![]() |
LG GT540 optimus , najeftiniji andeoid sa wlan-om.
Moja preporuka za drugi mob. |
X8 sa 2.1 i s isključenim onim Timescape sučeljem - jako jako simpa, solidan i brz mob. Brz koliko može biti, ali obavezno staviti neki aftermarket launcher.
Minus jedino preglatka plastika. Naviknuo sam se na one silikonske maske i ovaj mob mi ful klizi po ruci. I još je ful mali naspram Desirea kojeg primarno koristim pa ga teže koristim s dvije ruke. Ali za 1000kn bih ga opet kupio! |
Heh, vidio sam tvoje odgovore na jednom drugom forumu ;). Definitivno će bit X8-ica, sad se samo čekaju pare.
LG je ipak otpao zbog rezistivnog toucha. |
Moj prijedlog je SE x8. Sasvim sam zadovoljan s njime.
|
Ah, na kraju pogazio sve planove i piknuo si Alcatela OT-806 (iliti onaj debilni naziv T-Mobile Vairy Text II) za 248 KN u Simpa paketu :D. Kaže mi teta u dućanu da idu ko' vruće kifle. Prvi dojmovi: mobitel je čudo. Ima pregršt zanimljivih aplikacija pisanih u Javi, wireless radi jako dobro na zadnjoj Operi 5.1. Čak sam našao i sve postavke za autentifikaciju na naprednijim mrežama tipa onih na fakultetima/u domovima i baš me zanima hoću li se moći spojit na FSB-ovu mrežu.
Touchscreen - ne treba očekivat čuda, ipak je resistivni ali isto prilično dobro radi. Po mom sudu je bolji od onih POP/Cookie i jeftinih Samsung Corby touch-mobitela. Ostao sam začuđen podrškom na stranicama proizvođača - updateao sam firmware i instalirao PC Suite aplikaciju. Zasad nisam našao pretjeranih mana. Tipke su možda premale za moj ukus ali imam velke ćevape pa mi treba malo da se priviknem. Da se punit preko USB-a. Guta microSD kartice (ne dolazi u paketu). |
jel ima gdje za kupit t-mobile vairy text II? nemogu ga nigdje nac,a zena prek sluzbe za korisnike mi rekla da ga nemogu kupit preko sluzbe za korisnike....
|
Alcatela OT-806 ??? prvi glas !
Cijena je 248 kn ??? |
Je, 248 kuna u SImpa paketu, ja ga uzeo zadnjeg u Vž t-centru.
Za tu lovu da samo možeš slati sms i pozivati je predobar |
Ja ga imam mjesec dana i prezadovoljan sam s njim, net funkcionira odlično i donekle brzo, jedina mana mi je pretiha slušalica, prilikom buke na ulici gotovo da ni ne čujem sugovornika, moram začepiti drugo uho. A pojačana glasnoća slušalice do kraja.
|
I ja sam primjetio to :(. Zasad jedina ozbiljnija zamjerka. Od ostalih zamjerki - postoji bug u kalendarskoj aplikaciji. Ne može se postavit ponedjeljak kao prvi dan tjedna, odnosno može ali nakon ponovnog paljenja mobitela ponovno se prvi dan u tjednu vrati na nedjelju. I još jedan bug, streaming Youtube filmova u Video Playeru ne funkcionira baš najbolje. Poslao sam email supportu za to ali mi još nisu odgovorili.
|
jedno pitanje za vlasnike t-mobile vairy text II
naime, negdje na netu sam jednom naletio na info da taj alcatel može primit 2 sim kartice, jel to istina ?!!?!?! |
Citiraj:
|
Da li ga negdje jos ima u Zagrebu za uzeti?
|
U simpa paketu ne. Na pretplatu ili za 1kn u max tv ili adsl da. Tako bar mi rekoše u t-centru.
|
Alcatel OT806 tipkovnica
Zna li netko kako na Vairy Text II mobitelu napisati slova kao "á", "ö" ili "ä" i slično?
Naša slova tipa "č","ć" itd sam dobio. Samo nastavim pritiskati "C" dok ne dobijem željeno slovo (pod uvjetom da je odabran način unosa Hrvatski). Ali nikako ne mogu dobiti slova s naglascima tipa "Á". Na svojoj prastaroj Nokiji 3310 sam mogao sve to pisati, pa ne vidim razloga zašto se i na ovom mobitelu ne bi moglo. Samo ne znam kako. :fala: |
Odaberi npr. njemački način unosa jer u HR abecedi takva slova ne postoje. Obično je praksa da se takva slova pišu sa e iza npr. ae za ä.
|
Citiraj:
Sorry na zbrci! Rođak mi posluje s Talijanima i to mu je jako važno. Mislio sam njemu dati taj mob. Kaže da se s naglascima skroz mijenja značenje pojedinih riječi. Kao način unosa uopće nema za odabrati Talijanski. Treba mi znak "`" kao npr. u riječi Citta. |
Kad je već za posao (a očito se za vairy text ne pronalazi rješenje) preporučio bi nabavku nekog androida na kojem bez problema staviš custom tipkovnicu s jezikom koji ti treba.
|
Citiraj:
Šalim se... ta Nokia je za muzej. Ali što jest, jest: u ovom pogledu - 1:0 za staru Nokiu. :fala:anyway. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:04. |