kakvog frenda,pa da idemo 2Vs2? |
Citiraj:
|
Citiraj:
valjda si me krivo svatio. |
ja volim u simsima jedino gradit i uređivat kuće :D
i radit stvarčice & odjeću... :p |
inače, kao vijerni settlers manijak (zaljubio se na amigi) prolazim heritage of kings. brijem da sam prošao više od pola, i mogu reći da sam ugodno iznenađen. brijo sam da će ju više sj... al su ju samo prosječno zaj...
uglavnom, ok igra, ali niti do koljena starim settlersima |
Citiraj:
ali 3ojka mi je bila najbolja. |
Citiraj:
Heroes4 malo su se izgubili u 3D okruženju, i borbu su sfušali- bez veze je kada se heroj bori. Bolje je kada ko "papak" stoji sa strane i gleda borbu... Heroes5 -na žalost još je u idejnoj fazi i opet oni u 3D, bolje da su se držali "lažnih" 3D prostora |
Citiraj:
Sto se tice H4, 3DO je tu sfusao do kraja. Drke sa multiplayerom tek u expansionu ili s patchom, slabi gameplay i totalno gubljenje HOMM stiha bio je definitivno los potez. Inace, tko nije probao Wake of Gods, nesluzbeni expansion za H3, neka to svakako ucini. |
Citiraj:
|
Re: flight simulator
Citiraj:
Kad se samo sjetim koliko sam puta ja okinuo s 747-icom...i koliko puta mi je pista na Krku bila prekratka za uzlijetanje... :) |
dečko, loši ste ( ne baš toliko kao ja ) !!
Ja trenutno igram bilijar !! Zakon, svi to trebate probat igrat ( naravno na kompu ) :D |
e vako expertovci... dajte mi bubnite neke naslove vožnje zrakomlata i njegovih srodnika koje bi mogla moja skromna konfa iz siga pokretat.
uz to jel ima koji fliper noviji vrijedan pažnje ili možda da mi postate kakav link da si skinem nešto tipa good old pinball dreams i takve amiga500-age table. thx! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:17. |