![]() |
Svaka čast sony-ju, ali ja i dalje nevidim u čemu bi to jedan play station trebao biti bolji od lijepo složene home pc kante.
Eventualno zbog blu ray reprodukcije, ali ako se samo zbog toga kupuje, onda je stvarno u potpunosti ostvaren potencijal jedne takve konzole... Bit će fora ako ga na kraju uspije probit u potpunosti, ali sumnjam da ću ikada poželjeti imati PS u kući, dapače, trenutno imam PS2 koji mi stoji skoro 6 mjeseci spakiran u kutiji. Jednostavno pokraj računala nevidim potrebu za nekakvom konzolom. |
za htpc bi dusu dao. cijena nekakvog htpc-a sa ionom je oko 2-3k kn tako da ako se plejka uspije modat onda je itekako isplativa.
|
Citiraj:
Sto se tice gubitka na svakoj prodanoj konzoli sony gubi oko 34$ sada, u startu 2006god je imao najveci gubitak od 240$ dolara po konzoli.... |
Citiraj:
|
ja bi se radije drzao plejke
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Busted! :lol2: |
Citiraj:
zato što već 2 godine ta konzola vrti sve najnovije igrice na full hd rezoluciji i vrtit ce jos bar 3 godine... a dal ćeš ti na konfi od 4000 kn kupljenoj prije 2 god moći zavrtiti najnovije igre u full-hd rezoluciji?? a pogotovo za 3 god??? eto po čemu je bolji... ali nemoj suditi po prednostima kompa osim igara... ovo je čisto prema namjeni, ak se hočeš igrat, kupi ga, ak nećeš jednostavno je, netreba ti! |
Citiraj:
nije to razlog! Razlog je jer na kompu nema GT i tekken serijala :amen: |
Citiraj:
Koliko ja znam te igre mozes nabrojati na prste, Wipeout HD, Stardust HD, GT5, God Of War 3, Fight Night 4... ostalo je sve 1280x720 ili neki naslovi tipa Call of Duty MW se vrti na 1000x600 rezi (xbox, sumnjam da je nes drugacije i na ps3) ili recimo GTA4 koji je u 1024x768 rezi sa midium detaljima.... Stoga ne drobi, samo neki naslovi i to iskljucivo iz sony-evih studia su u FULL HD rezi jer sony ulaze lovu i razvija engine, mislis da bu kompanija poput EA sportsa ili neznam Activisiona isla utuc 30milja i neznam 3-4 godine da bi izbacili igru koja bi iskoristila taj Cell u potpunosti za konzolu koja ima 32milje korisnika, dok su tu xbox360 koji ima 40milja prodanih konzola i PC koji su slicni po konfiguraciji i portanje je prakticki sa platforme na platformu bezbolno, ima cak i clanak na netu da donedavno su igre koje su bile portane na ps3 koristile samo PPE od cijelog Cell-a dok su SPU-ovi spavali u idleu.... Vrijeme je novac, a vjeruj mi nitko se nece odluciti na takav drastican potez... |
Citiraj:
|
ps3 samo zbog dobrih ekskluziva a ako neko hoće igrat sve na full hd jedina prava konzola je pc. Evo pošto imama pc i ps3 jedno i drugo igram na istom lcd tv-u mogu reći da pes 2010 za ps3 izgleda jadno u odnosu na pc verziju.
|
Citiraj:
|
napkon...uzet cu ga samo radi BL i pokoju igru(gt tekken gof i jos pokoja exkluziva)
|
I ja,ako ga probiju ko djevicu :D
Samo kaj mi se sad vec lagano PES crew orasformila,neki se poženili,neki u čuzi a neki na čitulji....rip. Nego,PS3 ide na OLED cim ga kupim :D iskrcavanje para za neki recaro sic is zlupane honda od wannabe street racera,GT 5-6,pa za neki uber dobri Logi volan,izrada cockpita iz šipki i ja u virtualnom GTRu(kakvog ima microsoft na avataru) s ekipom s neta,buljim u 2metra starta Nurburinga......epic svrš! |
Citiraj:
|
Dakle, jel taj lik dao neki dokaz, jer ako nije, onda ga nije ni hackao.
Zadnjih par godina otkako imam PS3, pratim sve vijesti vezane za njega i svakih par mjeseci se pojavi neki lik sa svojim blogom/web stranicom na kojoj tvrdi da je hackirao PS3 te da će ubrzo postaviti dokaze. Onda se na cijelom internetu, na svim forumima započne rasprava o tome al' na kraju ispadne da niti nije hackan. A, i da je sada stvarno hackan, sigurno s hackiranim igrama nebi mogao igrati online čime gubiš dosta zabave... P.S Vidim počele su rasprave Ps3 vs. PC, to je nešto najjadnije o čemu se može raspravljat, svatko ima svoje ukuse i svatko igra što voli te što mu se više sviđa. Netko će možda radije igrati GBA nego PS3 jer mu je zabavnije pa nikako ne može reći da je GBA zato bolji... Valjda ste shvatili ne što ciljam. [PES je takvo smeće na PS3, barem po meni, da je to nevjerovatno, za to ne krivite konzolu nego developere, sve PS3 ekskluzive su uglavnom ispale odlično (Killzone 2, Uncharted 2 koji je na dosta stranica proglašen igrom godine, Little Big Planet, Resistance 1 i 2 itd...)] |
hehe... mislim da se Georgie ipak ne moze usporediti sa "jos jednim hakerom"... ;)
|
Moje mišljenje je da je PS3 vs PC usporedba kao da uspoređuješ Severinu i Nevena Ciganoviča.
