PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Ljudi WOW je stigao i u vasu de-za-vu! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17284)

Elven 10.02.2005. 17:53

Citiraj:

Originally posted by marac
Dakle ukusi i potrebe se razlikuju i neko ce dati 500kn mjesecno na WOW dok ce drugom to biti preskupo, neko ce utuci 500kn mjesecno na komp a drugom ce to biti glupo....itd.........

WOW me trenutno ne privlaci toliko da bi za njega izdvajao 100kn.

Amen. Sorry ako sam te uvrijedio :beer:

gospar 10.02.2005. 18:20

zvao sam u Algoritam kazu u Zagrebu da je stigao veceras sutra u prodaji a u Dubrovniku tek u Ponedeljak i jos me moraju nazvati. Imate tri dana head start use it wisely. :D

ozren 10.02.2005. 20:41

Citiraj:

Originally posted by Paske
A javila se " stara iskusnjara " LOL :p

FYI - 50% klana je 30+ godina :rolleyes: i da većina njih ima djecu.

Not so special NOW :D

To kaj budeš ti klal s Denisom i ekipom iz Linksa - to je već druga stvar .... samo se nemoj onda skrivati iza suknje, djeteta i šatro godina :rolleyes:

A ne ne, nema tu poslovnih partnera i sl, samo najuzi krug frendova. I to frendova koji puno vremena provode sa svojom djecom a ne onih koji ih priserafe na PS2 samo da ih se rijese.

Uglavnom, ja sam jos davno prosel power gaming zarazu, kada su se jos igrali MUDovi. Ne ponovilo se (i nece). Sad fino laganini, gledat pejsaze, zezat se i tu i tamo nekog sprashit.

Elven 10.02.2005. 21:40

Citiraj:

Originally posted by ozren
Sad fino laganini, gledat pejsaze, zezat se i tu i tamo nekog sprashit.
Yeah, right ;)

Sad ozbiljno, igrao si betu i znaš da ćeš izdržati tako igrati, jednostavno znaš da si jak karakter ili se samo nadaš da te neće WOW uvući u svoju ovisnost? :D

gospar 10.02.2005. 21:59

Elven sto kazes na ovo
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...books&n=507846

ozren 10.02.2005. 22:36

Citiraj:

Originally posted by Elven
Yeah, right ;)

Sad ozbiljno, igrao si betu i znaš da ćeš izdržati tako igrati, jednostavno znaš da si jak karakter ili se samo nadaš da te neće WOW uvući u svoju ovisnost? :D

Jak karakter koji jako dobro zna koji su mu stvarni prioriteti....

Denzil 11.02.2005. 09:56

ok di i KAK nabavim WOW?? i sta se sve mora placat? znam da ima pretplata...kak to ide kod nas?

BELIAL 11.02.2005. 10:09

Dobio je i algoritam WoW collectors edition :) vise nema obicnih taman i da sam htio sve je preorderano, lik prije mene je pokupio za ekipu WoW i ostavio 22k kuna ^^ daleko su premalo ocito uzeli algoritam... vidimo se na serveru

gospar 11.02.2005. 18:09

evo nije ni krenulo vec se srusilo http://www.wow-europe.com/en/ trenutacno se nemoze pristupit signup stranici. hvala bogu da tek stize u ponedeljak kod mene inace bi se pojeo

ozren 11.02.2005. 18:58

Jadno bash... signup ne radi valjda od jutra, webforma za support ne postoji (iako postoji link),...

Sve me zanima kak je na serverima, jel se opce da igrat.

BELIAL 11.02.2005. 18:59

Da i jos jedan bed je sto se MORA imat kartica za kreiranje (zbog toga ja nisam uspio) kazem dobro nakon skole cu kad dode stara doma, dodem doma sav nabrijan i ono stranica down... to se zove sreca ><

gospar 11.02.2005. 19:13

Citiraj:

Jadno bash... signup ne radi valjda od jutra, webforma za support ne postoji (iako postoji link),...

Sve me zanima kak je na serverima, jel se opce da igrat.

proveo sam zadnjih sat vremena citajuci forum wowa.

ljudi kazu osim sto se trenutacno vise nemoze registrirat ,ceka na ulazak u server. i to svaki. engleski, njemacki, francuski

cekanja su od 10minuta - 90- 120minuta :clap: . jos postoje neka dva errora, dosta ljudi stalno zamrzava a u blizzardu nude odgovor da provjerimo nas directx i imamo li najsvjezije drivere :smoke: .

drugi error 131 ili 132 zaboravio sam sad broj radi se o tome da igra jednostavno kad ide ucitati neki zvuk, animaciju, file, sa diska onda ga krivo ucita i corruptira ga. a blizzard nam nudi repair utility i da provjerimo jeli nam ide kabel dobro spojen :beer:

brunovidovic 11.02.2005. 19:43

kod mene jest bilo, ali malih problema prilikom singupa.
Cekanja na serverima nema i od jutro dosta ekipe normalno spila. Ja se popodne na svu srecu signupo bas prije nego sto je puklo i eto sad ga spilam 2 sata i ne mogu se maknut...odjebo curu zbog WoWa...a sta ces.

Inace u Algoritmu se vise ne mogu kupit, jedino samo oni koji su predbiljezili(no ko zna mozda neko ne pokupi svoj WoW).

Igrica je...bene...chekah dugo jednu taku...

ozren 11.02.2005. 20:34

Ja sam se iskreno nadao da se nece ponoviti sranje sa serverima kao u SAD, ali eto Blizzard opet nije predvidio navalu kak treba. Sam mi nije jasno kak nisu...

No dobro, do ponedjeljka bum se valjda mogao regat ako nista drugo...

BELIAL 11.02.2005. 20:39

do pon? ak cu cekat do pon moraju mi dat jos jedan mjesec free igranja zbog dusevne boli :)

kapula 11.02.2005. 23:50

... moze meni netko poslati pm ili objasniti na kojem cemo se mi hrvati serveru okupljati??

darth_maul 12.02.2005. 00:38

svi koji zele igrati hordu- engleski server Burning Legion

Elven 12.02.2005. 09:00

igrao na silvermoon jučer popodne, lag 5600. Neki su prijavljivali i 9k

Čuo sam da je na Azjol-Nerub puno bolje.

Na kraju sam na Dragonblight i super ide. Bar je tak bilo jučer, ko zna, možda se sad neću moć ulogirati :)

kapula 12.02.2005. 09:02

mene zivciraju toliki serveri !!!

jel radi battlegrounds?

Paske 12.02.2005. 10:09

Battlegrounds još ne rade,a i treba ti lvl 55+ da uopće uđeš, pa baš i nema žurbe :p

Kaj se pinga tiće - tek je izašla. Nema potrebe za panikom ;)

kapula 12.02.2005. 10:22

pa sta je to meni 55 lvl ??

ja to u par dana nabijem LOL .. :beer:

Elven 12.02.2005. 11:32

Citiraj:

Battlegrounds još ne rade,a i treba ti lvl 55+ da uopće uđeš, pa baš i nema žurbe :p

Mislim da sam čitao da možeš ući kao niži level da kopaš po rudnicima sirovine potrebne NPC-eovima (bez zafrkancije) :D

darth_maul 13.02.2005. 04:21

u pocetku ce biti samo za lvl 60, poslije ce napraviti i posebne battlegroundse za nize lvle

kapula 13.02.2005. 11:57

dok oni naprave battleground za nize lvl ja cu vec biti 60 lvl ... jer mislim igrati 10h na dan .. nemam vise zivota za mene SAMO VL.. i curu cu odjebati :beer:

kapula 13.02.2005. 12:11

... kao sto vec vjerojatno znate

najzatrpaniji serveri su Illidan (FR), Eredar (DE), Ravencrest (EN) ...

Paske 13.02.2005. 21:39

36 Hrvata za sada u gildi - server Agamaggan

Medium pop s opasnom tendencijom rasta :D

ping cca 120

gospar 14.02.2005. 12:19

Objavljujem da je operacija " prvi pijetao " uspjesno izvrsena. Buduci da je u grad Dubrovnik stiglo samo 7 primjeraka WOWa izvrsio sam opsadu u 8.00 Algoritma. Kad je gospodin dosao u 8.45 da otvori ducan nije imao drugog izbora nego da se preda. :clap: idem igrati zbogom :D kako sam happy

Hrwoye 14.02.2005. 19:31

Ja bi malo volio čuti komentare o samoj grafici u igri. Jesam si ja to malo previsoke kriterije postavio čekajući The Famous-Super-Dooper-Citoplazmički-Pobuđenu-Game-Of-The-Year ili ste i vi malo razočarani? Gledajući uvodnu animaciju, koja je btw jedna od najboljih koju sam vidio, i nakon toga buđenje u ne baš tako krasnom svijetu - moram priznati da sam bio poprilično razočaran... Možda i ne bi bio da ju nisu uspoređivali po ljepoti sa Diablom2. Sorry, ali meni Diablo2 3 puta bolje izgleda! Ili sam ja izgubio smisao za ljepotu?

ozren 15.02.2005. 08:55

Mislim da si ti malo fulao poantu - WoW nije Doom III ili tako nesto i njezina grafika nije zamisljena kao nocna mora za hardver vec da bude svrsishodna.

Neovisno o tome meni svijet izgleda odlicno - drvece, kucice i sve to je bas u stilu.

Paske 15.02.2005. 12:49

Citiraj:

Mislim da si ti malo fulao poantu - WoW nije Doom III ili tako nesto i njezina grafika nije zamisljena kao nocna mora za hardver vec da bude svrsishodna.

Neovisno o tome meni svijet izgleda odlicno - drvece, kucice i sve to je bas u stilu.

Second that ....

Nije ovo eye candy igra ala spomenuti Doom 3 bez trune igrivosti.

Išlo se na poznati Warcraft look and feel - IMHO vrlo su dobro u tome uspijeli.

Jedino su mogli Ogrimmar malko logičnije srediti, ali dobro sad ....

Grafika mi je 5+ --- ne zato jerbo je ibre, već zato jerbo savršeno nadopunjava cijeli Warcraft look and feel svijeta :beer:

BELIAL 16.02.2005. 00:03

Meni je grafika po mjeri, stovise vise mi se svida odDoom 3 volim ovaj cartoony stil, svijet izgleda predivno...

Al naravno vec su se pocela dogadati sranja, nebi mi bili hrvati da nisu, al ovak brzo fakat nisam ocekivo :rambo:

darth_maul 16.02.2005. 03:53

ok, posto se i nas server polako popunjuje i postaje high populated promijena plana: ljudi, ne idite na Agamaggan, nevalja ,fuj , sve puno bahatih Spajnolaca i laga koji ide u milijune :D :D :D

Paske 16.02.2005. 08:12

Hehehe - jućer igrao od 10:00 ujutro, pa sa stankom za ručak i nešto malo goste do 22:00. ( slobodan dan na poslu :p )

U međuvremenu sve super do 19:00 - eh ONDA kad se pola EU sruši na servere - može biti malko problema :rolleyes:

Ipak ... vjerujem da će za mjesec/dva podebljat HW - isto kao i na US i stvar je riješena.

Do onda čemo se svi patiti :(

brunovidovic 16.02.2005. 14:46

meni igrica zna stekat, i nakon noekog vremena proradi i onda dosta dugo radi(samo stoji, ne salju se podaci) no najbolje od svega da sam naviko...
najbolja igra koju sam igro, tu negdje sa Falloutom i Diablom no to je to.
Ovo se cekalo, bar u mojim ocima...past cu jedan ispit na faksu, no ne dira me previshe...ima se vremena za faks.

ozren 16.02.2005. 16:35

ja si shpilam paladina pa imam pitanje za ove koji su igrali u US kao ludi i cijeli rad - jel ima neki build koji se pokazao kao najbolji.... ja se nemrem odlucit na kaj ici, na 1h+shiled ili na 2h...

Paske 17.02.2005. 09:01

Obzirom da igram Horde i Pally su mi laganini ghay - nemam odgovora na to pitanje konkretno.

S gledišta jednog Shamana - pally može nositi mail armour, a nakon 40 ( ako se ne varam ) JEBENI PLATE :eek:

Što ga dakako svrstava uz bok warrioru. Dodaš još k tome shield koji se na višim lvl-ima ne može purgeat + healing - dobije se đubre od tanka. Tu su dakako i aure koje dodatno nabijaju armour ....

Iako shield daje obićno pola AP - a , Pally ima vrlo loš DPS. Tako da, obzirom da mu ne fali AP-a --- 2h je imho bolji izbor zbog DPS-a.

Oh yeah - Pally is ghay :D :beer:

ozren 17.02.2005. 10:18

ah, ne znas ti tko je ghay a tko ne...

Paske 17.02.2005. 10:59

Citiraj:

ah, ne znas ti tko je ghay a tko ne...
Bilo kako bilo -dobio si moj IMHO - tako da nemoj reći da sam cijeli post u prazno pisal flame :p

ozren 17.02.2005. 12:34

Citiraj:

Bilo kako bilo -dobio si moj IMHO - tako da nemoj reći da sam cijeli post u prazno pisal flame :p
hehe

brunovidovic 17.02.2005. 23:07

Uff Horda...mrzim ih (trenutno)

E da, jel igra ko na Al Akiru?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17.