![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto ja u GS 3 npr. imam vipovu karticu od carneta na pretplatu. Kad sam zvao službu za korisnike rekli su da naravno ne nude podršku za to, al je agent zato bio ljubazan i rekao mi koji apn treba postavit. Znači u GS ide bilo koja vipova kartica bila ona post ili prepaid. Bitne su samo postavke apn-a (i još dodatne ako je u pitanju carnet) i to radi. Eto jel sad ok? :D ... i btw ta opcija je recimo puno bolja nego stick jer je signal višestruko jači. |
E sada si to rekao kao veliki ilit kao pce član :D
|
Citiraj:
|
ne vjerujem da ide data ako je carnet...prije ce biti carnet.vip.hr
|
Citiraj:
|
Citiraj:
p.s. je apn je isti za necarnet data.vip.hr :) |
Citiraj:
Gle znam iz prve ruke to šta govorim. Stick mi lovi 3 od 4 crtice EDGE-a, a GS ulovi bez problema HSDPA. Za maksimalne brzine GS-a neznam, al sa stickom nisam nigdje uspio potegnut više od 7 Mbit. |
Ne ja govorim iz pete ruke.... davno prešao 10 tisuća sati na mobilnom netu....
Nisi nigdje sa stickom preko 7Mbs? A mileno koji imaš stick? Ja sam uvijek iznad 7Mbs.... Ok homebox ima vanjsku ali sam čitao da i sa vanjskom ili bez nje nekima bude isto.... a uostalom i stick može imati vanjsku i to krovnu antenu.... A i inače homeboxi su maximalno do 7.2Mbs a stickovi nisu..... :) |
Morao sam pitat SZK u vipu (zanimalo me sto ce mi reci) jel mogu osposobit homebox sa nekom karticom koju bih kupio kod njih i odgovor koji sam dobio je da je to nemoguce...
|
@old friend...daj mi objasni zasto onda kod mene homebox uredno radi,tj mogu surfati bez problema...dok neki stick, tipa vipov,tcomov i tele2 su losi,slabi,spori itd?
@mbozickov1 :P - Pa jesi jos sta pitao ili samo to? npr ako kupim data karticu koja ide u vip stick, da li ce to raditi u homeboxu? |
Citiraj:
U drugom sam mailu pitao zar nije moguce kupiti data karticu i nju staviti u HBox pa da radi kao wireless stick. Odgovor je bio da ni to, na zalost, nije moguce... |
A zapravo je moguce....ili? :D
|
pa jel Blue_Fatal1ty napisao da mu radi :D
|
Ja da ti objasnim? Pa kupi sticku vanjsku antenu imaju dobit i do 15dBi pa probaj tako..... homeboxova ima neku dobit... bolje ikakva antena nego nikakva, stick nema na sebi nikakvu ako je ne dokupiš i hitiš na krov....
Kod mene bi definitivno homebox bio taj loš, slab i spor.... kužiš; zavisi iz kojeg kuta gledaš. :) :respekt: |
Citiraj:
Standardno prima bilo koju Vip ili Tomato karticu. Ja ga koristim sa vipme internet karticom za backup vezu. |
Citiraj:
Naravno da radi! I rekao sam ti da će ti reč u szk da to ne radi jer nemaju podršku za to. Ja sam eventualno imao sreće i dobio sam agenta koji je meni išao na ruku i objasnio mi kako i šta. Dok one studentice se striktno drže procedure koju su im dali jer nemju pojma drugo i neznaju same ništa. Rekao sam ti da ih samo pitaš koji je apn. To će ti svako moć odgovorit od njih jer ja apn.ove neznam napamet. @ old friend: jesi ti uopće kad imao homebox da uvijek tupiš da je on star, spor, traljav, usran? |
Pa pretpostavaljao sam da mi nece htjeti reci ali sam morao pitat :D
|
Citiraj:
Zadovoljan? |
planiram uzeti vip mobile carnet tarifu 15 gb. zanima me da li mogu tu sim karticu staviti u uređaj globesurfer 3 i da sve radi ok?
Ako to ne ide možete mi preporućiti neke wireless uređaje s kojima bi to radilo. znaci bitno mi je da je uređaj wireless (da se mogu spojiti na njega s više računala). |
Citiraj:
Sve 5! a sad mi reci gdje i kad si uspio postignut veću brzinu od 7 Mbit igdje u hr pa da je to potrebno. |
E vidiš to ti je sad problem kada imaš tehnički ograničen uređaj za do 7.2Mbs pa misliš da nigdje ne ide i brže....
Uglavom mreže su napredovale, mobiteli i stickovi su napredovali a homebox ostao tamo gdje je i bio... do 7.2Mbs. Tu ti ja ne mogu pomoći. :chears: |
Zna li netko da li će Vip ikada ponuditi Flat Rate internet na HomeBoxu? To bi im bila super stvar jer bi omogučili brz internet i telefoniju bez žice korisnicima koji ne mogu imati kvalitetan ADSL.
|
Vama bi za početak bilo odlično da vam omoguće makar noćnu opciju za tih 50kn, i to jako puno pomogne bar tih 8 sati dnevno, kada već nema 24 sata. To sam im i ja bio napisao svojevremeno, ali na žalost niti to ne daju. A da daju 24 sata neogranićeno a ne daju eto tih 8 sati dnevno jednostavno ne vjerujem bar ne na trenutnoj tehnologiji čitaj 3G da bi dali 24 sata dnevno neogranićeno.
|
Ako se netko hoće rješiti vip homeboxa,a ima još par mjeseci ugovorne obveze ,ja sam voljan preuzeti ugovornu obvezu.Prednost imaju ponude sa što kraćom ugovornom obvezom,ili ako je obveza istekla,i naravno što bliže Daruvara.pozz
|
Citiraj:
|
Odi u vip, u Kutini i pitaj dali bi ja mogao preuzeti ugovornu obvezu do kraja isteka,i dali ti mogu ostaviti broj.Ja bi normalno imao ili svoj broj,koji momentalno imam na vip homboxu,na bonove,ili koji bi mi dali pošto sam u bb županiji.pozz
|
ne može pitao sam ... izgurat ću obvezu do kraja i pod hitno naći novog operatera
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |