![]() |
Ma nema šanse,Z3 je za njih the zvučnik.To se slažem,ali spodobe po netu ih očito vole. Čitam malo baš,likovi su mi extra uvjerljivi..the best set i've ever had. A ja si mislim,da..imao ih je ravno - ove i valjda MS jedne od 15$. Naravno onda da su ovi bolji LOL. Smiješni su mi ti rivjueri vani,ali eto,skupio ih se dovoljan broj da čovjek i povjeruje prije očima,kako su ok zvučnici,nego ušima.
Moram čuti,da prosudim. |
ako bi se mogao ubacit u temu.
imam dvojbu između logitech x 540 i logitech x 530,trenutno imam sennheiser hd 555 sluske ali bi mi dobro dosao sorround zvuk za filmove i igre.Koji se vise isplate i kakve sto tocno razlike i jel x540 vrijede 300kn vise u mom slucaju? |
Ne.
http://www.devhardware.com/c/a/PC-Sp...System-Review/ http://www.logitech.com/index.cfm/sp...s/234&cl=us,en Po cijeni za koju danas dobiješ X530,i to polovne,a neraspakirane često,za 350kn,da daš duplo više love za X540 ne vidim niti jedan razuman razlog. |
Citiraj:
|
Frend ima x 230, slušao dosta puta, curi kupio geniuse, geniusi su dosta bolji, nema onog glupog udaranja basa....mislim nije to neka ozbiljna kvaliteta i čuje se ponekad nepreciznost tonova ali za te pare definitivno bolji ukupni dojam :)
|
Malo smo ovu temu pretvorili u nekakvu vrstu teme o profesionalnom zvuku, tko u budućnosti bude ima moju dvojbu, sve mu je ode u detalje razrađeno. Ali nešto se mora spomenuti:
1. stvar: Ja san iz Splita i izbor je na ovom području nikakav, 0, ZERO!!!! Od apsolutno svega šta ste gori naveli u Splitu i okolici postoje samo X230 i ništa više... To je tužno i žalosno al istinito. Možda sam mogao ići na naručivanje iz Zagreba al nije mi se dalo čekat + minimum 50 kuna troškova + neznam kakva dostava, zvučnici su ipak malo osjetljivi. 2. stvar: za moje potrebe X230 su avioni i ja koji sam 6-7 godina muziku slusao na nekim tužnim zvučnicima od 30 kuna nebi ni primjetia razliku između x230 i ostalih. Tako da sam samo kupia šta mi je bilo dostupno i to je meni super, i svakako da bi ih preporučia svima koji su spremni dat 400 kuna za zvučnike, neće im biti žaj. |
Citiraj:
hoću reći, odite u neki hifi centar, music shop, poslušajte desetke zvučnika i onda dođite davat savjete na forum! ako se traži best buy ok, al nemojte mi pričat da su to odlični zvučnici jer nisu i točka:kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas, ne da ih nema na lageru, nego ih nema niti na ponudi u Linksa više... Ova ponuda na našem području je katastrofa! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |