![]() |
Citiraj:
|
zvao sam u Algoritam kazu u Zagrebu da je stigao veceras sutra u prodaji a u Dubrovniku tek u Ponedeljak i jos me moraju nazvati. Imate tri dana head start use it wisely. :D
|
Citiraj:
Uglavnom, ja sam jos davno prosel power gaming zarazu, kada su se jos igrali MUDovi. Ne ponovilo se (i nece). Sad fino laganini, gledat pejsaze, zezat se i tu i tamo nekog sprashit. |
Citiraj:
Sad ozbiljno, igrao si betu i znaš da ćeš izdržati tako igrati, jednostavno znaš da si jak karakter ili se samo nadaš da te neće WOW uvući u svoju ovisnost? :D |
Elven sto kazes na ovo
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...books&n=507846 |
Citiraj:
|
ok di i KAK nabavim WOW?? i sta se sve mora placat? znam da ima pretplata...kak to ide kod nas?
|
Dobio je i algoritam WoW collectors edition :) vise nema obicnih taman i da sam htio sve je preorderano, lik prije mene je pokupio za ekipu WoW i ostavio 22k kuna ^^ daleko su premalo ocito uzeli algoritam... vidimo se na serveru
|
evo nije ni krenulo vec se srusilo http://www.wow-europe.com/en/ trenutacno se nemoze pristupit signup stranici. hvala bogu da tek stize u ponedeljak kod mene inace bi se pojeo
|
Jadno bash... signup ne radi valjda od jutra, webforma za support ne postoji (iako postoji link),...
Sve me zanima kak je na serverima, jel se opce da igrat. |
Da i jos jedan bed je sto se MORA imat kartica za kreiranje (zbog toga ja nisam uspio) kazem dobro nakon skole cu kad dode stara doma, dodem doma sav nabrijan i ono stranica down... to se zove sreca ><
|
Citiraj:
ljudi kazu osim sto se trenutacno vise nemoze registrirat ,ceka na ulazak u server. i to svaki. engleski, njemacki, francuski cekanja su od 10minuta - 90- 120minuta :clap: . jos postoje neka dva errora, dosta ljudi stalno zamrzava a u blizzardu nude odgovor da provjerimo nas directx i imamo li najsvjezije drivere :smoke: . drugi error 131 ili 132 zaboravio sam sad broj radi se o tome da igra jednostavno kad ide ucitati neki zvuk, animaciju, file, sa diska onda ga krivo ucita i corruptira ga. a blizzard nam nudi repair utility i da provjerimo jeli nam ide kabel dobro spojen :beer: |
kod mene jest bilo, ali malih problema prilikom singupa.
Cekanja na serverima nema i od jutro dosta ekipe normalno spila. Ja se popodne na svu srecu signupo bas prije nego sto je puklo i eto sad ga spilam 2 sata i ne mogu se maknut...odjebo curu zbog WoWa...a sta ces. Inace u Algoritmu se vise ne mogu kupit, jedino samo oni koji su predbiljezili(no ko zna mozda neko ne pokupi svoj WoW). Igrica je...bene...chekah dugo jednu taku... |
Ja sam se iskreno nadao da se nece ponoviti sranje sa serverima kao u SAD, ali eto Blizzard opet nije predvidio navalu kak treba. Sam mi nije jasno kak nisu...
No dobro, do ponedjeljka bum se valjda mogao regat ako nista drugo... |
do pon? ak cu cekat do pon moraju mi dat jos jedan mjesec free igranja zbog dusevne boli :)
|
... moze meni netko poslati pm ili objasniti na kojem cemo se mi hrvati serveru okupljati??
|
svi koji zele igrati hordu- engleski server Burning Legion
|
igrao na silvermoon jučer popodne, lag 5600. Neki su prijavljivali i 9k
Čuo sam da je na Azjol-Nerub puno bolje. Na kraju sam na Dragonblight i super ide. Bar je tak bilo jučer, ko zna, možda se sad neću moć ulogirati :) |
mene zivciraju toliki serveri !!!
jel radi battlegrounds? |
Battlegrounds još ne rade,a i treba ti lvl 55+ da uopće uđeš, pa baš i nema žurbe :p
Kaj se pinga tiće - tek je izašla. Nema potrebe za panikom ;) |
pa sta je to meni 55 lvl ??
