![]() |
...
|
Citiraj:
neznam , ja imam HT za ~2500 kkn , i jako sam zadovoljan . dobro , trenutno je na servisu (:lol2: ironija)ali dok radi , zvuk je cist solidan , gledat filmove je uzivancija , prima zvuk prek optickog od kud god mu ga pustis. "katastrofalno lose" zvucnike imam quadro TV . po mojoj nomenklaturi. mislim , ak ti je pod "normalno" gledanje BR filmova prek 7.1 zvucnika peterocifrene vrijednosti onda valjda su takva kucna kuna "katastrofalno losa". i ja mislim da je bolja opcija kupiti reciever pa zvucnike pa playere pa tuner pa bluray player ali to je novcano neusporedivo , a zvuk , pa nebih rekao da je neusporediv. kvalitetan .mkv zvuci prilicno dobro preko gorenavednog (srednjeg) kucnog kina . fifa 2009 sa PS3 , dozivljaj ko na terenu nebih to nazvao katastrofalnim . prije ovih zvucnika sam imao neke ne bas skupe 2.1 zvucnike , uglavom sam gledao odnosno slusao divx i dvd preko njih , isto sasvim solidno. |
meni trebaju zvucnici za gledanje bluraya i hd kanala te muzike av reciver znam koji cu al me muce zvucnici dajte mi preporucite sto bolje za 4000kn
ili mi dajte da negdje procitam o tim zvucnicima i nes naucima pa sam naucim razlikovat zvucnike a da sam znam odabrat |
Imam jedno pitanje: Dali se ovo => http://www.emmezeta.hr/multimedija/v...c-sc-pt860e-k/ isplati uzet? Bezveze mi je slagati muziku receiver+zvučnici jer ja mislim da mi je to ipak malo previše, cijena i to, ali neznam kakva je razlika između tog i ovog kućnog kina. Mislim da je čak pristojna cijena za ovo kućno kino jer ipak je 2500 kuna, a receiver i zvučnici bi me izašli duplo skuplje, možda i više. Ili je opet bolje uzeti možda Z-5500...neznam :S Ako mi možete reći dal se ovo kućno kino isplati?? Hvala!
|
Citiraj:
ako trebaš tek naučiti razlikovati zvučnike, onda uzmi šta ti se fizički više sviđa. ovo nije ni helpdesk ni nabava.net koja sama pronalazi akcijske cijene. @dirt... fora i je kad kupiš skuplje da dobiješ bolje. imho ako živiš u kući uzmi 5500 jer polomi ovaj sistem sa glasnoćom i basevima, ako si u stanu uzmi panasonic, ako ti treba dvd u kompletu onda nemaš šta razmišljat :D |
A mislio sam uzimat prvo sad neki Panasonic LCD ili plazmu (ove nove serije) :D i onda tek zvučnike. Znači, rekao si kućno kino jer to ipak mislim imati na tv-u, a ne na kompu...onda tnx na odgovoru :)
|
Citiraj:
|
odi upali denona i guštaj... yebote forum :D
|
A guštaj vraga, mala spava a ja pletem zvučnički od utp-ejca, palci mi poplavili :D
|
jel bi mi mogo neko nac reciver koji prima da su zadnju zvucnici bezicni
|
Citiraj:
|
sve je parket samo je u sredini mali tepih
|
Citiraj:
dobro meni ce ici kablovi iza ormara i kutne tako da se nece vidjet imam pitanje koje kablove da uzmeme za zvucnike? neke preporuke su dobrodosle |
e imam jos jedno pitanje koji gramofon preporucujete od kog proizvođaca najbolje za 2000kn
|
sta mislite o zvucnicima jamo a 405 hcs5
|
dali mogu sve zvucnike spojiti kablom ili subwoffer ima svoju vrstu i dali dobijem uz zvucnike kablove ili pak moram kupovat tako nesto ko ovi dole?
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=4060069 |
dajte odgovorite ljudi!!!
|
Jesi naporan al ajde,
ovaj Jamov komplet ti je dobar al nije wireless. Da li dođu sa njima kablovi neznam, najvjerojatnije ne tako da bi trebao uzet ove kablove gore. Za subwoofer se koristi koaksijalni kabel za spajanje, nešto tipa ovo a ne zvučnički. |
hvala svima dobio sam puno informacija i iskoristio ih!!!
hvala jos kad bi mi neko mog pomoc oko gramofona al ak ne nema veze |
Citiraj:
|
Jel se može na dvd od kućnog kina spojit drugi subwoofer na centralni kanal?? Ili nekako drugačije?? Neki razdjelnik možda??
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:25. |