I mišljenja sam da nije još hakiran PS3,a ni neznam dali će ubrzo biti. |
Citiraj:
|
Da li je sony to odlučio na vlastitu inicijativu ili tek nakon što je geohot počeo sa dekonstrukcijom - manje je bitno. Ono što je prilično bezobrazno prema korisnicima (i pomalo apsurdno obzirom na orwellovsko-kafkijanski način obrazloženja) jest da nakon više mjeseci izlazi "UPDATE" kojim se uklanja jedan od fičr-a (prvo sacd i ps2 kompat. a sad i linux supp.)... Preloše za šalu za 01.04. ... Da su bar dodali i par konstruktivnih updatea, npr. codec support (mkv ?) bilo bi lakše probavit ono što se servira pod uzmi ili ostavi (gube se svi dokumenti i podaci sa linux OS.a AKO ih prije update FW-a korisnik sam ne spremi, a ako ne update nema psn-a, nema online gaminga, i još pun kufer fičra!!!) Tenk ju sony, you greedy bstrdz,
|
Hop Hop :D
Lako za geohota: http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps3...blicly-leaked/ |
Citiraj:
http://www.osnews.com/story/23122/Ge...rk_on_Slim_Too :lol2: |
mali cuda radi :)
|
Za one kojima se ne da micat other os a treba im PSN i online gaming :
Citiraj:
Provjerio sinoć - radi. |
super:dobar:
|
Ne razumijem vas koji kukate radi originala. PS3 novi je 2100kn,nove igre (skroz ganc nove) su po 300kn,najvise 350kn,naravno ne morate sve novo uzimati imate hrpu igara po 100kn. Odlozite 2100kn za ps3 i 900 primjer recimo za igre. Za ovih 900 kupite 4-5kvalitetnih naslova i samo vrtite tu kolekciju,odnosno mjenjate s drugima.
Sveukupno vam je to 3000kn. Jeftinije nego svako malo kupiti novi hardware za PC da bi zaigrali COD ili sta ti ja znam. Ako hax ikad izade opet se online igre nece moci igrati kao ni na X360,to niko nece probiti niti hakirati,a online je 80% svake igre. |
Lako za ogrinale, čak se i noviji naslovi brzo prodaju po vredu cijenama. Klinici se polakome i starci fino iskeširaju, a za tjedan-dva dječurlija prodaje nove naslove za smiješne cifre, jer im je igra više nije zanimljiva.:) Ono kaj IMHO sva ova hakiranja mogu potaknuti, je to da se Sony (napokon) trgne i skuži da je vrag odnio šalu i da već jednom složi da PS3 pokreće sav mogući HD materijal, zapakiran u najpopularnije kontejnere, bez da se (kak je to trenutno i za većinu materijala aktualno) poseže za kojekakvim rekodiranjima i prethodnim pripremanjima.
Hardver koji čini PS3, je danas daleko od impresivnog, ali ono kaj se na tom hardveru vrti i igra je ništ manje od impresivnog. Samo im još fali ta službena podrška za sav mogući HD materijal i svi sretni i zadovoljni. Konzola krcata igrama i multimedijom, kombinirana s nekim pristojnim modernim TV-om i čovek ima sve kaj mu treba, bez zayebancije s OS-om, driverima i ostalim popratnim veseljem koje čini svakodnevnicu većine vlasnika PC-a.:) |
Citiraj:
Heh bojim se da nis od toga, ipak vecina toga HD materijala su BluRay ripovi :) sto se kosi sa njihovom politikom jer su upravo oni koji su gurali taj BluRay kako bi opet monopol kakav takav drzali :) |
Nisam shvatio poentu,inace se sam financiram sto se toga tice,no uglavnom se samo igram na PS3ju,tu i tamo malo muzike i koji film pogledam,pa nisam shvatio HD materijal,sto tocno pod tim zelis?
A i osobno nemam LCD tako da.. |
Oce ti reci da sa kompa mozes vuci BluRay rip nekoga filma koji je u recimo .MKV kontaineru koji ps3 nativno nemoze citat, moze uz pomoc nekakvoga programcica kojeg vrtis na PC-u (tvonky media, PSmedia server itd) i koji ujedno trosi neke resurse racunala (koliko sam ja primjetio netrosi puno tj neprimjetno)...
Iako sumnjam da bu PS3 dobio pordsku sa Sony-eve strane u vezi toga.. |
Citiraj:
Citiraj:
Ja sam se samo nadovezal na tvoj post o negodovanju ljudi, jer IMHO jedina mana PS3 konzole, je taj vražji:) HD u 101 obliku, koji ljudi danas sve više "konzumiraju" i uzimaju zdravo za gotovo. Citiraj:
|
Znam da nisi mislio,ali sam zelio reci samo jer cinjenica je da se samo igram na PS3ju. No vecina ovdje vjerojatno nema PS3 i kuka zbog originala,ako sam nesto naucio,to je postivanje developera i igara,te mi nije problem dati 300kn za GOW III (ako ih imam naravno :) ) No necu radi toga cmizdrit i misliti kako su te pare bacene,puno gamera je pohlepno i ponasaju se kao .... jer zele sve servirano i besplatno. U jednu ruku mi je drago sto je MW2 na steamu.
|
Citiraj:
Prokleti lesinari :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@mcg
+bluray player. To si zaboravil. Jer je još uvijek cijenovno konkurentan običnim bluray playerima. Da ne pričam kako se dobri filmovi daju nabavit original čak u rangeu od 10-20$ (naravno prek neta) |
OT:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Šta je sad s novom pričom u svezi PS3 i USB donglea koji omogućava backupiranje i bootanje igrica s diska?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:01. |