ja to u par dana nabijem LOL .. :beer: |
Citiraj:
|
u pocetku ce biti samo za lvl 60, poslije ce napraviti i posebne battlegroundse za nize lvle
|
dok oni naprave battleground za nize lvl ja cu vec biti 60 lvl ... jer mislim igrati 10h na dan .. nemam vise zivota za mene SAMO VL.. i curu cu odjebati :beer:
|
... kao sto vec vjerojatno znate
najzatrpaniji serveri su Illidan (FR), Eredar (DE), Ravencrest (EN) ... |
36 Hrvata za sada u gildi - server Agamaggan
Medium pop s opasnom tendencijom rasta :D ping cca 120 |
Objavljujem da je operacija " prvi pijetao " uspjesno izvrsena. Buduci da je u grad Dubrovnik stiglo samo 7 primjeraka WOWa izvrsio sam opsadu u 8.00 Algoritma. Kad je gospodin dosao u 8.45 da otvori ducan nije imao drugog izbora nego da se preda. :clap: idem igrati zbogom :D kako sam happy
|
Ja bi malo volio čuti komentare o samoj grafici u igri. Jesam si ja to malo previsoke kriterije postavio čekajući The Famous-Super-Dooper-Citoplazmički-Pobuđenu-Game-Of-The-Year ili ste i vi malo razočarani? Gledajući uvodnu animaciju, koja je btw jedna od najboljih koju sam vidio, i nakon toga buđenje u ne baš tako krasnom svijetu - moram priznati da sam bio poprilično razočaran... Možda i ne bi bio da ju nisu uspoređivali po ljepoti sa Diablom2. Sorry, ali meni Diablo2 3 puta bolje izgleda! Ili sam ja izgubio smisao za ljepotu?
|
Mislim da si ti malo fulao poantu - WoW nije Doom III ili tako nesto i njezina grafika nije zamisljena kao nocna mora za hardver vec da bude svrsishodna.
Neovisno o tome meni svijet izgleda odlicno - drvece, kucice i sve to je bas u stilu. |
Citiraj:
Nije ovo eye candy igra ala spomenuti Doom 3 bez trune igrivosti. Išlo se na poznati Warcraft look and feel - IMHO vrlo su dobro u tome uspijeli. Jedino su mogli Ogrimmar malko logičnije srediti, ali dobro sad .... Grafika mi je 5+ --- ne zato jerbo je ibre, već zato jerbo savršeno nadopunjava cijeli Warcraft look and feel svijeta :beer: |
Meni je grafika po mjeri, stovise vise mi se svida odDoom 3 volim ovaj cartoony stil, svijet izgleda predivno...
Al naravno vec su se pocela dogadati sranja, nebi mi bili hrvati da nisu, al ovak brzo fakat nisam ocekivo :rambo: |
ok, posto se i nas server polako popunjuje i postaje high populated promijena plana: ljudi, ne idite na Agamaggan, nevalja ,fuj , sve puno bahatih Spajnolaca i laga koji ide u milijune :D :D :D
|
Hehehe - jućer igrao od 10:00 ujutro, pa sa stankom za ručak i nešto malo goste do 22:00. ( slobodan dan na poslu :p )
U međuvremenu sve super do 19:00 - eh ONDA kad se pola EU sruši na servere - može biti malko problema :rolleyes: Ipak ... vjerujem da će za mjesec/dva podebljat HW - isto kao i na US i stvar je riješena. Do onda čemo se svi patiti :( |
meni igrica zna stekat, i nakon noekog vremena proradi i onda dosta dugo radi(samo stoji, ne salju se podaci) no najbolje od svega da sam naviko...
najbolja igra koju sam igro, tu negdje sa Falloutom i Diablom no to je to. Ovo se cekalo, bar u mojim ocima...past cu jedan ispit na faksu, no ne dira me previshe...ima se vremena za faks. |
ja si shpilam paladina pa imam pitanje za ove koji su igrali u US kao ludi i cijeli rad - jel ima neki build koji se pokazao kao najbolji.... ja se nemrem odlucit na kaj ici, na 1h+shiled ili na 2h...
|
Obzirom da igram Horde i Pally su mi laganini ghay - nemam odgovora na to pitanje konkretno.
S gledišta jednog Shamana - pally može nositi mail armour, a nakon 40 ( ako se ne varam ) JEBENI PLATE :eek: Što ga dakako svrstava uz bok warrioru. Dodaš još k tome shield koji se na višim lvl-ima ne može purgeat + healing - dobije se đubre od tanka. Tu su dakako i aure koje dodatno nabijaju armour .... Iako shield daje obićno pola AP - a , Pally ima vrlo loš DPS. Tako da, obzirom da mu ne fali AP-a --- 2h je imho bolji izbor zbog DPS-a. Oh yeah - Pally is ghay :D :beer: |
ah, ne znas ti tko je ghay a tko ne...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uff Horda...mrzim ih (trenutno)
E da, jel igra ko na Al Akiru? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |